-

Håller på att fixa o trixa med blogg designen så det kan se ut lite hur som helst ibland, nu vet ni iallafall varför ;) tänkte ta tag i en ny header oxå, men eftersom jag inte är expert på Photoshop så får vi se hur det blir med den grejen.

B&J

 Hola! Nu sitter jag hemma, äntligen nyduschad och fräsch! med en B&J i handen. Har ingen aning om vad som händer idag men antagligen inget särkilt alls,guu va ska man hitta på sista dagen innan skolan och allt börjar igen? jag har lust att bara gå ut och gå en lååång och skön promenad, kanske knäppa några fina bilder, men vädret är sååååå tråkigt. Det jag verkligen önskade nu var att älskling kom och plinga på dörren hihi. Vi har inte träffats på en vecka, och det känns längre! saknar han och hans goa små pussar. 



            

 Igår blev jag även av med Ben&Jerry's oskulden! haha och såklart att jag tog New York Super Fudge Chunk, jag är en stoor choklad älskare, skulle inte klara mig utan Chocolate! Den goaste glassen jag ätit någonsin tror jag nog, mums. woop woop! nu ska jag fortsätta att äta upp det som blev kvar från igår, ni får ha en trevlig söndag! SO.LONG !

Girlsnight!

Igår:
Vi drog oss ner mot stan igår kväll för att äta på El Greco, en ny grekisk resturang som är ganska nyöppnad. Sån tur som vi kan ha ibland så fanns det ett mysigt bord perfekt till oss. Stella började snacka grekiska med dom och vi andra fattade ingenting, vi bara satt o höll med,haha! Vi åt god mat och snackade på förfullt, Jätte mysigt! senare sen hamnade vi hos Hanna efter allt godis och glass köpande, där blev det också övernattning med massa skratt,snack,flams och trams såklart! haha ja vi är normala när vi sitter kl 4 på natten och äter glass, jätte! och somnade det gjorde vi framåt 5-6 någonting. Ni är för goa brudar Tack för ni finns, ni är verkligen bäst! Älskar er !


GreekFood

Greek-sockerkaka

Jag&Stella

Jolina&Hanna


sega söndagar!

Godmorgon allihopppa! eller ska man kanske säga godag! haha. Jag och mina fina brudar vaknade för typ 2 h sen och har tagit oss lite breakfast. Jag haaaatar söndagar..USCH. Man vaknar sent så hela dagen är förstörd, morgondagen är det skola, det känns som allt är dött och stängt, ja ni fattar en sån dag då man inte gör någonting på. Är fortfarande hos hanna min men om en stund drar jag mig nog hemåt för en lååång dusch och annat fixade. LATEROO!

Outfit 27/2



leggins och paljettväst från VeroModa, t-shirt från H&m :)

Kvällen tillbringas hos hanna, bilder och uppdatering kommer imorgon för nu ska ja ha en jävla bra kväll med mina girls!


Heej!

helllu!

idag har jag inte hunnit med så mkt än så länge, har bara tagit mig en varm dusch, ätit god frukost och kollat en film:) snart är lovet slut, blööö. Men vi går ju bara en vecka och sen är det prao, skönt! Idag spår jag en bra lördag! har fina planer med mina brudar :) ikväll tar vi lite käk i stan och sen får vi se vart vi landar haha. Ni får ha en Härlig lördag allihop! glöm inte att le ! /e



Monkiworld

goingar från monki :) GIVEME


Semla!

En samla var ett måste när dom stog nygjorda i köket,hih. Eftersom jag inte åt någon på semla-dagen så fick det bli en idag. Min är dock specialgjord för mandel gojset i mitten är bläää.Haha att inte slicka sig runt munnen en ända gång är inte det lättaste precis, med det gick,höhö.


