CHOCOLATE.CAKE

Slängde ihop en kladdis!


SKINNJACKA


Bättre bilder på jackan jag köpte igår. Den är grymt skön och varm! ett litet plus är väl luvan också:) För övrigt är  jag för en stund sen hemkommen från skolan. Seg dag den där tisdan, jaaaapp. Okej vi slutar inte så jätte sent, men det är seeega lektioner. Jag har precis slurpat upp en smoothie och ska nog ta mig till Jolinan skulle jag tro. LATER!´

Skinnjacka. HOTorNOT?

NEWIN


Detta fick följa med mig hem förut för att fylla garderoben ännu mera, man måste bokstavligt talat trycka ner allt. MEN det är för att garderoben min inte är den största haha, och det finns massa gammalt som inte används längre. Skulle nog behöva slänga lite gammal skit tror jag? Nu ska jag fortsätta att glo lite tv, sen väntar sängen på mig. Gillar inte detta med att behöva gå och lägga sig vid den tiden, och gå upp vid den. Älska friheten man har på sommarlovet. CIAO!♥

THIS IS ME, TAKE IT, OR LEAVE IT.


Hejsan! Idag blev det typ " bara slänga på sig nåt dag". Har precis slurpat upp en varm choklad, och det är väl bland de bästa av höst/vintern, att dricka mängder av varm choklad, haha mums. Har spenderat min dag delvis på stan för lite ärenden, som att hitta en skinjacka. Och det var precis det jag gjorde också! grymt nöjd och verkligen någonting jag behövde då jag typ inte har någon jacka (y) Har även fixat prao, duktigt elin! då jag nästan alltid brukar vara ute i sista minuten ni vet. Sedan har jag suttit med mina brudar i salongen, då Jolina gjort en helförändring, blev hur bra som helst! snyggjolina. Nu ska jag dra mig mot träningen, men väntar med att träna tills onsdag pga ryggen min... HUGS!

OUTFIT. FAVOURITES FROM H&M.


plus vita Converse!

SUNDAY

Tid för bloggen har jag inte haft, då jag inte varit hemma och då blir det lätt så. Men dagen har sett ut så att jag följde med Albin på kalas:) Vi kände sedan att en promenad skulle sitta fint efter alla godsaker haha, och det var precis det vi tog hem också. Det har verkligen blivit kyligt nu, riiiiiktigt kaaallt ute. Det räcker inte längre med att sätta på sig en något varm kofta, utan nu är det väl jackorna som ska börja pryda våra kroppar igen, tyvärr. Påtal om det måste jag verkligen införskaffa mig en sådan, för det är det fattigt om. Haha nu låter jag värsta deppig,men jag hatar bara vintern och kylan nåt enormt! Okej, det är riktigt mysigt verkligen:) men alldeles för länge haha. OM det blir värsta vargvintern här i år igen, då drar jag!  

Albin som står för fotograferingen idag :D tyckte han lyckades ganska bra! haha

HEY

Hejsan! Kom precis hem från mannen min, och ska hoppa in i duschen nu innan han kommer och vi drar vidare för kalas:) är lite stressad så hinner inte skriva någe mera, men vi hörs sen! HUGS!


FRESCH


Hello fellas! hoppas ni mår fin fint. Som jag också gör nu, tror jag iallefall haha. Nejmen ingen ryggvärk nu på någon dag, så det börjar bli bättre:) Sitter på balkongen där jag nyss har käkat en väldigt good lunch med mams. Solen tittar fram idag och det är underbart, för hela veckan har det verkligen kännts trist med det gråa vädret, och man har hunnit inse att hösten är här. Den är nog inte riktig här än då:) Nu ska jag bläddra igenom H&M:s katalog, medans jag också glor fotbollsmatch som man ser här från balkongen, Albin är även med. PEACE.OUT♥


TIRED

HELLO! Gick hem ganska tidigt iallefall, i kyylan och regnet, frös som jag vet inte vad! Tänkte då kika in här, visa outfit och lite annat, men när jag kom hem såg sängen vääääldigt bjudande ut! Så jag gosade ner mig under täcket istället, och somnade lika snabbt. Sov i typ 2h, skööönt! Men vi får höras, för nu börjar det lukta mat i köket och jag, jag är vrålhungrig!

