22.28

´
halvdana mobilbilder! när ja slutade vid 4 mötte jag upp jooollllaaa och vi stýrde upp med lite picknik, ovanligt? nej. Badet satt inte helt fel heller efter en dag med jobb, varm!

HAPPINESS


                                                     RANDOM

Heeeeeej där! för stunden är det sjuukt bra väder och alla dagar spenderas ute med bad och annat fint och brännan sitter där den ska, helt underbart! skulle vara min åsikt. Det känns sådär smaskigt bra och man har ett leende på läpparna dag ut och dag in. äääääälskar detta. Just nu sitter jag på min altan och äter hemgjord blåbärspaj ifall någon ville veta och funderar på att ta mig inåt för att se en film eller nåt åt det hållet, är helt slut! imorgon väntas det jobb 11-16 och sedan tänkte jag träna!

DRESS



FRULLE


har precis stoppat i mig det goda ovan och ska snart sätta mig på cykeln till hanna, för att sedan ta oss till, jaa kan det vara korpa? de kan de nog!!

VIRKAT



Heej folks! Har spenderat dagen i Kalmar, blev lite Ikea, shopping osv. Ikväll ska jag nog träffa en skön pingla vid namn Hanna, men vad vi gör är ingen som vet än! Imorgon jobbar jag kväll så hoppas på fiiint väder på dagen imorgon! hoppas ni har det sådär hemsk bra


MIDSOMMAR



Hoppas ni hade en super dag/kväll igår, jag hade det verkligen topppen! Jag och mina sköna vänner styrde upp med lite grillning på kvällen och ett stycke lekar på det, lyckad kväll helt klart. I nuet slutade jag worket för en stund sedan och ikväll ser det inte ut att bli allt för många knop, en film och lite sånt skulle jag tippa på!, solong!

JAG SKULLE SÄLJA MIN SJÄL FÖR ATT FÅ STANNA DÄR


BLUE LOVE


Heej där! gick upp tidigt idag för att jag inte skulle missa en leverans med dessa skor då jag redan gjort det en gång, tidigt skulle dom komma men anlände inte förens på dagen... men tur var väl det då jag kom på mig själv sovandes i soffan haha. jaja från Zara kommer dom och lär säkert användas imorgon skulle jag tro, älskar dom. Dagen har jag spenderat med mina underbara vänner lite här och där (vikäkadejorgubbarsåklart) och lite sånt där! Livet är bra fint just nu, bara liiite bättre väder som saknas!

BEIGE,BLACK,RED.


Chillerar för fullt i hamnen!

img_6165 (MMS)

Chillerar för fullt i hamnen!


YESTERDAY


fellans pics

Jjjjjjjj

Jjjjjjjj


DAGENS


NECKLACE


köpt i Spanien!

WHITE, CC



GRÄSHÄNG


Har under dagen hunnit med ett fint häng med brudarna på bilden ovan, tror ingenting i världen slår jordgubbar faktiskt. Har också letat omkring efter låga rosa converse men inte lyckats, någon som vet vart det finns? skulle uppskattas! har också hämtat ut ett paket från h&m, kanske kommer upp en bild senare! nu ska jag registrera ett nytt simkort och säga välkommen till en ny mobil, för er som ville veta!

RED AND ORANGE


23:07



hejsan svejsan! kom precis hem efter jobb, är helt slut! så nu är det en kopp te och film som gäller. Imorgon är planerna att, jaa ta dagen som den kommer helt enkelt, ganska skönt. Är en aning avis på mams som just nu spenderar sina dagar på playan i grekland i två veckor, med andra ord ganska så mycket avis! jaja jag får fortsätta att drömma mig bort och slurpa upp mitt te, hejs!

11:39


godmorgon! såhär såg jag ut i torsdags när det vankades skolavslutning, känns egentligen helt sjukt att det är över haha. Just nu gör jag inte mycket åt världen men beger mig snart in till stan och möter upp Jolla, innan det sedan står jobb på schemat! laaaater

HEEEEY


snodde bilden av felicia
nemen tjene! läget? hittade en ganska så passande bild för mitt humör, lycka! va ett tag sedan jag tittade in här, men trippen till spanien och att det inte funnits tid har gjort det rätt så omöjligt. Men nu är jag nog tillbaka, har 827364 bilder att visa er, men det tar jag någon annan gång! Idag är det en sån där sittainneisoffanheladagenmedfilm-dag, så så får det bli!
visst ja, glömde ju faktiskt att säga att nu äntligen är det sommarloooooov

INSTITUTE OF LOVE, FACULTY OF HARMONY


Körde visst på långklänning idag, hur skönt och enkelt som helst! Jaha och ett på tal om det, så har man ingen skoldag av nian kvar, känns förjävla bra de där. Har väl egentligen inte så mycket mer på hjärtat just nu, blir en lugn kväll hemma!  hoppas erat läge är braaaaa, solong!

I see your true colours, don't be afraid to let them show


I GOTTA FEELING


heeeeej dääär. Att jag endast har kvar morgondagen i skolan kan ju inte kännas annat än bra, ska bli sååå lovely! efter skolan har jag nu hunnit med att fixa naglarna mina och sen mötte jag upp mamsen på stan och vi delade på en greksallaaad. Nu är ja precis hemkommen och sitter och funderar på om jag ska börja packa, vilket jag borde göra, meeen känner jag mig själv rätt så kommer det nog skjutas upp någon dag eller två. nu ska jag bara ta det lungt och sedan träffa fellan en stund, laaaaaaater

HEEEY


Tjene! kom hem för en stund sen efter dryga 7 timmars skoping av glass på sahara, känns faktiskt bra att jobba! här är några ganska nytagna bilds på mig o jollan när vi styrde upp med kladdkaka på något bra tak, visst ja munkar också. gottegrisarna 1 och 2 va det där ja. nuuuu blir det sängen för mig då jag tänkte trampa till actic innan school imorgon och kl 09.05 ska ja möta upp mina classmates vid bussen som styr någonstans! HEEEJSS

NU LUKTAR DET SOMMAR


Helloooo. Hade det jättemysigt ute på ön och nu är även det första doppet avklarat, huuuur kallt som helst! Gårdagen spenderades med jolina och sen anlände det även ett helt gäng med goa folk. Dagen kommer se ut så att om en stund blir det lunch uteeee och när klockan slår två är det work som gäller!

HASSELÖ

hej mina vänner! hade en jättetrevlig kväll igår och om dagarna njuter man verkligen av ledigheten, känns som att vi redan har sommarlov! loooovely. Idag är jag uppe med tuppen då jag snart sitter i en båt påväg mot hasselö för en övernattning, men vi hörs sen om jag fixar dedär med mobilbloggningen, lateerroooo


snodde bilden av Jolina

SIST VA HIMLEN VIT SOM PAPPER, OVANFÖR



SUNNY DAYS


Hallå! läget? idag har jag mest hunnit med en sväng till ett fik någonstans utanför stan med familjen min och legat lite i solen, tja det var väl det! nu kan man verkligen säga att det är sommar då vi är inne på juni, great! ikväll väntas det en god middag och sedan ska jag träffa en fin prick, nämligen min goa vän Liza!

23:06



Hejsan! Haft en braa dag i det varma och härliga vädret, första doppet snart? hängde en stund med stellabella i hamnen med jordgubbar innan jag mötte en annan prick vid namn Felicia och vi tog en lång promenad! avslutade sedan dagen trötta framför filmen Red Riding Hood, hemkommen för ett tag sen och tror faktiskt att sängen är nästa hållplats!

RSS 2.0