16.27

Onsdag. Har hunnit tagit en tvåtimmars powernap? med Amanda och Fellan, innan det gjorde vi en god lunch och sedan kände vi för en promis i solen, Helt underbart! Har tränat innebandy också och nu är jag hos Adam. Sovmorgon till 13.10 imorgon, gaaaaanska skönt!


BLUE


hej! inte bloggat på två dagar, men så blir det ibland! skorna på bilden köpte jag i sommras och har bara använt dom två gånger kanske. men nu vill jag bara att det ska bli soligt och varmt ute så man kan använda färgstarka skor som dessa!

måndag, vilket innebar att det underbara lovet var slut! skulle inte tackat nej till en vecka till eller två... men men, vårterminen går ju fort sägs det så bara att köra på! :)

GOLD


hm 99:-!

18.06


dagens "vill ha". idag har jag inte gjort mycket åt världen, ikväll kommer adam, och några vänner äntligen hem så ska träffa dom och ha trevlans!

friday

Har varit hos Wickan, firat henne och har ätit gott! Köpte tröjan ovan idag när jag tog en runda på stan innan frissan förut. guldtröja-check! superbillig också.


tävling

föresten, är med och tävlar här! man kan vinna jättefina saker, så gå in och kika! :)

torsdag

Har varit en superskön dag! Först tog jag en lunch med mum&dad och sedan ner till stan för att prata om sommarjobbet i sommar. Sedan mötte jag upp ett par tjejer och styrde upp med picknik (inomhus blev det dock), innan jag sen träffade Liza som var alldeles för länge sen! Redan fredag imorgon, veckan har gått så himla snabbt!


ja tack


man blir så glad av solen! underbart. nu ska jag till stan en sväng för att kolla upp lite jobb, sen träffar jag nog en bunt med tjejer för picknik? haha :D hööööörs

16.04

Har hittills hunnit med en sväng på stan, bokat en frisörtid (äntligen!), fixat lite cv:n och tagit en fika med farmor! Ska om en stund sticka iväg till hallen och spela innebandy, som jag inte gjort på flera månader!


lunch

Solen skiner idag, som nästan varje dag nu ett tag? Vårkänslor! Har precis käkat en supergod lunch, som tar typ fem minuter att göra! Om en stund ska jag träffa Adam som drar till London imorgon, avis? JA


sunday

Har varit en skön söndag, och det bästa är ju att man har ett helt lov framför sig! happygirl. Va precis och kollade på "Safehouse" på bio, sevärd!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1573252/images/2012/pic_190272495.jpg" class="image">


vad sägs om tidig vår/sommar?


dagens


tröja-Åhlens jeans-Acne skjorta-mams

idag har jag ett matteprov avklarat vilket känns riktigt skönt, en tyngd från mina axlar släppte! nu ska jag bara ta det lugnt med en film+te, fredag imorgon? tiden går så snabbt!

21.54


dagen har i stort sätt bestått av skola, powernap, plugg, te och mys med Adam. Imorgon taggar vi matteprov, helgen kommer sitta bra den!

alla hjärtans dag

Tog en god fika på frunchlådan, sedan spenderade jag resten av dagen med vännerna och Adam!


16.25

Hyffsat kort måndag, en vecka sen lov vilket är hur skönt som helst! Spenderar dagen med två snygga kottar, heeeeejs


dagens-shirt


dåliga mobilbilder jag vet! :) äntligen fått tag på bra svarta jeans också, då jag tog sönder mina två på en och samma vecka!

fredag


sovmorgon till tio så det blev frulle med grabbsen, och sedan sista lektionen inställd så slutade elva, riktigt skönt må jag säga! fredag också och en helg framför, sounds good to me.

som sagt, SOMMAR

ffelicias foton

13.59

dagens! fellan står för fotot
kort skoldag vilket är riktigt skönt, som på alla onsdagar nuförtiden! nu vill jag bara ha helg och gärna lite sommar på det också! tack

texts


20.30


skulle inte sitta helt fel med lite värme så man kan bära snygga shorts!

idag har jag bara latat mig hemma, förutom skolan då. Drömmer mig bort till varmare breddgrader och önskar att iallafall våren är påväg hit snart...! imorgon blir det ingen vanlig skoldag, utan eup på ellen key. Vilket kan vara skönt att slippa lektioner!

take care of yourself

Tar en lugn kväll med te, film och mask!


Got this feeling that you can't fight


spring



21.51

Fick en jättefin ring av min kära vän Liza,tack!

Nu blir det sängen, det bästa med morgondagen är att det imorgon är imorgon till freeeedag... hejs!


9.47

Gårdagens utsökta middag med hanna. Slutade ett idag vilket var riktigt skönt så vi drog till Hanna och chillade hela dagen, fick in en powernap också som verkligen behövdes. Nu ska jag fixa en kopp te och chilla ännu mera, pusshej


RSS 2.0