Kvällsmums!



Nu slänger jag mig i soffan, hoppas ni haft en fin dag! glöm inte att le !♥

COOLA

ILOVE!♥    vad tycker ni?


klockor från
hollywood.se

nu ska jag städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag...kuull! i hate att stäääääda! men om man gör det på mitt sätt blir det iallafall lite roligare :) Dunka musik!


TOWN

bild tagen av Hanna för några veckor sedan.

Haallåå!:)
Har precis landat här hemma, har tagit mig ett knäcke och sitter nu framför datan och ska snart trampa ner mot stan. Eftersom en av mina små bönor fyllt 15, och min älsklings pojk fyller 16 i helgen så måste jag ju fixa lite gifts!:) får se vad jag hittar på men just nu har jag ingen ide alls.haha. Ett sånt där på tal om tonfisk, om tre helger drar jag till stockholm, jag älskar stockholm,I'M LÄNGTNING! ska bli otroligt kul:) stockholm kommer bjuda på globen SM-finalerna i innebandy, mycket shopping och annat trevligt. Så jag har lovat mig själv att spaaara, inte lätt kan ja säga er! haha. Nu tycker jag att vi peppar påsklovet också, så jävla skönt! det känns som att det är behövligt och kommer precis i tid:) vad ska ni hitta på på lovet? :)
SOLONG!/e

OUTFIT 30/3-10




jeanstights från VeroModa. armband, cardigan & t-shirt från H&M. sjal från ogräs.


HEJSAN TISDAG

Hellooooo goingar! har suttit jag vet inte hur länge, och lagt in en massa bilder från helgen nedan, det tog tid kan ja säga! haha. Skoldagen gick snabbt, skönt de. Jag vet inte hur många gånger alla har skrattat åt mig och sagt: va? till mig idag, haha jag är skithes! men ibland kommer den tillbax och nu tror jag den är lite mer normal.haha. Efter skolan nu har jág bara hunnit sticka ner en snabbis till stan för Jolinabönan skulle köpa nåt och sen stoppat i mig lite käk innan träningen senare :)
hörs, PUSSAR!




I'm Home!

Heeej underbara!

Helgen var sjukt kul:) tre matcher på lördagen, en vinst, en förlust & en spelades lika. Så vi kom till semi på söndagen som 3 andra lag till. Semi-finalen spelades mot Nybro och vi låg först under med 0-2, BUT vi var så in i helvete taggade ska ni veta! satt vi vann den matchen med 2-4, som innebar FINAL ! hörde ni? FINAL, alla sprang ut på planen i en klump och skrek så alla andra fick hålla för örnonen, en så himla kul känsla:) jag kan säga er en sak, att det är verkligen VILJAN som sätter sina spår, glöm aldrig det. Tyvärr så blev finalen en förlust mot färjestaden, visst det hade varit grymt kul att vinna, men jag är skitglad att vi kom så långt som vi gjorde tjejer:) andra skitroliga grejer så vi nästan pinkade på oss har hänt, och jag tror aldrig ja skrattat så mycket som jag gjorde.haha. Jag var hemkommen igår vid 9-10 tiden på kvällen och då var det bara att ta sig lite käk och sen blev det sängen, så himla skönt att få sova i sin egna säng! skolan skippades idag pga av huvudvärk & dagen har bara spenderats  hemma i myskläder, nu måste jag göra mig iordning och sen ta mig lite lunch .hoppas ni haft en kul helg & glöm inte att skratta!♥







såhär kunde det se ut ibland :)



taggade till TUSEN! inför semi-finalen
 


trötta, men stolta!

      
P16:



straffar, dom vann & kom till final

SOLEN LYSER..

OCH ELIN ÄR GLAA! haha, hoppas ni också är det:) den här dagen var den första som man verkligen bara ville ta av sig den tjocka&tråkiga vinterjackan, skönt! idag har det varit riktigt vår väder och det är så himla hääärligt! just nu är allt packat och klart men det känns alltid som att amn glömt något.haha men får hoppas att allt är med. Jag hinner inte skriva någe mer för nu måste jag dra mig. SLÄNG PUSSAR!♥


look for today♦

Morsning!

