21.33

Har haft en riktigt bra helg med mina vänner och studiedagen i fredags satt riktigt bra! söndag idag vilket betyder ny skolvecka imorgon.. Nu: dusch sen sova!


yesterday


pizza kit


vi slänger ihop en pizza hungriga som vi är! igår hade jag en riktigt bra dag och ikväll ska vi fira fellan:)

MY B-DAY

17 år numera


19.43

Gjorde ett gott mellanmål/middag efter träningen, gott och nyttigt! Nu ska jag inta en plats i soffan med en tidning och chillera till max, imorgon blir som en fredag, hääääärligt!


workout

Har precis tränat med mandy, känns bra att komma igång igen! Ska nu hem och ikväll blir det mini-kalas för mig som går och blir 17 imorgon, tiden går snabbt?


Heeeeey

Herre vad jag är dålig här, uppdateringen är ju inte den bästa! vill blogga men på sistone så har tiden bara inte räckt till. SKA ta tag i det!


instagram


fyra gamla bilder från instagram i brist på bilder! idag har jag än sålänge hunnit med att kolla lite innebandy och sedan käkat kinamat. kvällens planer är att träffa ett härligt gäng med vänner! hörs

18.57


dagens någon dag.

Har haft världens tråkigaste dag då jag spenderat den i soffan, ännu en dag... men imorgon blir det skola för orkar inte vara hemma mer! :) nu ska jag försöka läsa lite företagsekonomi sen ta en lååång dusch, hejs!

19.48

Har legat hemma hela dagen precis som igår. Men Adam kom förbi och gjorde mig sällskap! Nu funderar jag på att plugga lite, men motivationen är ju sådär..

Bild när vi va i Sthlm, vill ha lov igen tack!


20.31

Gick hem efter två lektioner idag kände mig hängig, ont i halsen och grundförkyld....kul! Därmed inget att blogga om heller. Har bestämt mig för att vakna upp frisk imorgon. Hejdå!


yesterday


18:00


Nu taggar vi till kvällen Nathalies 18 års fest. Grattis!!!! med tema svart klädsel och mask. Har en känsla av att kvällen kommer bli grym!

SILVER


16.46


kommit hem efter en ganska så lång skoldag, har inte riktigt vant mig vid tidiga uppstigningar på morgonen heller.... så imorgon sitter en liten sovmorgon fint. fredag också, greeeeeaaaaaat! nu ska jag stoppa i mig lite käk och senare åker jag till adam, pusshej!


19.58

Datan vägrade ladda upp foton så fick bli ett mobilinlägg! kom nyss hem och ska nog bara lägga mig framför tv:n och sen sova tidigt är så trött. Två dagar sen helg, YES


Godnatt

Har varit på kalas och suttit med en kompletterings uppgift i drygt 4 timmar, därmed ingen uppis men vi hörs imorgon! Nu: SOVA


bustier=snyggt


den näst sista är så sjuuuuukt snygg, och speciellt på sommaren till shorts som på bilden.

Tea

Myser med Hannisen med te och film, plugga vare ja?


16:00


en vanlig vit stickad tröja, Monki

12:14


vaknade för en stund sedan och har precis stoppat i mig lite frukost. Ville helst av allt ligga kvar i sängen och sova men snart är dom sköna sovmorgnarna över så det va bäst att gå upp!
Next: dusch!

jeans


NEW JACKET


från Vero Moda

home


kom hem igårkväll men hade velat stanna där ett tag till kan jag säga, haft de göööörbra! sitter fortfarande i soffan men funderar på att ta tag i dagen, inte många dagar kvar tills skolan börjar så man får ta vara på det! hej

sthlm

nu blir det stockholm i tre dagar, ska försöka uppd!

GREAT

Chillar med mina två fina vänner, har ätit en supergod lunch och bokat biljetter till huvudstaden i veckan, FINT


HAPPY NEW YEAR

2011 har varit ett galet bra år, och det här året ska bli ännu bättre! har hittils inte kunnat börjat bättre, och jag hade en sjukt trevlig kväll igår! GOTT NYTT


har ni några nyårslöften? en av mina är att bli myycket bättre på att uppdatera här!

RSS 2.0