TODAY I WEAR THIS


NEMEN TJENARE

Jaaaappp, I'm still alive! det är bara det att insperationen har lagt sig något, och det har bara inte blivit att av kika in här på någon/några dagar! Jag har också åkt på en inflamation i ryggen, så jag känner mig allmänt trött! Men nog pratat om det:)

Jag tänkte köra en grej precis som Hilda gjort.
Det skulle ju vara jätte trevligt att veta vilka som kikar in här och läser bloggen min. Så skriv mer än gärna en kommentar där nere, skulle vara kul !
Tillsvidare, TAKE CARE♥


FIRST DAY

Hejsan! Jaa, första dagen avklarad då! slutade cirkus halv tio, braaaa för idag är jag trött haha. Lunchade med paps, sedan stan för att möta upp två fina kottar vid namn Jolina and Stella. Jag trampade sedan vidare till Hannisen där det blev film, New Moon. Och nej, jag har inte sett den för ens nu haha, har inte ens sett twilight... men jag tycker inte att dom lockar speciellt mycket! Senare kollade vi på en ny lägenhet och sådär. Snart väntar ännu en film och soffan på mig!

HALF BAKED

Hola fellas! Ändrade planer, och ändrade planer igen, haha. Men jag mötte upp Hannisen i stan, och efter vi väntat, ja, en lång stund tills glassarna börjat smälta och sen ännu lite till för att få tag i skedar, haha, ja då fick vi mumsa i oss. Och jag kan ju säga att en halv hade räckt långa vägar! En på tal om, så har den senaste veckan bestått av en hel del onyttigheter och köpmat heeeela tiden, haha så där måste det nog bli en ändrig tror jag. Men är det sommarlov, ja då är det ju det! Senare väntas träning, och tills dess får jag helt enkelt se. LATER


SMOOTHIE


Gick ut och satt mig i solen, och njööt av en mumsig smoothie. Allting smakar så mycket bättre utomhus! Tog mig en kudde och la mig på baksidan i solen, för nu snart kommer man nog sitta inne vid skolbänken istället, skitkul. På ett sätt så känns det ändå bra att få in sina vanliga rutiner igen, men å andra sidan så skulle man nog egentligen vilja slippa dom, eller? haha. Bara för att skolan börjar igen, så är inte sommaren slut. Visst, man kan ju inte njuta av den på samma satt som att bara kunna gå ur sängen och hitta på vad som helst när som helst, men det är ju fortfarande sommar. Iallefall ett tag till:)
Nej nu ska jag hoppa in i en dusch, för att sedan möta en fin filur vid namn Hanna. Ha en super dag!

I LÖRDAGS..

.. ställdes det till med pannkaksbak, sjukt gott kan jag ju lova. Och det behövs inte många för att man ska bli totalt proppmätt och hamna i matkoma? haha nae precis vad vi gjorde!



OUTFIT- KAVAJ



Hello people:) Nu idag kör vi på lockigt och kavaj, får se har kanske har tagit på mig alltför varma kläder? Nu har iallafall alla gästerna gått hem, och jag sitter här med en allt för propp full mage, haha. Idag är vädret helt opålitligt, då det ena sekunden ÖS regnar och den andra är det soligt, hmm. Det skulle ju egentligen vankas trevligheter med lirarbrudarna hos Carro, men pga vädret imorse blev det inställt. Jag ska iallafall trampa mig inåt stan för att träffa en väldigt go kille vid namn Albin, så jag spår en bra kväll! 
Tänkte... skulle det vara trevligt med en frågestund eller nåt liknande? I så fall måste ni se till att fråga på en massa! alltid så tråkigt med bara nåra. men säg, vad tycker ni?

NAIL POLISH

                 

Hejsan! hur mår ni?
Naglacket ovan är nytt i samlingen, det ser ut som jag har klämt fingrarna i dörrn eller nåt, haha nejdå! Endast 10:- på H&M, biiiilligt värre. Förövrigt fylls huset snart med gäster, då det väntas kalas alldeles strax. Ska försöka att inte proppa i mig allt för mycket, ha ha. Men vi hörs senare:) SOLONG


SOME NEW STUFF



Förutom dom två linnena som jah bärt dom senaste två dagarna. Så hittade jag (på den lilla och stressade tiden innan rixfm i norrköping) min efterlängtade kavaj, från H&M och ett guldarmband från GinaT. Tycker det är grymt snyggt med kavaj, både i vardagen och på fest. Då det kan komineras med så många olika plagg. Så den kommer nog användas många gånger!