Hoola Amigos!

Jag har inte hört av mig på hela denna långa dag, och jag har faktist mina ursäkter:) fullt upp och mer behöver jag inte säga. Just nu sitter jag nyduschad,nyrakade ben, insmörjd med en massa lotion & med en mask i fejjan:) haha jag försöker även trycka i mig vitamin dryck men det är inte så lätt eftersom jag varken kan le, skratta eller röra ansiktet överhuvudtaget, och det är inte lätt ska ja säga er!, haha det känns som botox. Hela kvällen har gått ut på att packa, packa, duscha, äta , packa & packa, borde ha tagit tag i massa applugg oxå men så blev det inte. Imorgon drar jag mig som sagt till Kalmar på cup hela helgen, kuul! så ni får ta och säga lycka till till mig:) jag har såklart inte någon tillgång till data som ni förstår då;)



Några saker som är hemkommet från H&M, (det kommer hem i omgångar), helnöjd!

ser typ ut som olika skor i färgen men ja kan inte hjälpa att det blev så. haha.


nej nu måste jag dra av mig min mask innan ja blir galen! PuussandKramar!♥


GOODNIGHT

Gokvälls amigos!
nu sitter jag här trött men glaad! jag peppar inför en bra helg i kalmar då Fair Play Cup väntar:) dagen spenderades somsagt med min lovie jolina, du e för go alltså! dagen bestod av lite tittande och annat nere i stan, promenad,snackade och såklart en hel del skratt! ett sånt där på tal om tonfisk, jag har inte haft lika ont i halsen idag, Gooood! så ett tips om man har/börjar få ont i halsen, ät strepsils för dom hjälper! haha ialf på mig. Imorgon efter praon väntar en hel del plugg&packande, och det lockar inte så värst mycket. Men det är bara att ta tag i det så det är gjort! puss and godnatt!♥


LUNCH

Drog hem på min lilla lunch. När jag slutat trampar jag och Jolina ner till stan och sen får vi se vad som händer. Lite av sakerna som är beställda från H&M har även kommit så vi drar och hämta det också, bra!
ooooj nu börjar jag snart,CIAO!




EVENING!

Gokväll alla glada kottar!

Jag hoppade mer än halva träningen pågrundav min onda hals, usch! men bättre det än att det ska bli värre tänkte jag. Jah har igentligen en liten hög med plugg att fixa, men jag glömde det hos mams, och det är väl tur det satt jag har något ialf att skylla på, haha. Jag är heeeelt slut efter en dag med en massa barn som skriker, Snälla en gång till! Bara en gång till! En gång till! osv, haha! så jag ska försöka att göra kvällen kortare (och det vet vi hur det sluat.)jag förstår inte hur en lärare/dagisfröken orkar med allt det dära precis varje dag. Som tur är ska ju ju inte bli det! Imorgon väntar en dag med Jolina min. Eftersom jag måste fixa lite grejer nere på stan så kommer vi nog spendera den största delen av dagen där.
Nu blir det dusch och ni får ha det hiiimlans bra! KISS&HUGS!♥


SUMMER-OUTFIT

H&M

GODAG!



Godagens alla!
har precis kommit hem från en dag med alla dom små. Haha mycket lugnare dag och ingen huvudvärk för mig, skönt. BUT jag har börjat få ooont i halsen..blööö! så nu ska jag mosa in strepsils i munnen i några dagar! och hoppas på att jag inte är sjuk till cupen i helgen, för det ska ja fan inte vara säger jag bara! nu ska jag ta mig en varm kopp te och bara ta det lite lungt, träning ikväll också ja..ehm.. får se hur jag gör. HUGS!



FINT HÄNG!

Det bar av ner mot staden. Mycket skratt. Mycket flams. På pricken oss!

Nu har jag kommit hem och jag sitter med storsyrran och lyssnar skön musik & bla bla babblar :) jag är heeeelt slut så jag skulle kunna gå och lägga mig nu direkt. haha och kanske vakna upp när all snö är borta och den härliga sommaren äntligen kommit ? jo om man ändå kunde göra så så:)
Ha en bra kväll alla! don't forget to smile !/e 


älskar dig vännen!

