men jag vet allt om dig, för du har varit min


Hej där! klockan ringde för att vara exakt 05.45, och jag gick upp, satt mig på cykeln sovades haha, och bikade in mot stan för att träna innan school, skönt dedär med att ha hela dagen sen! slutade lite tidigare idag vilket var skönt, bara imorgon sen har vi lite minilov! har strosat omkring med Ellen i värmen och sen satt vi oss i solen och pratade en bra stund. Nu, en cykelfärd hem senare ska jag göra absolut ingenting, hejs!


hejhej!

Jaa, från och med nu är det endast 5 ynka skoldagar kvar, 5!? var det någon som sa sommarlov och Barcelona inom kort? Humöret kan ju inte vara annat än på topp! och vädret gör ju inte det hela sämre direkt, hoppas ni känner likadant! jag har nu ett tag suttit och pluggat lite på ett prov (eller två faktiskt) som kommer äga rum imorgon och en inlämning, men jag bryr mig inte, ser det från den ljusa sidan och tänker att det faktiskt är det absolut sista, vilket känns mer än bra i mina öron. det man längtat efter så länge är ju så gott som här, sommarkänslorna börjar ta över! ja detta blev typ delamedmigavminglädjeinlägg, men vad gör det? 


YESTERDAY

Hade en jättebra och trevlig kväll igår. Gick upp hyffsat för att dra och träna och efter det mötte jag upp Lizen för en sväng på stan innan vi yrade runt i stadsparken för att hitta alla fina man kände! man önskade att man själv stod där stylad och otroligt fin. Meeen men bara 3 år kvar?! :) efter det drog jag mig vidare och träffade Stella&Co i stan då hon har hunnit bli ett år äldre, graatttiisss! och när sedan maten hade landat ganska fint i magen begav jag mig mot emma!

GÅRDAGENS


BEIGE



Sådär! då va ännu en skolvecka avklarad, ska bli hur skönt som helst med helg nu, eller vad tycker ni? trotsar vädret genom att slänga på mig shorts fast det är kallt, vart försvann värmeeeen. Ikväll står trerätters på shemat och det är jag som kommer vara kocken!

CC



en av sakerna som kom hem förut, kavaj från H&m Conscious Collection. Like! kommer användas flitigt.

H&M


Heej där! har precis hämtat ut paketet ovan där det befinner sig två fina saker jag länge velat ha, visar er senare. Förövrigt känns det ganska bra då jag kan checka av, jaa runt 10 inlämningar/uppgifter osv? äntligen! Att det är fredag imorgon gör ju inte saken sämre direkt. Nu ska jag iväg en sväng och senare på m m möte, hörs sen!

WHEN IT'S LOVE YEAH, YOU SAY THEM OUT LOUD THOSE WORDS

ejs

Hallå där! har saknat min lilla data i några dagar, därav den dåliga uppisen! två bilder från helgen och annat, den första ser ni snygga elin när vi firade henne och den andra va det som jag och jolina styrde upp med i måndags, gotte. Idag har jag inte hunnit med annat än lång skoldag, fixat lite käk och sovit en stund och planen var att efter det träna, men det får tydligen bli imorgonbitti istället! :)

BUSTIER


äntligen klar med bustiern jag började med för några veckor sedan, resultatet blev perfa och jag är nöjd!

vad tycks?

17.00


Just nu står jag nog och skopar massa glass skulle jag tro. Planerna för kvällen ser ut så att käka lite god mat med vänner (tyvärr bara om de hinns med) och sedan beger jag mig till Elin där det vankas firande! Spår en bra kväll!

WORK


tjena tjena! en liten del av dagens, köpte klänningen igår och den är otroligt skön. Skulle väl titta in och säga hej bara, om en stund beger ja mig till stan för jobb dagen lång men innan dess möter jag upp en fin kotte vid namn Jolina!