SJUKT HUR FORT SOMMAREN HAR GÅTT.



Glömde kameran hos Jolina:( så har inga bilder att bjuda på. Men vi ställde iallafall till med pankaksbak, mums! och lite annat. Bilder kommer ikväll eller imorgon. Bara jag som har ångest av att skolan börjar om bara någon dag? Sommaren har gått så himla snabbt, för snabbt! Har iallafall lärt mig att ta vara på varenda dag, yeees. Men bara för att man börjar skolan är väl inte sommaren slut, eller? det hoppas vi inte på:)
 Slänger nog ihop något annat inlägg sen/snart. KRAM♥

GULD


-

           

BRUDARNA MINA


Mötte upp mina brudar, och nu är vi fyra igen! Då Stella kommit hem från Greece, där hon har varit heeela sommaren. Grymt skönt att få träffas igen din plutt. Det var tydligen planerat att dra till stan för käk och annat, så dit trampade vi. Fick med mig hem två riktiga fynd och vi käkade god Thai mat, gött. Men nu måste jag packa då jag snart drar till Paps. SOLONG.PEOPLE

OUTFIT



// Nytt linne-Gina // shorts-BikBok (syns ej) // diverse smycken plus klocka, som ni nog vid detta lag vet vart det kommr ifrån, hihi.

GODMORGON

Kvällen blev bra! och vi klarade oss utan regn när den var igång. Men mer om det sen, då jag fått bilder eftersom min kamera inte hängde med igår. Idag vaknade man upp och det var sooolsken utanför, lovely! Härlig med lite sol för det har det varit alldeles för lite av på sistone, eller hur? men, LATER


OUTFIT

Snart bär det av mot Nrpk, hoppas på bättre väder!:) HA DET

// linne-GinaT // jeansleggins-vila // skjorta-Hannas // klocka-anderssons // ring-H&M // armband-Thomas Sabo //


PEPPA!

random bild, vet inte när.


HEJSAN! Sitter nyduschad efter träningen, hur skönt? grymt skönt. Har verkligen märkt att jag blir tröttare och segare när jag inte tränat på ett litet tag som nu. Och att jag mår allmänt bättre och känner mig piggare när jag tränar:) Imorgon drar jag och brudarna till Norrköping för shopping och rix fm festivalen, woho. Hoppas att det blir en repris ifrån förra året då vi var i Kalmar, och då menar jag att det blev väldigt lyckat och vrål kul! Men vad skulle det annars bli när man har brudarna omkring sig? haha:) ja mina vänner, humöret är på topp verkligen, och nu säger jag godnatt och ni får ha en bra dag imorgon! Någon mer som ska till rix fm imorgon?:)


LUNCHADE PÅ STAN

Träffade på Jolina påväg ner till stan, plus att vi skulle till exakt samma ställe, haha lite roligt sådär. Vi bestämde oss sedan för att dra en KinaBuffe då vi gick förbi och bara kände hur fint det skulle sitta, mums! Kom precis hem då det om ett tag väntas träning, äntligen! För det känns som en evighet sen. Tränade ju inte förra veckan då jag var på läger, och sen nu så har ju kroppen sagt ifrån, så det ska bli skönt! SO.LONG!


KORALLROSA/VIT/GULD


// shorts-nelly.com // tisha-H&M // klocka-anderssons // guldhjärtahalsband-? // plus converse


NO NEED TO THINK IT TWICE

Gårkvällen spenderades som sagt med bönan jolina. Trampade ner till stan för chill i hamnen, snack, goda nyttigeheter och annat sånt möjs. Tog en minipromenad men när det började bli kyligt så bar det av hemåt henne. Tog ännu en liten promenad för att handla och så, haha. Hämtade min fixade cykel hos Albin också innan jag drog mig hemåt.

DO DO DO DO, DO DO DO DO

HEJSAN! Vaknade upp tillsammans med min fina grabb. Vi drog och träffade två filurer till killar och så. Pappa och jag drog och köpte ett stativ, Woho! Drog en väldigt för sen lunch och nu väntar jag på att Jolina ska anlända här precis när som. Vad vi ska göra, är helt enkelt sånt som märks. Skönt iallafall att vädret blev bättre. För förut alltså, fyfan! Hoppas ni får en trevlans kväll för det ska jag ha, och njuuuut verkligen av dom sista sommarlovsdagarna nu!:) KRAM


Mammas tisha, byxor från vila, klocka anderssons, armband thomas sabo.