HELLO SUNSHINES!

Hoppas ni mår bra i det fina vädret!:)
Jolina trampade precis innanför dörren och vi får se vad vi hittar på idag :) dagen spenderades somsagt på lidhem med 6-7 åringar, haha en del är allt för söta alltså! huvudvärk, japp det har jag verkligen,höhö. Igår kväll eller kanske ska säga natt så va mami snäll och gjorde slingor på mig, yees äntligen bort med en tråkig utväxt! Nu ser håret mycket finare sommrigare ut !






Ha en fiin dag alla ! HUGS!


SUNDAY!


Heeeeello! hur mår sig?:)

är hemkommen från innebandy tittande i spothallen med Hanna & Stella. Stella är även här hos mig och vi får se va denna söndag mera bjuder på, för det vet vi inte än :) det har blivit varmare och skönare ute nu även fast solen inte varit framme så mycket, gooood! hoppas det fortsätter i den takten så man snart kan gå i sköna, tunna och somriga kläder för det giiiiiillas! längtnaden nu är så himla stooooor!

Ha det fint ! glöm inte att skratta!

PICS 20/3-10!











varm choklad! (Y)


LÖRDAGEN VAR...

....Heelt i min smak ! jag drog mig mot Hanna med min kamera i väskan och vi drog oss ut för att fota i det ganska så varma vädret ialf :) Solen tittade fram lite då&då men den värmde även fast det var blåsigt! men efter ett tag kände man kylan komma och magen kurra så vi tog cyklarna och trampade hem. Kvällen spenderade jag sen med älskling, du var saknad!  Vi tog oss en liten promenix ner mot stan och hyrde 2 filmer och lite mumsigt onyttigt att äta och hade det sedan allmänt mysigt :) bilder ftrån fotningen kommer senare idag för nu måste ja hoppa in i en dusch innan jag & Hanna drar och kollar kvalmatch.
Hoppas ni hade en lika bra lördag som jag! PUSSAR!<3


Where's the sun ?

Moooorning!
så hiiiimla skönt att kunna vakna och sen bara somna om! och det var precis vad jag gjorde också. greeeaat! Men att sova bort hela dagen gjorde jag inte för denna dag ska inte bara bli som bortblåst. Jag har precis käkat en god frukost och snart in i duschen för att sedan åka till mams! Vad jag ska göra för världen idag är ännu oklart, men jag har bestämt mig för att träffa lite folk och annat gott ! tråååkigt att solen inte har tittat fram på länge, jag vill verkligen ha sol och värme nu nu nu !

Så ni får ha en super duper Lördag, solong HUGS!/e







RED



outfit evening, 19/3-10

suddig? jo tack jag vet ;)


ÄNTLIGEN!

Heejsan på er !

Dagen har varit bra och nu sitter jag här framför min lilla data efter en dag som bara än så länge har bestått av praon. Ikväll blir det bara att vara hemma och ha det gött,käka gött och ta det lungt oså, skönt :) har inga planer för morgondagen men imorgon ska jag la hitta på något med lite folk hoppas jag !:) äntligen är det freeeedag, så himla fint med fredag! jag har längtat tills att helgen skulle komma,man har hela helgen framför sig och dagen efter kommer lördag, lalalalalala!  
nu ska vi fixa lite käk,  Hoppas ni får en härlig kväll alla ! pussarandkramar!

                             
                              

Sköönt!

Heeej era gladisar! 
Sitter nyduschad med mysmorgonrocken på och har druckit min goda smoothie a la elin! haha. Ännu en dag på Pathai är avklarad och det är sista dagen imorgon :) nästa vecka blir det att vara hos dom små barnen på lidhem...fan.. jag skulle ha tagit två veckor på Pathai! men så är det och det är bara att köra på o gilla läget,haha. Och guuud jag vet inte hur många servetter jag och zejna har suttit vikit idag alltså, runt 500 typ! haha vi bara vek och vek tills vi fick kramp i fingrarna! Imorgon är det freeeeedag! elin like freeedag!! så himla goood med helg nu så man kan varva ner och bara göra vad man känner för hela dagarna :) vad ska ni hitta på i helgen?:)

pics från today!





du e för goe!

