10.01

I förrgår gick vi på "avengers", den va bra! Bilder från igår är mest på mat haha...men vi gjorde en smarrig frulle och sedan drog jag på picknik med Lizen! så himla skönt att denna söndag INTE betyder skola imorgon, två till lediga dagar tackar vi för!


breakfast

God frulle, sånt hinner man bara med när man har sovmorgon! Påväg till skolan nu och ska avverka två lektioner.


bracelets-inpiration


från weheartit.com
snyggt!? dagen har mest bestått av träning och plugg, kan nu bocka av en svenska text iallafall! det ska bli sååå skönt med fredag imorgon, börjar tio slutar ett plus att vi har långhelg! lovely!

Gårdagens och gårdagen

5 lektioner blev till 1, plus nationella. Det tackar man för! Hängde med Fina Ellen på stan igår och hade det trevlans, vi syns alltför o-ofta! Slutade halv 1 idag och då gick jag och tränade. Ikväll: mys med grabben min

 


Want-Gina Tricot

Vita jeans är så snyggt! kommer ihåg för inte så länge sedan att jag verkligen hatade vita byxor, men har ändrat mig helt! sprang runt och letade efter det i malmö utan resultat men hittade ett par från ginatricot.com. får se om jag beställer dom eller ej. Diggar t-shirten och den mintgröna tröjan! Idag är det svenska nationella skriftligt som gäller, och imorgon munligt (urs) så en del av dagen kommer bestå av att träna på det. Längtar tills fredag då jag har bockat av en del plugg, plus att helgen kommer bli två dagar längre än vanligt!

yellow


köpte denna fina gula clutch på Monki, 120:-

monday


Dricker te, bloggar och plugg. Sista lektionen inställd så slutade tidigare! riktigt skönt då jag är supertrött, måste nog lägga mig tidigt idag för är verkligen helt slut. Ska försöka fota det lilla jag köpte i Malmö i helgen, och lägga upp här senare, solong!  

HOME

Kom precis hem efter en helg i Malmö! Kollat sm-finaler, ätit god mat och haft det allmänt bra! hotellfrullen satt där den skulle. Hade gärna velat stanna kvar där ett tag, men nu är det ny skolvecka som gäller och jag har endel att göra! Tog precis en lång dusch vilket behövdes, blir en lugn kväll med film!


12.37

Sitter på tåget snart framme i Malmö!


shoes

Ännu en vecka av skolan avklarad. Inte långt kvar nu och det känns helt sjukt! Kom precis hem och tar det bara lugnt, kvällen fortsätter nog i ungefär samma spår då vi ska upp ca 7 imorgon. Två skor från topshop som jag tycker är riktigt coola, speciellt det plastiga!


18.48

Idag drog jag på mig ett par 3 år gamla jeans, en stickad kofta och mina älskade rosa converse på det. Chilloutfit! Skönt med fredag imorgon kan jag säga, och tidigt på lördag tar vi tåget till Malmö över helgen, lovely.


11.56

Har inte varit så aktiv här, men har haft fullt upp med plugg, speciellt till matteprovet igår som gick bra! tog det sedan lugnt hela dagen, slutade vid 11 hur skönt som helst! Avslutade dagen i soffan med min favorit, Ben&Jerry's och fotboll. Idag blir det engelska och naturkunskaps plugg, har hur mycket som helst nu!


20.44

Idag har jag och mina två fina vänner flyttat ut till en stuga några dagar på gränsö, för att ta det lugnt, umgås och plugga en hel del. När vi kom hit gjorde vi en god lunch och sedan dess har vi pluggat. Tog en paus och tog båten ut en stund och nu blir det varmchoklad och ännu lite mer plugg!:)


lördag

Idag har jag hunnit med en sväng på stan och fika med Stella, skönt väder idag så drog på mig skinnjackan och pälsvästen över. Tänkte hinna med lite plugg sen och skulle även behöva klippa mig. Hörs!


Friday

Chillar för fullt ikväll med film och tacos, skönt ibland!!


brunch

Började dagen med brunch med grabbarna! Nu anlände jag precis till Hanna och Mandy kommer snart, mina favorit tjejer!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1573252/images/2012/pic_198099956.jpg" class="image">


pastell, silver -monki


11.28

Godmorgon! Bilder från gårdagen, har precis vaknat upp med den bästa brevid mig. Igår hann jag även med lite övningskörning för första gången vilket gick bra! och det står nog på schemat idag med.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1573252/images/2012/pic_197761084.jpg" class="image">


iphone cases


alla mina skal är "utnötta" och fula, så det skulle ju inte sitta fel med någon av dessa! finns att köpa här. Om en stund blir det kalas för lillsyrran och resten av dagen får vi se, pusshej

20.15


16.11

Ikväll: Hot Pink Party!!!!!!


necklace


en sista dag kvar tills det efterlängtade lovet. ska bli såååå skönt. idag har jag inte gjort så mycket mer än skolan, tränat och träffat mandy. Ikväll gör adam mig sällskap, pusshej!

monday

randombilder som tagits under några dagar, då jag inte varit så aktiv här! måndagen avklarad och 3 dagar innan lovet. awesome

RSS 2.0