Fredag

Godmorgon! idag är det redan fredag? haha det går så snabbt! jag får se vad som händer denna fredag för jag har ingen aning. Städa rummet ska ja iallafall göra innan man inte ens kan gå in i mitt rum,höhö ser verkligen ut som en bomb har slagit ner där. Men dammsuga slipper jag iallafall göra för det gjorde syrran min, hon e gullig hon! för heter man elin nilsson och hatar att städa så gör man,haha! nej nu får jag nog verkligen ta tag it
Hoppas ni får sen härlig fredag! Hugs!

saknardej


Movietime

Heejsan svejsan! har precis tagit mig lite kvällsmat som bestod av en smoothie..muums, haha jag har nog fastnat för dom. Har även tagit mig en dusch efter träningen. Alltid en bra känsla när man känner att man har tränat bra och då känner man sig fräsch och stolt, haha iallafall jag :) resten av kvällen bjuder på film och annat mys.
Ni får ha en trevlig kväll mina vänner! 

Bröllopsfotografen.


Heeelloo

Hej alla fina! bad uppdatering iknow, men igår hade jag fullt upp i stort sett heela dagen. Jag begav mig som sagt in till stan och hälsa på f&f en stund, senare drog jag mig mot stan med hanna efter stan träffade vi lite annat folk och sedan på kvällen blev det innbandy tittande i sporthallen. Igår var det så himla fint ute, soolsken! snacka om jag jag njöt,hih. Men idag är det lika grått och trist men det är väl bara att hoppas på att den kommer tillbax! right? nu ska ja fixa mig sen får vi se vad stella o jag hittar på :) 

Hittade ett par svarta byxor och en lila bh igår (serblåutpåbilden)


Suuun!







 

Morningmorning!

Goodmorning Sunshines! hur mår ni? guuu vad jag är på bra humör idag, mår toppen! när jag vaknade imorse kollade jag ut genom fönstret och soooolen skiner! den skiiiiiner! man kan faktist se den blåa himlen och alla fåglarna som kvittrar, kanske är våren iallafall påväg?:) wiihooo! nu har jag precis tagit mig en gooood smoothie och ska snart fixa mig för att gå en låång i skön promenad in mot stan och senare träffa Hanna där :) det känns som dagen kommer bli super!  Ni får ta och ha en riktig jävla bra dag ! Kramar




Smoothie med annanas, mango, jordgubbar,björnbär,kiwi och banan

En himmla god,nyttig och mättande frukost/mellis.

2 personer

1 kiwi
1/4 banan
2-3 dl annanas,jordgbb,mango blandning
1/4 dl björnbär
valfri mängd mjölk, jag tog ca 1/2- 1 dl. Man kan även ha yougurt, vatten eller nåt sånt

GoodEvning!

Heeejsan! sitter nu nyduschad o fräsch efter träningen. Tänkte att jag skulle krypa ner i sängen tidigt idag så jag känner mig riktigt utvilad(hmm så tänker jag nästan varje kväll..)haha Imorgon står fotning,stan o lite annat på schemat. Får se om någon av mina fina brudar har lust att följa med :) imorgon ska det bli sooool, wiihoo! elin like soool! Hoppas det börjar töa nu så all denna apsnö försvinner snart. Nu säger nog jag godnatt och hoppas ni sover gott ! woop woop!

dagens efterätt: Hallon Mousse med Blåbär&Hallon..mumma!

Magtröjan

ett av sommarens nya heta trend, vad tycker ni, är det ett plagg ni kommer änvända i sommar?
jag tycker den e rätt cool och kommer kanske inhandla mig en någongång:)


samlade ihop några från monki,forever21 och topshop,  tog lite av varje :)


Snö,snö och ännu mera snö

Goodmorning! guuud alltså, snön bara fortsätter att falla,falla falla. Haha när allt smälter sen så kommer det bli typ översvämning? så tur att man kan simma då,höhö. Senare sen tänkte jag pallra mig ner till stan, men vi får se hur det blir med den saken, hoppas vädret lugnar ner sig för annars kommer säkert fastna någonstans och bli en snögubbe,hih.


Hugs!/elin
 







PanCakes!

Hejsan hoppsan! har precis ätit mammas nybakta varmasmörgåsar i ugnen..mmm. Idag har jag varit med mina goa brudar Jolina o Hanna :) där hemma blev det ännu mera mmm för hemma hos jolina blev det pankakor i stora lass och en massa skratt och prat, snart drar jag mig till älskling en stund :) typ den ända dagen vi kan träffas på hela lovet.. snyft:( så nu sticker jag ut i snön! hugs!



puss mina tjejor !