Nu ska jag dra mig till min tomma men sköna säng och sleeeepa! Ha det fint mina vänner och gör fredagen toppen!/e

KärleksMums!



GoKväll alla fina!

Ikväll har det inte hänt så mycket mer än tv-tittande, käk, och annat allmänt trevligt. Skönt att bara vara hemma ibland och inte göra någonting alls, att bara ta det lite lungt för en stund:) När jag kom hem stog det nybakade kärleksmums på bordet, mmmm.....det hörs på namnet! Imorgon väntar bara praon och en träning, mer vet jag inte :) och jag lär väl inte hinna med mer än det antar jag. Nu ska jag fortsätta att dunka skön musik och sen blir det sängen för mig! Sovgott pussarochkramar!


JooTack!

Heejsansvejsan! hoppas ni mår goood :) jag gör men är very tröttii! min väckarklocka (mobil) strejkade tydligen imorse oxå (hmm.. den ringde nog en gång fast ja va så trött så jag stängde av den..kanske vare så) så jag försov mig! snacka om att jag fick stressa mig upp och snabbt in i duschen för att jag skulle hinna, men det gjorde jag (y) när jag väl har lite tid på mig så går det undan kan ja säga! haha. Guu så skönt för er som var lediga idag, jag skulle också behöva en ledig dag känner jag, så ja bara kunde få softa ut, fuskit!:) men snart är det ju påsklov, greeeeeeat! nu ska jag ta en skön prmenix från mams till paps, hoppas ni haft en bra och fin ledig dag allihopp! don't forget to smile !/e

bilden är från is somras, haha!

Tiiissdah!

Heeejsan!:) kom hem från träningen nyss, haha jag hade nog lite överskotts energi idag tror jag! good day på praon idag :) det var mera stressigt och springa hit och dit och fixa det och det andra och det var roooligt! hihi man kände sig värsta stor (låter töntigt jag vet haha) Dagen på pathai bjöd även på skridskoåkning i köket och annat flams med zejna där, haha du är för skön!

Och för er som hört om ludde (ludvigsborgskolan), fyfaan ....usch hoppas det fixar sig.

nu väntar en lång och skön dusch på mig och sen blir det nog sängen (förhoppningsvis). SO.LONG!


TEAandSKORPOR

Gokväll alla goingar!  sitter i soffan med te o skorpor, jag älskar te, gottie! jag är jätte trött efter en arbetsdag, haha! gud hur ska dom här veckorna sluta,hihi. Jag säger godnatt nu o hoppas ni sover goooood ! glöm inte att le !/e



PRAODAG


Haaaaaj !
första dagen på praon idag, och det var okej :) skära skitmånga grönsaker och servera va det som gällde idag, haha! så mycket skönare än att gå till skolan alltså ! nu väntar jag bara på att få skjuts till paps sen får vi se om jag drar mig till mams senare. Nu kommer hon snart, så vi hörs senare folks !:)


BALLA

Coola rings från forever21 ! GIVEME!

VÅFFLOR

Hoola ! har precis stoppat magen full med våfflor,hihi så gott! jag drog mig mot albin på förmiddagen förut och har varit hos han hela dagen, mys :) soligt har det varit ännu en dag och det är så himla skönt! i loooooove the suun! det är ju ett tag till tills sommarlovet kommer men det känns som det är nära inpå, vet inte varför men det gör bara det, haha:) Skönt att jag börjar praon kl 10 imorgon och hela veckan, skiiiiit gooood! för att gå upp tidigt på morgonen är bland det jobbigaste jag vet haha, jag är en sån som gärna sover läänge, inte det mesta morgon pigg om man säger så och det är ju inte alltid så jätte bra, hah. Woop woop ha det gött ! /e