OUTFIT


FAST DU INTE LYSSNAR VET JAG ATT DU HÖR ÄNDÅ


 
Heejsan! Skön fredag då jag spenderade den ute mest hela dagen. Efter lite friidrott la jag mig i solen en liten stund innan jag tog cykeln och mötte upp Lizen i stan, sen en tur hem innan vi glodde lite modevisning. Nu är magen full av mat och jaa, en ganska lugn kväll väntar!

HEJ HALLÅ TJA TJENA


Hello my friends! läget? kom precis hem från en promenad och då satt svenska jordgubbar ganska så bra ska ni veta, det godaste som finns helt klart. att jag nu är ägare av en ny cykel, att plugg högen har minskat nåt så enormt och att det nu är cirka 3 veckor kvar tills planet lyfter känns otroligt bra. Imorgon taggar jag och Hanna lite tävlingar utomhus haha, vilket innebär ingen skola iallafall. Nu ska jag finslipa på en text innan jag gör sängen sällskap, solong!

OM OCH OM OCH OM IGEN


/Byxor Vero Moda/ top Hm/ väska Lindex/ kavaj Emmas / converse/
Orientering stod det på schemat idag, banan blev lite längre än vi trodde..haha. Slutade vid 11 snåret och sen har jag bara tagit det lugnt och glidit lite i stan med två bönor. Skönt att det redan är torsdag imorgon! fredag innebär ingen direkt skoldag för min del, skönt!

COLOURS


Skulle inte ha något emot att gå runt såhär, jaa imorgon? ganska skön dag som slutade med orientering och en promenad från vo till piper, skönt. Just nu gör jag mest ingenting, väntar bara på att klockan ska slå lite mer då jag ska möta upp en böna om drygt en timma och senare blir det bio!


14:48


Hej där! lite sena pics från det goda vi styrde upp med i lördags. Måndag igen, tiden går så sjukt fort. Men inget mig emot i nuet då jag snabbare kommer sätta mig på planet mot Spain! men innan dess ska ett antal arbeten vara klara och lämnas in. en hel hög finns det men det känns faktiskt helt okej ändån! Förövrigt kan ju detta väder ta och blåsa bort någonstans tycker jag! nu: bege mig och träna. Great såg precis att vägen dit lär bli som en dusch,  solong!

HOOLA



Godmorgon! läget? lite bilder från gårdagens sväng på stan, (gick inte att rotera?). Dagens planer är ganska oklara än men en tur till actic och lite plugg blir det nog. Dock ser det ut som att vädret är ganska fint! fast det skulle åska idag?

MACARONS



Smaken som räknas! eller? haha jag och ett stycke tjejor tänkte att vi skulle testa på att baka dessa igår, goda blev dom iallafall! men nästa gång kommer dom bli apsnygga!

SMILE


Heelllo! Har precis tagit mig lite god frukost, och funderar nu att sätta mig i solen ett tag innan jag möter upp två tjejor och vidare till stan en sväng. Hoppas allt snack om dåligare väder inte stämmer... Ha de!

SMOOTHIE


Det har precis glidit ner en sådan i magen min, och nu efter några längder i simhallen och detta ska jag möta upp Lizen, som nuförtiden är The Girl Next Door, det vill säga vi delar samma trapphus. Förövrigt är det ju jäkligt skönt med helg eller vad säger ni? nae nu ska ja kila!


BRA GREJER


Heeeejsan! Skön dag med två vanliga lektioner och hela morgonen idrott, längsta dagen i veckan men känns som den kortaste! mötte upp Ellenpellen efter school och vi gick ner till stan, tog med oss nåt att äta för att sedan sätta oss i gräset och ta det lugnt, satt mycket fint de där. Kom för en stund sen hem från att ha kollat lite modevisning på meje, och nu ska jag nog göra sängen sällskap!