Thomas Sabo


Heej people! Drog mig en sväng ner till stan med Hanna för att bla köpa lite berlocker, då jag fick ett armband+presentkort så jag kunde köpa mig några. Love it, det är så fint! Träning om en stund men ska nog bara gå dit, inte träna då förskylningen sitter i lite. Mycket bättre att vänta till onsdag, så jag blir frisk:) Och sen efter hjärtat har tränat beger jag mig mot honom och stannar där. Har inte träffats på över en vecka nu ju, och det är sjukt hur mycket jag har saknat honom!♥ KRAMAR

15

Finns ingen bättre känsla, än att ha dig där vid min sida. Finns heller inte någonting som riktigt kan beskriva hur den känslan är, det är så himla stort. 
                                               KÄRLEK


VAR JU TVUNGEN ATT TESTA FJÄRREN SÅKLART!



(dom första bilderna alltså) lite suddiga blev dom tydligen, men dont know why:)


HAPPYFACE

HELLO FOLKS! Konfirmationen gick good. Och nu är jag hemma efter den plus efterfirande :) har fått jättemånga fin fina saker! Några av grejerna ser ni på bilden. Fick även en hängare där jag kan hänga upp mina bilder på o lite, ska även få ett stativ av paps, skitbra! skitglad! Thank You All♥





På bilderna: Klocka, halsband, armband, örhängen, fjärrkontroll till kameran, blommor, vas, pengar+presentkort.


CHILLAVANILLA PÅ ALTANEN

....med glass, målande av naglar och musik, beskriver min dag ganska bra hittills. För precis så har det sett ut sedan jag kom hem. Just nu har jag bara lust att dra ut för massa bad&sol, men känner att det inte är någon bra ide, snyft. Men men inga sura miner här inte!:) 

 

HOOOOLA

HELLO FOLKS! Ja snacka om att jag har saknat att kunna sätta mig och blogga lite. Men, jag har iallafall spenderat Lör-Fre i eksjö/gransnäs på konfirmationsläger. Ja, det kunde ha blivit bättre, men kanske också sämre? Vädret var blä för det mesta, efter ett tag blev jag nästan galen på allt kristet, vi har fightats med 10000 flugor (haha iallafall Hilda), man var ganska uttråkad, tråkiga saker har hänt och ja, man bara räknade hur många dagar det var kvar innan man fick komma hem till viken igen. Men även många bra grejer! Lärt känna nytt trevligt folk osv. Och med mina vänner med sig, så kan man göra allting så mycket roligare. Så.. det var ändå JÄVLIGT kul och jag kommer sakna det! När jag kom hem igår var det bara till att packa upp, sova och packa ner igen. För mot kvällen blev jag hämtad med båt för att dra vidare på en Kick Off till Hasselö med innebandy brudarna. Men min näsa och övriga kropp sa ifrån ganska tidigt, då jag har gått och blivit sjuker, höhö. Så hem igen idag, för kände att jag behöver vila upp mig och bara komma hem och ta det lungt. Imorgon väntas konfirmation, hoppas det kommer gå bra och att jag är piggare! Snart är jag back on track igen. Bilder från veckan kommer såsmåning om. KRAMAR!

LOVELY!


HELLO FOLKS!
Har hittills spenderat min dag nere vid hamnplan, eftersom Swedish Floorball Open är igång! Så där har jag gått runt med väst och fixat lite o annat sådär. Men slutade vid 2 och skönt var väl det för med en t-shirt och halv långa joggingbyxor, ja då blev det vaarmt efter ett tag, haha. Så jävla skönt att solen börjar visa sig igen. För vad skulle sommaren va utan sool lixom. Så när jag kom hem skar jag upp gul vattenmelon, drog på mig bikinin och la mig på ballkongen, ååååh love it! Har även hunnit med att packa liite till, men tror jag tar resten senare, för inne vill jag inte vara längre. Om vi inte hörs senare, så hörs vi om drygt en vecka. Ha det Underbart! KRAMAR!