-






summerlove

BuenasTardes Amigos! haha. Anna B, tyckte ni att hon skulle vinna? njae jag höll mer på Salem Al Fakir eller Saade. Visst hon hade en bra låt att komma med, men naah dom andra var bättre tycker jag! Helgen börjar gå mot sitt slut och det gillas inte! kan den inte vara lite längre.... bara puttelite? det skulle sitta fint iallafall:) imorgon är det söndag och dom brukar alltid vara så sega och tråkiga. Men imorgon spår jag en bra söndag eftersom jag ska tillbringa den med albinhjärtat. Han får mig alltid på så bra humör! Jag hoppas verkligen att det blir soligt och fint imorgon oxå, som det var idag, man skiner upp av solen! hihi. Nu ska jag dra mig mot soffan igen och glo film. Jag bara glorochglorochglor, haha! Hoppas ni haft en bra helg! glöm inte att le! /e 


kör på en bild från i somras eftersom det saknas nåt så enormt!


SUNNY DAY

Heeej alla glada! hur mår ni?:) tidigt imorse hasa jag mig upp ur sängen och sen drog vi och spelade match. 2-2 blev det, men det kunde gått bättre från vår sida! efter matchen la vi oss på marken på parkeringsplatsen o orskarshamn och solade, om man blundade kändes det som sommar! hihi :) Iallafall så kom jag hem framåt 2 snåret, duschade och bara tog det lite lungt för mig själv :) alex och jag tos oss senare en liten promenix,skönt! fast det blev ruskigt kallt efter ett tag...burr! Ikväll väntar tv tittande och god mat :) vi ska väl glo melodifetsivalen som typ resten av sverige, haha första gången i så fall från min sida. Tycker inte det är så vidare kul, aldrig någon låt som är bra, haha!
Ni får ha en treeevlig kväll ! kramar och pussar!







Fredagsmys i högsta hugg!

Heeeejsan! har bara varit hemma och haft det allmänt mysigt hela kvällen :) alex och jag gjorde en smarrig efterätt..muums! nu är jag skiiittrötti och ska nog bege mig mot min säng snart, spelar ju match tidigt imorgon så jag går väl upp vid 8 tiden...usch hatar att gå upp tidigt! då kom jag och tänka på att det är ju prao nästa vecka, och då börjar jag tio, jiippii! elin slipper gå upp jätte tidigt!(Y) slipper skolan i två veckor gör jag också, woho!
Hoppas ni haft en fin och mysig fredag, Kramisar!:)




knäckglass med mango,jordgubbar & smält marabou choklad. Det ser inte bara gott ut, det är gotti!


GICK UT I KYLAN


Det trodde vi ja..

.. men så var det inte,höhö. Apsnön faller ner från himlen igen och solen gömmer sig bakom alla molnen,ogood! men någon gång kommer ju den sköna våren & sommaren och den som väntar på något bra, den väntar ju inte för länge!:)
jag kom precis hem från skolan, kort dag och det gillas! nu sitter jag bara och väntar på att alex syrran slutar så ska vi käka lite i stan:) mobilen är för trasig för att lämna in den på lagning satt den slänger vi bort så får jag inköpa mig en ny..hmmm.. vilken har jag ingen aning om, någon som vet någon bra?:) ååh jag känner mig så tom utan min mobil.. inte för att jag måste sitta och messa hela tiden, men för att ingen kan nå mig eller jag kan inte nå någon förutom när jag är hemma:( hoppas ja hittar någon bra snabbt :) 

det var allt för lilla mig just nu, Ha en Bra Dag Mina Vänner !:)

NEWIN

oversize t-shirt från lager:)


HÄRLIGT ELIN!

Heeeey ! nu efter den sköna träningen sitter jag fortfarande oduschad och har näsan i allt plugg.. usch! ska vara klar med 3 saker tills imorgon och jag är nästan inte ens klar med en av dom !? Greaateliin! jag kommer få sitta här hela natten och drunkna i allt:( Lyckats att ta sönder min mobil på något vänster har jag oxå gjort!....fan. haha Men tummen upp för att det är Friiidaay imorgon iallafall, haha friday i'm in löööv:)

woop woop! Hoppas att ni haft en betydligt bättre kväll än jag! godnatt, HUGS!