MåndagMorgon

Godmorgon alla glada! hanna och jag har hunnit gå upp och käkat, och nu ska vi fixa oss lite och sen bär det av till våran plutt Jolina :) senare någon gång ska jag till min kära farmor och ikväll får vi se vad som händer. Jag hoppas på en fin dag :) kanske om det slutar snöa så går ja ut och knäpper några bilder, är sugen!

Jag är även med i en foto-tävling hos fanny :) gå in och var med du med! vinnaren får en länkning i 1 vecka och det är ju inte helt fel :)

Nu måste jag göra mig iordning så vi hörs senare! Hugs!/elin

HONEY

Heeeelloo sunshines! dagen har ja tillbringat med Hannabruttan. Vi har väl mest tagit det lungt, snackat,skrattat och typ gått fram o tillbax fram och tillbax ute i kyyyylan, fyyvadkallt! men nu sitter vi iallafall inne i myskläder med varsin FaceMask insmetat i ansiktet, och vi får inte glömma gurkorna,hih. Hanna sover även här så jag spår en fortsatt bra kväll :) Hoppas ni haft en bra Söndag! Hugs!/e



Lockigt




BULGARIEN-09

sitter och tittar igenom alla bilderna från bulgarien, guuuuuu så mycket jag saknar det!







får ju inte glömma lilla mammi


tänkte att jag delar med mig lite, nu hoppar jag in i en varm och skön dusch, sen bär det av till hanna! Hugs!/e



Morning!

Heellluuu! efter mängder av väckande sms så tvingade jag mig själv upp ur sängen, haha där snackar vi en trött elin. Men när man väl kommit upp så blir man ju pigg(Y) efter bion och typ 1 timmas snack där utanför När jag kom hem igår tog jag dirket på mig nåt varmt och slängde mig i sängen, fyyfaan vad jag frös igår, haha! nu har ja precis kollat OS repris (?) och tagit mig lite frulle och senare drar jag med nog ut i vädret och träffar hanna :)


Saturday

Helloo goingar!:) vad gör ni en lördag som denna?:) idag hittills har jag inte gjort någonting, verkligen ingenting. och jag tror inte att jag e ensam om det, känns som att det e en dag där alla ialf stannar inomhus, men det kanske inte e så konstigt? men ialf Så jag tänkte att jag nog måste hitta på nåt, så snart kanske jag träffar albinx2 en stund, tror jag. Och senare sen blir bio med en massa folk :) själva filmen är inte min typ av film men jag ger den en chans, haha.

nej nu är jag skiiiiitsugen på godis så jag ger mej nog ut i det jääääte fiiina vädret och köper lite onyttigt. Är det lördag så är det lördag , right?  SOLONG!


FredagsHäng!

Heeeeeejsan hoppsan ! fredags kvällen spenderades med stella bella, länge sen det! så det var på tiden :) inga bilder knäpptes eftersom kameran dog, haha och laddaren tog jag ju inte med mej eftersom jag var sååå säker på att den var fullladdad.höhö. vi bestämde oss för att se typ 3 filmer som hade laddats ner, men så blir det ju aldrig när det gäller stella haha! det sluta med att jag såg klart den o sen la jag mej med :) den hette Love Guru nåt, haha wierd film men lite rolig va den! :) nu sitter jag nyduschad hos stella och jag får se vad denna snööööiga lördag bjuder på? inget innebandy-tittande ialf eftersom alla matcher (innebandymatcher) blir nu avstänga pga vädret...blöööhööö! nu ska jag fixa mej LATEROOO !:)


GoodEvning!

HelloFolks! har precis käkat lite dinner och ska nog dra mig mot stella elr nåt sen. idag har ja varit med albin och vi har bara tagit det lungt, precis som man ska göra när det är loooov?:)GOlov! men just nu har jag bara lust att ta en jävligt stor spade och bara skotta bort all SNÖÖÖH, och mer ap.snööö ska de komma! fy va apigt. haha men nog med det nu:)

förr använde jag aaaaldrig nagellack och jag tyckte de va fult, men nu tycker jag det e skiitballt och använder det ganska ofta:)

 
Här kommer mina favoriter för tillfället:

mörklilaglitter,lila(serdockblåttutpåbilden),rött,rosa,guld och fransk manikyr :)

nagellack,va tycker ni, HotOrNot?

nej nu ska jag dra mej mot stella med ett leende på läpparna :D woopwoop! SOLONG

Goodnight!