HANNA



Nu är jag hemma efter en liten tripp till byn med Hanna, haha. Just nu har jag en heeeel del packning att fixa ihop, då jag på lördag sticker mot Eksjö för läger i nästan en hel vecka. Samma dag drar jag även vidare till Hasselö för tältning med innebandybrudarna. Samma dag jag kommer hem från det ska jag konfirmeras, så jag känner att jag har väldigt mycket p G just nu, haha eller vad säger ni? Imorgon har jag fullt upp med jobb och annat så därför måste jag verkligen packilipacka NU. Känner att detta kommer bli rörigt, men vafan en tandborste och ett par skor så klarar jag mig? ha-ha. PUSSEN!

FRIENDS



Jag spenderade resten av gårdagen först med ett spontant BJ häng nere i stan, med dom två kottarna Hanna and Jolina. Hannisen drog och Jolina och jag satt ett tag nere i stan och bara chillade till med snack och annat. Mysigt! På kvällen drog vi bion "Knight And Day", som var bra tyckte jag! Mötte sen upp Hannisen igen vid stationen, vi drog hemåt och jag och H somnade så fint, haha. Snart ska jag möta upp Albin, då vi ska hämta våra kläder bla, av SFO eftersom det blir jobb jobb imorgon. Roligt att något sånt kommer just hit! LATER!

COLORS OF THE RAINBOW


ONE COLOR DETAIL.

Hello folks! hemma från ännu en "konfaträff"haha, fick dock sluta tidigare och det gillas. Musiken dunkar ut ur högtalarna och jag väntar på att två väldigt fina kottar ska anlända här vilken sekund som helst, och vad vi ska göra får vi helt enkelt se. Men jag spår en skitnice dag/kväll! Men vi hörs senare, japp det gör vi. HugsAndKisses!



KONFAN




Hello folks! som vanligt nu denna vecka var det konfa först, sedan tog jag äntligen tag i att anmäla mig på körskolan för moppekörkort. Synd bara att dom inte har kurs för ens i september, men skitsamma! Jag har också tagit tag i mitt stökiga rum som nu är fin fint, haha duktigt Elin. Hanna min drog precis för träning och vad denna kväll kommer bjuda på, ja det vet jag inte än. Men vi hörs antagligen senare? KRAMKRAM!

GULDKEDJA?




vad tycker ni, HOTorNOT?

ELINAR

HELLO! 10-14 idag var det konfa som gällde. Och ja vad ska man säga, vi hade liiiite konstiga diskussioner alltså, haha! det handlade ju om helt andra grejer, iallafall i våran grupp, haha. Hur som så så fick jag skjuts hem av pappa nu. Cyklen fick ju stanna hemma imorse då det ööööööösregnade, fan! Ikväll väntas träning plus att Hannisen kommer om en stund. I väntan på henne måste jag nog ta hand om alla grejer som ligger i sängen, för den kan man inte se längre. SOLONG.PEOPLE


BLACK AND WHITE.RANDOM.


(Jolinas hand)

THE RING

När jag ändå är igång:) För någon/några dagar sedan när jag hade tråkigt. Hittade jag en gammal brosch (okej vet inte hur det stavas men ni vet ett smyke man sätter på tröjan). Jag tänkte direkt att det inte skulle sitta fel att ha den på fingret, och varför inte använda något som bara ligger och skräpar? Så jag letade även reda på en enkel ring, tog lite lim, och whipps så blev det en riktigt ball en, enligt mig iallafall. Ääääälskar ringar ju. Vad tycker ni?:)




TIC TOK TIC TOK.




Hejsan! att gå och sätta sig vid en data, ja, det har jag heelt enkelt inte haft så mycket tid till! Men i lördags ringde iallafall klockan för att jag skulle hinna till Jolina. Vi skulle ha lite business där, när alla motorcyklar åker förbi och allt folk som fyller upp gatkanterna. Och nej vi gjorde det inte för att vi tycker det är kul, ohno. Det var helt enkelt någonting som var ett måste, för att andra personer varit allt för lata. Men aja, allt trevligt folk, små barn och en tysk snubbe som tog kort på oss, gjorde iallafall saken lite roligare sådär, haha. Senare på kvällen anlände jag till Albin, som jag också har spenderat tiden med tills för en stund sedan. Hjärtat! En och en halv långfilm gloddes det på igår, tillsammans med ett helt drös av godis såklart precis som det ska vara. Men det var nog allt för mig just nu. LATER

RSS 2.0