VÅRKÄNSLA

Heejsan,hoppsan doppsan! sitter här framför datan och tänker på våren/sommaren, alla fina färger och solklart solen,hihi. Så jag satt ihop lite fiina saker:) det har ju varit så fint och soligt i några dagar nu och jag är säker på att den riktiga väärmen kommer snart:) Albinhjärtat drog precis och det borde jag med göra, ska träna ,goodiegreaat! LATEROO!


PANKAKOR.I.STORA.LASS



Heeeejsan hoppsan!
pankaksbak blev det direkt när jag kom hem och det satt fint det:) nu ska jag ta cykeln för första gången efter all snö har kommit, och trampa in till stan,haha får se hur det går höhö. Jag ska möta upp mams och vi ska hälsa på G-morfar på sjukhuset och så. Ikväll blire innebandy tittande i sporthallen,kul:)

SO.LONG!


FINALLY

Heej alla fina! kom precis hem från en onsdagdag i skolan. Onsdagar är ju inte dom roligaste dagarna i skolan om man säger så men sista lektionen gjorde jag och mina två vänner stella och jolina allt annat än det man skulle på kemilektionen, haha vi är very good på att skratta till vad som helst.(vi tycker det är kul oxå) Jag tror jag går igång på det fiina vårvädret och solen! ääääntligen är det vår! snön ligger fortfarande kvar, men snart smälter det nog bort,wohoo i love the sun! nu ska jag packa det sista innan paps kommer och hämtar mig, får se vad jag hittar på en dag som denna:) vad ska ni göra för roligt?:) Hugs!



foton: Stella

PICS 9/3-2010

Gokväll alla glada o sura! tänkte att jag skulle visa er lite Spring outfits, men bilden ja fixade går inte att ladda upp
satt jag kör på lite bilder från idag bara :) nu blire duschen sen ska jag kojsa ! godnatt,kramar<3


efter snö och dunder trist väder kommer solsken?:)




AVOKADO



Helllo sunshines! efter skolan satt jag mig här och jag sitter här än.... en avokado har hunnit slankt ner i min mage, skiitgott! bara jag som tycker det? vissa säger att det smakar smör... men hallå!? vad har ni för smaklökar igentligen? haha! dagen började med hemkunskap ( en av dom roligare ämnena iallafall :) ) och vi bakde kanel,vaniljbullar.. mummsigt! fråga mig inte hur många bullar jag har ätit idag, men mer än normal mängd iallafall, haha! snart kommer jag bli en bulle tror jag..hihi. Jag tittade nyss ut genom fönstret och undrar vad jag gör här inne igentligen? solen skiner ute och det är jätte fint! så jag ska nog lyfta på rumpan och ta mig en liten promenix någonstans tror jag innan jag drar till mig träningen, skönt!

SO.LONG.PEOPLE!

9/3-2010,GRATTIS!

HIPP HIPP HURRA PÅ JOLINAS BYX-FÖDELSEDAG!
Gumman vi har känt varandra i snart 2 år, men det känns som hela livet! du är en av dom finaste vännerna man kan ha och du betyder så himla mycket! hoppas du får den bästa födelsedagen, Grattisgrattisgrattis!


finns för dig i vått och i torrt vännen, älskar dig!

OBOY

OBoy, you really turn me OnBoy.


Heejsan!
har precis tagit mig lite kvällsmat som bestod av OBOY och en mackis, gott. Efter konfan fram tills nu har jag varit med min lilla cooling stella. Vi har suttit och tänkt igenom en massa minnen + lite fixidix, alltså jag blir nästan gråtfärdig! shiiit vad vi har minnen gumman! imorgon fyller även Jolina BYXA, shiit vad tiden går fort! håller ni inte med !? imorgon är du ett år äldre gumman men för mig kommer du alltid att vara min lilla Jolina!
 nu måste jag röra på mig innan mams kommer och tar datan, GOODNIGHT!

kanske kommer stella döda mig för bilden, men det märker vi väl haha!