Hellooo Babes! efter en låång tids väntan på att någon kom och hämtade mig efter träningen sitter jag nu nyduschad o fräsch. Äntligen! trött är jag oxå så jag borde nog bege mig mot min säng snart. nu är det looov! wihooo så skönt! ett lov tror jag verkligen det behövs nu. jag har ingenting planerat på hela lovet och det känns väl skönt, men ändå inte för jag vill ju hitta på nåt och kanske dra iväg någonstans, men vart? jo om lilla jag fick bestämma skulle jag ta mej en solresa någonstans men det förblir bara en härlig dröm....fan. imorgon står älskling på schemat o sen får vi se :) nu måste ja säga godnatt innan jag slår huvudet i tangentborde, Drömsött!


SMILE

Heej alla glada och sura! har precis kommit hem från stan, har fixat praoplats och det var väl på tiden ? go elin! måset bara hitta en till,hih. Nu har jag tagit på mej lite mys kläder och ska gosa ner mej i soffan med en frukt och min favvo, vaniljte, mums! jag är också helt slut av all spinning, och promenader fram o tillbax, men det känns skönt. om ett litet tag ska jag till tandläkaren,får hålla tummarna höhö och sen ikväll träning :)




Glöm inte att le!

OnsdagKväll

Gokväll! jag bestämde mej sen för att dra ner till mejeriet där mina brudar va och det bjöds på mycket musik o massa annat :) stannade inte så jätte länge och sen hamnade jag hemma hos stella med pizza.haha. Imorgon bitti blir det som sagt spinning i högsta hugg, och senare på dagen får vi se vad som kommer upp, men hallå... det var något jag skulle göra imorgon jue ?.....ehm..... aja... kommer väl säkert på det snart?:) (elr inte..) Naae nu är jag tröötttti så nu ska jag lägga mej i min tomma tomma säng och drömma en riktigt härlig dröm faktist! SweetDreams!

gjorde ett halsband:) vad tycker ni?                                                     Veronica Maggio va där :)



Dagens

slänger in dagens outfit oxå, Byyye!



tihgts, H&m
tröja, ?
Cardigan, Lindex
sjal, H&m
armband, lindex (syns inte på bilden).

Hii !

Heejsan Heeejsan! sista skoldagen idag, skönt! en så länge har jag bara kommit hem, stoppat mig lite i magen, och tagit några pics. Får se om jag drar mej neråt till mejeriet senare med några brudar, men just nu har jag ingen lust :) imorgon är det vinterdag, men eftersom jag är så gryymt trött på vintern och all kyla så valde jag att spinna istället för att dra till Kisa som alla andra gör, haha sån e jag! men skönt det, för ute pallar jag inte vara en hel dag just nu! höhö. hörs folket!


Thuesday

Heelloo People !:) har inte lagt ner någon tid på bloggen idag... och det är för ja inte haft tid. sorry. Iallafall denna tisdag hat vatt som alla andra tisdagar :) hem och sen till träningen, träffa även älskling lite oxå :) nu sitter jag här med mammas lilla efterätt men borde nog ta tag i Fysik-Ljud provet som e imorgon.. alltid i sista sekunden elin, ALLTID! men men jag får väl läsa hela natten om inte annat (hahanejrå). Imorgon är det sista dagen i skolan innan lovet, greeeeaaaatiiee !:D

nej nu måste ja lyfta på rumpan och ta tag i pluggandet, woop wopp ! 

9Months

Idag har albin och jag varit tillsammans i 9 månader, guu va fort det går!
 det är obeskrivligt hur mycket du betyder för mej älskling, finns ingen som gör mej så glad som du! jagälskardej!


