yesterday

Igår var det tänkt att jag skulle bege mig till gymet, MEN jag stannade istället kvar på skolan i 4 timmar helt själv för att plugga. Hann med att bli klar med två arbeten, så visst var det värt de! slänger upp bild på dagens sen, pusshej!

NO ONE ELSE CAN SPEAK THE WORDS ON YOUR LIPS


longing


för ett tag sedan blev en resa till Turkiet bokad, AWESOME. Har inte varit i Turkiet heller så det ska bli jättekul! LÄNGTAR till tusen


WANT


grönan i fredags!


söndag

mors-dag idag så jag syrran och mams köpte en sallad, jordgubbar och annat gott och drog en picknik, innan det låg jag och Adam i solen och stekte ett bra tag i trädgården, så himla nice med lite bränna va! imorgon börjar den näst näst sista skolveckan, sjukt!

fredagens outfit


right now

Har haft håla ett tag så vi åkte från skolan tog en filt och satt oss i solen! Ikväll blir det Stockholm och grönan med Adam, lovely!


Today


monday

Två insta.
Inte kul att gå upp vid 7 efter 4 sovmornar! Men det var bara att gå upp och dagen gick snabbt med sista lektionen inställd. Efter skolan var det sommarföretagsmöte 4-7 som gällde och nu har jag precis gjort lite nytta i mattehäftet, heeeeejs


Yesterday's outfit

Igårkväll: firade vi Jacob lite i förväg!

 


New In

Två par byxor jag köpte i Linköping i torsdags, äntligen hittat ett par bra vita jeans ! och sedan tyckte jag dom rosa va coola. Lördag idag och imorgon söndag, ska ta vara på denna dag så mycket det bara går!

 


fynd

Gick in på hm förut för att kolla om den rosa bikinin kommit in igen eftersom den blev slutsåld direkt, tur som jag hade fanns det en kvar i min storlek! Inte bara det, jag hittade fler med rea 10:- styck. Hade presentkort också så jag betalde 40:- för 5 bikinidelar!

Så alla förutom den rosa för 10:-/st, kap

 


lunch

Slutade vid 11 idag, gick ner till mamma på stan för en lunch på guldkant. Gick in på hm en snabbis, innan jag åkte till Hanna och Amanda där jag befinner mig nu, och fyndade kan jag säga! Visar sen.


latest instagrams

Några instagram från dagar bakåt och idag. Har precis tränat, ska snart packa till paps och sedan försöka hinna med lite plugg kanske. Redan onsdag imorgon och denna vecka betyder det helg! Såååå skönt! Jag, A och H planerar Linköping på torsdag, nice.


guld, vitt beige

kjol och kofta-chicy.se, skor-topshop, linne-monki

Saturday

Inlägget nedan skulle kommit upp igår, vilket det tydligen inte gjorde haha.

Iallafall, ikväll ska vi fira våran Emma som gått och blivit myndig! Grattis!


topshop

Dagen började med att jag fick rejält med nackspärr vilket resulterade i att jag fick gå stel som en pinne hela dagen, och nationella på det, mindre kul! sitter hos Hanna och snart blir det grillat!

Tre fina ting från Topshop, älskar shortsen!


iphone case


mitt gamla skal va sönder och hittade idag ett på hm för 40:-, kap! mycket mer lysande färg än på bilden.

22.42


ska försöka bli bättre på detta, och inte lägga upp mobilbilder varje dag....haha. Idag har jag iallafall tränat och mest hängt med amandamandy, vi skulle plugga en stund men jag kom visst bara till rubriken, bra jobbat! nu ska jag göra sängen sällskap, solong

Days

I måndags hade jag fullt upp, var bland annat på sommarentreprenör möte i några timmar och sedan åkte vi ut till gränsö för att grilla marshmallows och bara njuta! Igår tog jag mig en springrunda istället för gymet efter en god lunch/middag och i skolan bockade vi av två muntliga nationella, vilket känns sååå skönt! hörs!


today

Tog en skön morgon och sedan kollade jag när grabbarna spelade fotboll större delen av dagen. Följde med mams för att lägga i båten och vi passade även på att dra ut båten en bit för att bara njuta. Jag och Adam har precis övningskört men nu blir det att chillera det sista av söndagen!


yesterday

Hade en skön dag igår och vädret har vänt till soligt dom senaste dagarna-underbart. Dagen avslutades med bio!


a part of my room-shoes


vaknade upp i hannas stuga med en del brudar, vi hade en mysig kväll igår! åkte hem och har jag legat på balkongen sedan dess, men ska nu hoppa in i duschen!

friday morning

sovmorgon och god frulle med pojken min!


outfit


yesterday

Hade en jättemysig kväll i stan med Hanna igår, satt vid hamnen med latte och bara tog de lugnt! Vädret var super. Har precis avklarat ett nationellt prov, skönt. Idag står träning på schemat och ska försöka hinna med lite plugg!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1573252/images/2012/pic_201025759.jpg" class="image">


sommarvärme



underbar dag! har varit så himla varmt och skönt! vilken tur då att jag slutade vid 11 (!) åkte ner till stan och tog en lunch med mams. sedan hem och låg på balkongen heela dagen innan jag åkte för att träna! nu har precis Hannaströ anlänt och vi beger oss ner till stan en sväng!

RSS 2.0