MONDAAAY




Helluu alla goa!
nyss hemkommen från skolan en liten stund innan jag drar mig mot den "roliga" konfan..blöö. Dagen har varit seeg men är det måndag så är det ju måndag..tyvärr haha. Men mitt humör är på topp iallafall! inga sura miner här inte :) efter konfan sen ska ja möta upp stella en stund och vi ska fixa lite grejor som jag inte kan avslöja här tyvärr,hihi. Det känns som att det kommer bli ganska mycket nu snart, men hellre mycket än ingenting satt för mig gör det inget:) ibland är det kul att styra och ställa med massa saker, bara det inte blir stressigt. Nu säger jag hejdå sålänge så får vi höras senare, Hugs!

PICS 7/3-10

Drog mig ut på en frisk liten promenad nyss, guuud jag njöt verkligen av att behöva kisa för solen! även fast det fortfarande är kyligt ute så känns det som att solen lyser starkare för varje dag,man får en härlig känsla, looovely!







SUNDAY

smoothie


Heej alla glada! vaknade för en liten stund sen och nu sitter jag framför tv:n med min smoothie..en grymt god frukost.. och nyttig! gårdagen blev bra sen med min älskling och bion :) haha jag kan ju säga att jag rekomenderar den filmen för dom som gillar filmer som är luriga o man måste tänka lite + psyko,haha. Idag blir det nog mest firande för mams, som fyller 39 år idag grattis till henne!  får se vad mer som denna söndag bjuder på men den kommer nog bli good :) Ja önskar er en Bra söndag, Kramar!
                                                                             
gårdagens bio


BRILLS

Hej alla goa folk! för en stund sen kom jag hem och ja fick med mej ett par glasses. Haha jag köpte dom nog mest på skoj tror jag men tyckte att dom var lite coola:) jag köpte även en fin liten sak till mams som fyller år imorgon. Snart blir det lite käk, sen kommer älskling och sen drar vi ner till bion och kollar Shutter Island. Någon som sett den?:) Den sägs vara bra och läskig, precis i min smak haha! så vi får hoppas den e bra. Ni får ha en jävla bra lördag, LATER!



Lördag

Heello mina vänner! jag har inte haft tid att titta in här ett dugg, sorry! har haft fullt upp nu. Men jag kan ju berätta lite vad som hänt :) i fredags på dagen "fixa vi" jag och stella prao, hoppas vi får för annars vet ja inte vad ja gör! haha. Sen igårkväll spelades det borta match, förlora dock. Sen när jag kom hem drog ja mig ett bastu häng och så med roligt folk, guuu så skönt! eftersom ja älskar värme så satt det fint:) sen idag spelades det hemma match, och vi vann! wihu det behövde vi. Det tråkiga är att det var sista seriematchen men vi får peppa till fair play cup tjejer!
vi får se va ja hittar på mer idag men bio ikväll blir det :), och kanske drar mig bort mot lager. En fågel viskade i mitt öra att det var rea, mässa eller nåt. Men hoppas att ja inte hittar massor av grejer för nu ska elin spara pengar tills sthlm! goodelin! bilder o sånt kommer senare, vi hörs people! BYE

WEEKEND

GoKväll! hemkommen från träningen är jag, alltid skönt! jag har hunnit tagit mig lite kvällsmat och glott tv bara. Snart blire duschen och sen sängen tror jag, känner att jag behöver lite sömn sådär:) åååh vad skönt med helg nu, har verkligen längtat tills skolveckan tagit slut. Faast en jätte lugn helg kommer det nog inte bli som jag hade velat, spelar match både imorgon kväll och på lördag. Men det gör ju ingenting för det är också skitskoj! Känner att morgon dagen kommer bli Goood! kort skoldag, fredag,match+lite bastu och kompis häng imorgonkväll :) har lite planer för lördag oxå, men dom har ja inte delat med mig än så vi får se hur det blir.

Nu väntar en dusch på mig så det är bäst att ja kilar, goodnight Hugs&Kisses!



Me having fun.

Heeejsan amigos! hoppas ni mår skiiitbraa! torsdagen är den segaste dagen i skolan som finns så man kan ju inte säga att dagen gick speciellt fort,haha. Men såna dagar måste väl också finnas, right? Idag står bara träningen på shemat, plus att stella och jag måste fixa sista praon idag,ett mååste! det är någonting jag måste bli bättre på, att sluta göra allt i sista sekunden och ta tag i det direkt! ao bara ett på tal om, igår fick vi tillbaka fysikprovet och det gick goodie:) jag fick högsta betyg och jag är stolt över mig själv :) förut har jag inte fattat någonting om fysik och tyckt det är jätte tråkigt, men nu dom senaste gångerna har det gått bra, så det kanske har vänt, hah. Nu ska ja packa ihop lite grejor och sen bär det av på praojakt!, haha vi hörs mina vänner Hugs&Kisses!