Moooonday

Hello Folks! hoppas ni mår fint:) efter skolan o konfan hamnade jag i soffan med en tallrik med tacos..mmmums. skolan idag var helt okej med tanke på att det e skola, haha men jolina du gör den roligare!<3 ialf, snart är det sportlov och det gillasgillasgillas! 3 dagar i skolan nu, sen vinterdag och sen kompledigt o sen lovet, så jävla fint! sen efter lovet går vi bara en vecka (tror jag?) o sen är det prao i två weeks, sen kommer ju påsklov o det, haha snart vår kanske ? just nu känns det ganska skönt faktist :) på tal om vår o värme. Denna vintern har ju varit, grå,kall,lång o ja allt sånt, men eftersom vi haft en så lång vinter så tror jag man uppskattar sommaren mycket mera sen,? (okej nu menar jag inte att det varit bra med lång,kall vinter) men kanske är det så?:) aja det kommer nog jag göra tror jag, så mycket som jag lääääängtar till sommaren nu!
nehe om man skulle ta tag i fysiken? prov på onsdag...ehm får se PussAndKramAlla!

någon bild bara,




NEWIN!



Stickad långtröja från åhlens.

hur mysig som helst! ILike


Alla hjärtans dag!

Heej alla goisar! har ni fått nåt fint idag?:) min dag började ialf med att jag vakna hos min pingla. Snacka om att vi var trötta igår natt, vi började kolla på My Bloody Valentine men båda somnade nästan direkt haha! så den får vi se någon annnan dag jolina;) sen efter en god frukost bar det av för att spela match. Sen blev det ut o käka lite med familjen oså:) just nu väntar jag tills min älskling slutar sin träning o då bär det av till honom ett litet tag :)

Hoppas ni haft en Bra Alla Hjärtans Dag allihopp! PussandKram 3lin


saturdaynight


älskar dej gumman! <3


Jaaavars en o annnan godis har slankit ner i våra magar, lördagsgodis skare va! (y)
hittills har vi snackat,skrattat o bara haft de allmänt gött o göare blir det nog:) senare sen sätter vi på My Bloody Valentine, I like skräckfilmer! haha älskar att vara rädd!:D ( bara om man är fler dock, hihi)

PUSSARoKRAMAR3LIN


Jolina Mys!

Heeej alla goingar! efter skolan drog ja och jolina ner till stan, hittade en jätte mysig och fin tröja, jag ska ha den så är det bara! haha:) nu är vi hos jolina och har treevligt jag stannar även här inatt oxå :) vi har hyrt lite filmer som vi ska se, och massa godis slank ner i påsen som vi ska mumsa på under kvällen. Ha en skiiitbra lördag !Vi hörs senare! kram 3lin 

Dagens outfit :)


jeanstights
, Gina
tröja, jc
halsband,lindex
sjal,H&m.

Food





När jag kom hem bjöds det på tacos, gottgottgott! kvällen blir det nog bara att vara hemma o ta det lungt, film elr något kan ja tro, kan ju vara skönt det med ibland :) lördagkvällen blir det nog lite mer fart på får ja la hoppas. Ni får ha en bra fridaynight ! kram 3lin 

------------



kom hem för en stund sedan o nu sitter jag bara och väntar på att albin ska sluta :) får se vad vi hittar på men tror det blir en lugn kväll. Yeeees! helg tänker jag, men imorgon är det ju öppet hus oxå...typist, alltså kommer jag inte få någon sovmorgon alls den här helgen..suck, eftersom vi spelar match på söndag. Men aja får väl tänka att snart är det ju lov och nästa vecka går vi bara 3 dagar i skolan (y) På söndag är det ju alla hjärtans dag oxå :) traskar kanske ner till stan imorgon och köper något fint,hihi. LATEROO

Mooooorning!

snart ska jag lyfta på röven och dra mej till skolan, idrott först på morgonen och vi ska köra styrka (y). Igår kväll  efter träningen satt jag och skrev en berättelse i typ 3h som skulle vara klar idag, o sen behöve jag läsa ut min bok oxå... läsa böcker är sååååååå boring, håller ni inte med? där har ni svaret till varför jag inte tittade in här! haha. Idag är det fredag och jag ääälskar fredagar:) man har en heeel helg framför sig och tummen upp för en kort skoldag! Vi får se vad denna Fredag bjuder på ikväll, kanske träffar älskling o lite :) , Ha en bra fredag o vi hörs senare folk !/ kram 3lin

Modekungen

 

SkiiitBalla t-shirts från modekungen.se, GIVEME!

nu ska ja ladda med en banan innan träningen LATEROO!


