Gör om dedär ni!

Jag, Liza, Bea och Marthe gav oss på att den här gången lyckas med goda (och snygga denna gång), vilket vi också gjorde!


NEW SHOES


hittade dessa på stan igår, love them!

BREAKFAST


Sovmorgon till tio över 1 säger man ju inte nej till direkt, så jag passar på att njuta av en god frukost nu när man har tid till det! den enda lektionen jag har idag är spanska vilket känns ganska bra, och något som känns ännu bättre är ju att det är fredag IGEN? positivt inlägg va det här ja!

18:13

sitter hos Jollandensnygga och hon har lagat mat åt mig, så nu är jag mätt och belåten! vi ska nog alldeles strax trampa ner till tjejkvällen på stan och tänkte haffa mig ett par vinterskor, förhoppningsvis! pusshej

Heeeeey

Bilder från skolan, instagram vill tydligen inte lägga bilderna i mitt album så fick helt enkelt printa, ifall ni ville veta. Latten åkte vi hem på håltimman o gjorde, slutar snart och sedan skolfoto, haft en jätteskönt dag med nästan 2 lektioner inställda!


08.01

Nu beger jag mig till skolan!


21.10

Hejsan! Har spenderat 2 timmar på körskolan idag och sedan hämtade Carro upp mig och vi drog och käkade, alldeles för länge sen vännen! Så därför det har varit lite glest här. Provar just nu att blogga från blogg.se appen som nu äntligen har kommit, som jag väntat haha. Med detta säger jag godnatt så hörs vi imorgon istället, pusshej!


Jag och Jolina trampar till actic för trän...

Jag och Jolina trampar till actic för träning och bastu, hörs sen!


HAPPYFACE!


foto:felicia

16.51



"wanties" just nu. En skinnjacka som den ovan, en vit spets tröja, bruna/svarta boots, vanliga svarta jeans och halsband i alla möjliga former!

Sitter hemma bara och tar det lugnt! träffade Amanda en stund förut för en latte i stan och sedan har jag inte gjort mycket åt världen. Har haft en jättebra helg, och i fredags vankades det första gymnasiefesten med "going to bed" tema, kul! snart ska jag sätta mig på cykeln för att trampa mot paps, och fortsätta med att göra ingenting :) pusshej!

NECKLACE


Nu sitter jag säkerligen på min sista lektion och njuter av att helgen snart kryper fram. Tänkte visa er mitt nya halsband från H&M, i like!

17:14


Halvkassa bilder jag vet, men lite såhär såg jag ut idag! hur skönt ska de inte bli med helg imorgon? endast två lektioner också plus lite sovmorgon, låter bra. Nu ska jag trippa iväg och hämta ut ett paket, sen blir de lite plugg!

21:23


Har spenderat dagen med den snygga tjejen på bilden ovan, innan det fick jag även lite gjort på körskolan! har precis skrivit klart ett arbete som ska in imorgon vilket känns mycket skönt. blir nog en tidig kväll för fy vad jag har varit trött idag, pusshej!

TODAYS


/svarta byxor man inte ser-veromoda/stickad tröja-ginaT/skjorta-mams/

13:33

skjorta weekday, tröja modekungen, armband hm.


godagens! studiedag idag vilket är hur skönt som helst, har hittills inte gjort så många knop men ska alldeles strax hoppa in i en dusch tänkte jag, jobba lite med matten och ta de lugnt. pusshej!

GÅTTEH


Heysan! jag och liza hoppades på att dom skulle ha Macrons på frunchlådan idag, tänkt för att det hade dom! vi ville jämnföra med våra o(snygga) som vi gjorde för ett tag sen. Dock hade jag oturen att välja choklad som det tydligen var mint i vilket jag hatar, haha. Bra då vet ni!

GE MIG


godmorgon



heej! en tjusig bild från igår. Vaknade för en stund sedan, och har hittills bara hunnit slänga i mig lite frulle. Känner att jag måste ta tag i dagen nu, måste städa, duscha osv! förövrigt så är humöret på topp och solen skiner idag!

Hej, Får bli ett mobilinlägg! Idag har jag...

Hej, Får bli ett mobilinlägg! Idag har jag varit på en riktig båttur kan man säga, eller åkt ribb båt rättare sagt! För er som inte vet vad det är så är det som en lång gummibåt som åker skiiiit snabbt haha, kul vare. Mamma snodde med sig kameran så får visa bilder imorgon och roligare inlägg haha.. pusshej!


modekungen,weekday


10:21


bild tagen av felicia

sitter hemma har håltimma, men börjar faktiskt om några minuter så har lite bråttom! idag blir det körskolan och sedan träning tror jag, pusshej!

sorry ber om ursäkt för den dåliga uppdate...

sorry ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen! Kom för en stund sen hem, har tränat och ska nu sova faktiskt, morgontrött person som bara den! Vi hörs imorgon!


Mobilbloggar! Har varit en sjukt seg dag.....

img_0985 (MMS)

Mobilbloggar! Har varit en sjukt seg dag.. Kunde inte somna igår så har varit trött! Bild från i veckan när jag och Amanda köpte lite käk i stan :) nu ska ja ta de lugnt och sedan träna, pusshej!


17:43


fotat av Felicia!

YESTERDAYS


//byxor-veromoda//skor-converse//kofta-JC//jacka-topshop//klocka-Ur & Penn//

18:47


Heejsan! kom precis hem från Oskarshamn där vi spelat matcher hela dagen, dock bara förluster men! känns bra iallafall! har inte så mycket mer på hjärtat just nu så, pusshej!

19:58



två random, 1. en fin vän, 2. skolan idag

heeeej! hoppas ni har det bra ute i höstkylan! idag stod det fysträning på schemat men vi blev alldeles för lite folk, så jag sprang hem istället! skönt. nu ska jag hoppa in i en dusch, eller vänta robinson först!

TODAYS


långkjol-flash//stickad kofta-ginaT//jacka-topshop//skor-converse//läppstiftet är loreals från lindex//halsand-spanien//

Heeeejsan, tisdagarna är alltid lika sega ...

img_6136 (MMS)

Heeeejsan, tisdagarna är alltid lika sega och (o)roliga! skulle egentligen ha tagit mig i kragen idag och besökt körskolan, men det fick bli imorgon! Har hittills idag i stort sätt bara hunnit packa till paps. Ska ladda batteriet till kameran och lova er bättre bloggning.


20:30


snodda från felicia
sitter hos henne med en kopp te och kollar lite idol, imorgon är det skola som gäller igen, helgen gick alldeles för snabbt kan ja säga!

17.58

hänger lite hos hannapanna, ikväll blir de biiiiio

I Höst



Hej ni! hade världens skönaste dag i skolan idag, började tio i tio och slutade ca en timma senare, gött. Sen hade vi det mysgit på fellans balle med gott. Nu sitter jag hemma och ska senare möta upp mina favoriter!

Sitter och äter gott (ochnyttigt!) men tre...

img_4586 (MMS)

Sitter och äter gott (ochnyttigt!) men tre fina tjejer! Äntligen fredag, fysatan va skönt!


Heeeeeej

Är helt slut! tränat fys med både skolan och laget idag, så himla skönt nu! kommer bli bättre blogging I promise, bara att internet krånglat och min data lever sitt egna lilla liv ibland. Nu ska jag förhoppningsvis gå och sova tror jag, fast att jag har en skön sovmorgon imorgon, pusshej!



snyggt från weekday

RSS 2.0