 BYE!

SUNsunsun!

Hellloo sunshines! solen tittar fram idag igen och det är Looovelyloovely! hoppas att den fortsätter att hälsa på oss! idag när man satt i klassrummet så ville man bara springa ut och njuta! , hihi iallafall jag. Och jaa jag hann titta in lite i väntan på stella, vi ska ut och fixa prao någonstans så lycka till till oss,haha. Imorgon får man välja vad man ska göra på e-valet antingen vara i ishallen,ludde eller någonstans. Haha jag ska ju inte ta ishallen iallafall, jag ÄR som bambi på hal is. Fast varje gång jag är där så lär jag mig att åka lite efter ett tag, men sen nästa gång ja e där så är det lika svårt igen (jag glömmer bort) så det är nog inte min grej detdär... Albin tycker jag är knäpp, haha ! nu kommer nog stella min snart så I got to goo!  hörs sen,Hugs&Kisses!




goodevning!

Heeeejsan!

hemkommen från en skön träning sitter jag nu framför tv:n, men ska nog bege mig mot sängen... eller vänta jag måste ta mig en dusch oxå, så vare ja :) Imorgon är det fullt upp kan man säga! imorgon måste jag fixa praoplats (alltid ute i sista sekunden elin!), plugga på SO vi har typ mini prov, sälja salami till klassresan?, skriva en berättelse och sist men det ända roliga, dra och dansa med brudarna :) haha jaa där har vi min morgondag:) som ni kanske förstår kanske jag inte hinner titta in heller, men man vet aldrig med mig! :)

Haha nu väntar en skön och varm dusch på mig och sen blire att sussa kudden:) Sweetdreams!

Tissdah!

Heellluuuuu!

idag har jag gått och sett torr asfalt! hur länge sen va inte det då? haha och jag är ööverlycklig för att solen tittar fram, det gillas kan jag säga!  Imorse kändes det som att det var sommar fast jätte tidigt på morgonen när jag tittade ut genom fönstret! och innan ja såg all snö såklart ,höhö. Jag tror jag sitter och dagdrömmer om sommaren för mycket, haha det är nog därför. Men min längtan är så stor så jag kan inte rå för det! hihi. Ganska skön dag i plugget idag faktist, lektionerna bara rullade på och vi gick inte så jätte länge. Just nu har jag bara stoppat i mig lite käk och senare bär det av till träningen, skönt!
nu kommer jag inte på något mer att skriva så nu får det bli ett hejdå tills vidare! Kisses&Hugs!


FOOD

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!

Kom hem från my boy för ett tag sen, han är för go han,hihi han ger mig alltid ett stort leende på läpparna!
Här hemma har jag inte gjort allt för mycket. Jag o mams lagade en goood middag som bestod av Thaigryta med lax och nudlar...gottie! och sen blev jag bara sittandes vid tv:n för innebandytittande oså :) snart väntar en tom säng på mig, för idag måste jag komma i säng tidigare! igår kunde jag inte sova ett smack men det kanske är för att jag helt och hållet har vänt på dygnet? bad bad elin! haha jag måste vända tillbaka det så jag kan soova på nätterna och vara klart vaken på dagarna! nu ska jag digga lite musik och kanske kanske  fixa o trixa lite med designen lite innan det blir sängen för mig som sagt, men nu säger jag godnatt till er ialf people! Hugs&Kisses!

Thaifood


short!

hoola amigos! hoppas ni mår fint! för det gör lilla jag :)
dagen har varit rätt bra, en helt vanlig dag kan man säga, men vi får höras mer sen för nu nu ropar jolina efter mig för vi ska till konfan så nu måste jag röra på mig så vi inte blir sena! höhö Leteroo!

RSS 2.0