Hiiii!

Heeej alla glada och sura!:) skoldan va seeeeeg..... precis som en snigel. usch hatar torsdagar hah. idag står det bara träning på schemat (Y), plus lite plugg ikväll bara. Om man heter Elin Nilsson så har man fortfarande inte hittat praopplats,....suck... ! haha det kommer sluta med att jag måste städa någonstans elr nåt.. skiitgood! så keep on sökning praoplats elin! /Kram 3lin

GoodEvning!





Tjululu!
svar: nej jag har inte fastnat i en snödriva, haha! när jag kom hem hade jag bara annat för mej;) som sagt, idag har jag varit med jolina och sedan tog jag en skööön promenad hem till pappi. GoooodElin! nu ska jag bara krypa ner framför soffan och ta mej en fruktsallad...mmmmgoottie! så jag säger väl godnatt då! S.o.l.o.n.g.!/e 


tar mig en promenad

Nu tar jag en promenad hemmåt. Om jag inte hör av mig inom två timmar så ligger jag i en snödriva någonstans, hejdå :) / e

trevligt!

Hejsan svejsan!

jag och jolina har precis stoppat oss lite i magen och sitter och diggar musica, ska nog dra till henne och göre en massa, kanske blir lite fototagning elr nåt annat skojit :) skönt att ha blivit av med halva provet idag ialf, kör resten på måndag jag!. Nae nu ropar Jolina på mej, woop woop! hörs seen !/3lin 

pluuuuuuugg

Hola! just nu sitter jag och pluggar & pluggar! usch vad mycket det är ... jag tänkte bara titta in och säga hej o lägga in dagens outfit och lite, kände att jag behövde en liten paus från allt pluggande, innan min skalle sprängs bokstavligen! haha nejrå. är det bara jag som har problem med att lägga in bilder, logga in osv ? jag fick försöka typ 110 grr innan det gick (?) nog med det nu :)



lilla jag


outfit 9/2-10


jeanstights: Vila , tröja:H&M , vitaconverse(syns inte på bilden)

nu måste jag verkligen ta tag i det allra sista och sen krypa ner i sängen, s.w.e.e.t..d.r.e.a.m.s..p.e.o.p.l.e.!/3lin

YESBOX

bild: jag o min lilla pingla!


Hellluuuu alla! sitter och försöker fixa till min blogg lite som ni kanske ser, och har inte suttit här en liten stund heller.haha! (tur att jag ska iväg på träning snart så jag inte fastnar på stolen eller nåt!) plugget gick gick rätt så snabbt idag och det gillas :) imorgon har vi prov så resten av kvällen (förutom träningen)ska jag plugga,plugga plugga.blööhöö I hate att plugga!. Men någon gång tittar jag nog in ;)

KissAndHugs!/3lin

KanelBullar

HellooFolks! idag har jag bara vatt i skolan och varit på konfirmations-saken,  inte haft en sån där jätte rolig dag om ni frågar mej då ;) och roligare kommer det inte bli, jag ska måste lägga näsan i NO-boken och göra en berättelse till fredag, men men de e bara att ta tag i det :P innan allt det roliga ska jag stoppa en kanelbulle i magen Muuums...;) Hörs sen !/3lin


Jammie!

MyLove



du är finast älskling, guuuu vad jag Älskar dej!