GOOD DAY


Heeej där! kom nyligen hem från ett trevligt häng med ett stycke brudar där det bjöds på gottigheter och kubb för första gången iår, tills myggen invaderade oss totalt haha. Just nu sitter jag med en kopp te och har myst ner mig i soffan med ishockey på tv:n, där ja lär stanna resten av kvällen! Ciao

15:18


Hejsan! nu är en seg dag plus nationella i matte avklarat, känns skönt! inte så många kvar nu. Nu ska jag sätta mig på ballen i solen ett tag innan jag beger mig ut till födelsedagsbarnet, Grattis Emma! :)

okey I admit, I miss it, I really do.


YELLOW


GLASSIGT

 
Hallå! Otrolig varm och skön dag idag, loovely. Tog mig en runda ner till stan med syster och årets första kulglass gled ner i magen! Haffade även en riktigt snygg och riktigt billig bikini. Nu är jag helt slut, får se om jag tar mig tid åt lite plugg senare annars blir det nog bara film eller nåt åt det hållet!

IIIIIIIDAG


slängde på mig en skön tröja bara, och idag skulle verkligen shorts på!

A LONG WALK

Hello dear friends! Det har varit knas med bloggen min och säkert många fler under helgen! därmed den halvdana uppd. Efter school gjorde jag lite diverse småsaker och sedan mötte jag upp Liza i vårat trapphus för en lång och skön prommis som blev lite mer än en mil, bra där. sedan tyckte vi att den nya noggerglassen satt fint. jaa, det är väl ungefär det jag hunnit med idag! nu ska jag bege mig till plugget för imorgon är det redovisning som gäller, ha de!

BILD FRÅN IGÅR


tagen av Feeelllan

Har spenderat den största delen av dagen på altanen, jätteskönt! något som är lite mindre skönt är att vi har sextioelvatusen arbeten som ska in omgående, rättare sagt 7 stycken, fuuuuun. Så nu: PLUGG!

BILD FRÅN IGÅR


tagen av Feeelllan

Har spenderat den största delen av dagen på altanen, jätteskönt! något som är lite mindre skönt är att vi har sextioelvatusen arbeten som ska in omgående, rättare sagt 7 stycken, fuuuuun. Så nu: PLUGG!

01:59




Tagna av felicia
Dagens


Nu blir det bio!


vårat sköna häng bland vitsipporna förut!

I mina ord hittar du en tolkning jag inte ser


Hallå där! Skönt att solen har kommit tillbaka lite, elleeer mycket skönt. Just nu gör jag mest, jaa ingenting. Men ska om en stund skulle jag tro in mot stan och träffa en fin prick! så jag spår en bra och härlig dag, later!

FREDAGSMYS


Ja bilden får nog tala för sig själv! otroligt skönt med helg må jag säga. Skulle tro att en film lär sättas på under kvällen och fortsätta i samma knop, Later!

PINK


Har fastnat för det där med färgstarka naglar, supersnyggt. Just nu sitter jag och försöker få in en redovisning i huvudet medans jag har ganska bråttom egentligen. Att det är fredag kan ju inte vara annat än skönt också! nu måste ja kila till bussen, ha de !

16:51


Heejsan svejsan! avklarat en ganska skön men lång dag och även np i matte. Va så trött när ja kom hem så det blev en liten powernap! resten av dagen ska ja ta det lungt och göra lite diverse plugg som det finns ganska gott om i nuläget, ciao!

RED is LOVE


Hello Folks! läget? här är det bra och tanken på att det endast är hela 6 veckor kvar tills sommarlovet börjar ta start känns ju för himla bra! Idag har jag hunnit gått till skolan i regn (snö?), avklarat skoldagen, käkat pankakor och kollat igenom Asos och Nellys alla klänningar för femtioelfte gången ungefär. Känner en viss press med tanke på att det brukar säga vippss! och att jag alltid alltid alltid gör allt i sista sekunden.

NEW IN-BLUE


MORNING

Godmorgon! den lediga dagen spenderade jag med Lizen. På kvällen kände vi att vi ville dra en bio så Scream 4 var ju då ett måste! snyggt att vi var heeelt själva i salongen och såg en läskis, hahaha. Nej nu måste ja kila till school, hörs!

RSS 2.0