CHilllllllL

Hejsan era goingar! har precis stoppat i mej lite käk och ska nog sussa kudden snart, I'm very very trötttii! efter ja spelat match o det drog jag mej en sväng till älskling. vi glodde lite film oså :) imorgon är det skoolablö...ehm.. *suck*. Jag älskar helgerna kan dom inte bara vara liiiiiiiiiite längre bara puttelite !? haha nae nu ska ja sluta klaga :) haha de e sjuukt hur många bilder jag tagit nu när jag har köpt en kamera! hur många som helst men de gör ju inget :) läääängtar tills ja kan ta fin fiina sommarbilder ! 


här är några av sakerna jag fick i fredags :) Taack mina tjejor!

fick andra fin fina saker oxå!

nu säger jag Puss och godnatt till er!
Pussss!!/3lin

HELLO

nu e jag hemma, kom inte hem med en vinst men men den matchen lägger ja på hyllan. Jag har precis käkat och ska snart hoppa in i en varm o skön dusch, senare blir det att träffa älskling har saknat hans varma små pussar :) LATEROO FOLKS!/3LIN

Peppa, peppa

Godmorgon! hasade mej upp för sängen för typ en timma sen. är skiiiiiittrött! men nu har jag tagit mej lite frukost o en kopp te o hoppas matchen slutar braaa sen ! vad jag ska göra senare idag har jag ingen aning om, kanske blir en ny design o ny header?:) sånt som märks ;) har iallafall haft en super bra helg! nu måste jag skynda mej så vi hörs sen! Byyyye

ELIN:or

DAGENS OUTFIT 6/2-10



jeanstights:GinaTricot
T-shirt:H&m
Halsband:lindex
kofta:Carlings





Nu tror jag vi ska till kudden o sova, är very tröött o måste orka med imorgon.
Godnatt People! Pussar till er!/3lin


Mums..


nu mumsar vi godis och gör annat trevligt, kvällen blir nog inte så sen, vi drar ju och
spelar match imorgon. Ha en Bra Kväll!!!!!


YouAndMe!<3

6/2-2010!

Helluuuuu! dagen har ja tillbringat med stella, har väl inte gjort så värst mycket, chillavanilla :) här kommer dagen i lite bilder:)


 suddiga, jo jag vet ;)


 

 min lilla plutt!

 


is



reeed
  PUSSAR!/3LIN


Morning.People!

vaknade av att Stella ramla ner från sängen, typist henne.haha! Idag måste elin städa... I don't Pall! , men ska även träffa älskling o lite oxå, mysipys! jag har tänkt att jag ska byta header o fixa till designen lite, men det får väl bli när man har tid och ork. Har ni förslag eller nåt får kan ni lägga en kommentar är nu gulliga :) nu måste jag ta tag i det där jätte roliga så vi hörs sen Hugs!/3lin

P p P party!

Har haft en grymt rolig kväll med brudarna! taack för alla fina presenter och för ni finns!, ni e bäst<3

här kommer bilder från kvällen, tack brudar för ni finns <3                                                                                                    




hoppas ni haft en lika bra fridaynight som jag har! Hugs!/3lin

snabbis

Hejsan! är precis hemkommen från en kort skoldag, alltid skönt med fredagar:) ikväll blire röj och nu ska jag iväg o fixa lite grejor.  Hörs sen folks!/e 



solen har kommit fram! hoppas hoppas hoppas det fortsätter så!:)


Goodnight!

nu blire eventuellt duschen och sen är det sova som gäller för mig, i need to sleep sleep slepp:) yes imorgon är det fredag, Skiiiiitnice med fredag! dagarna bara rullar på även om det kan vara lite segt sådär ibland,skönt de:) ne nu orkar jag inte sitta här längre, PussOkraM!/e
  


I'm.Here.Again!

Hello Folks ! mår ni bra ? det hoppas jag för jag mår goodie! :) nu e jag back on track, känns greeaat! eftersom jag inhandlat mej en kamera nu så kommer jag bjuda på många fler bilder oså. Hoppas det blir roligare :) snart bär det av till o träna, och sen ska ja fixa allting tills morgon.


me



ååååååh! jag säger som alla andra. kan inte snön bara smälta bort snart eller !(?) jag har tröttnat på det trista, kalla tråkiga vädret nu! usschoblää! sommaren då man kan gå i tunna,fina,sköna kläder o bara njuta, känna sig sommarbrun och allt annat skiiittrevligt. och inte gå runt med typ 10 plagg o frysa ändån. Im Längtning till sommaren!

nae nu ska jag sluta att klaga o bege mej o träna ist :) glöm inte att le!/e

RSS 2.0