DayBeforeNewYear.

Sitter nu framför min laptop, lyssnar musik o har inget att göra.wohoo!

Idag har jag ialf tillbringat en stor del av dagen på stan med Albin, gick bara runt o kolla o lite sånt:) han är verkligen världens gulligaste!

Imorgon är det NYÅR! kan inte fatta det:) har dock inte kommit på något nyårs löfte så.. lite små saker bara kanske:) vi hörs!



HUGS!/e


Mys med Plöttan

Vaknade precis hos Jolina! det var på tiden att vi va, för det va grymt länge sen! Gårdagen slutade med en komedi film,massa popcorn(ett måste!), trams,snack o sånt som brukar bli en sån kväll :)
igår kväll när vi gick ner o hyrde en film och det blev en stooor omväg.haha!. hur halt som helst men så bra som vi är så ramla vi inte! wohooo. vi fixade också jolinas blogg till 3 inatt höhö(hmmm.. jag mest ;) haha )

Ne nu bär det av in till stan för lite shopping o annat kul !

Sommar 09 SAKNAD! 



huUUgs!/e

boooring!

har precis tagit mej en dusch och ska nog sätta mej o glo glo glo på film:) finns ju inget annat att göra! och ibland är det skönt att ta det lite lungt. blev iallfall inte att träffa Jolina för hon skulle käka kalkon med sin släkt. varför käkar alla kalkon idag för? det är ju inte ens gott.haha!
lördag var det idag ja och ja känner för att dra och göra något men ingen kan ju.. seeeeegt.
Imorgon blir det iallafall att träffa JolinaPlutt!:)




HUGS!/e

ChristmasGifts!

Hello Folks!

Julafton slutade bra med många fina klappar! och just nu är jag hos m&m för idag har vi haft minijulafton här :) Idag är jag gryyyymt trött och känner mej lite som en boll.Haha!. Men jag tror nog inte ja e ensam om det.
imorrn blir nog en sån där chillavanilla dag hoppas jag, ska nog träffa en av mina små pluttar jolina :)

Lite av klapparna idag:

pengar
presentkort
halsband
strumpor




Lite av klapparna från igår (julafton):

rengöringsgrejor
Fred Perry väska
smink
tröjor
smycken
presentkort på sf
bälte
lacktights
biljett globen SM-finalerna (innebandy)

med mera:)


HUGS!/e




te, te och TE!

sitter framför tv:n under en varrm o gosig filt med en kopp te. Ilike!. te är så himla goott! håller ni inte med?
Idag var det skolablä först o sen "julavslutning" i bowling hallen.. inte så roligt. stella åker även till Greece imorrn o det e inte heller så fun, men bara 2 veckor det klarar vi! sen på kvällen hängde jag med dom skönaste o bästa som finns:)

Bild från sommaren 09, saknart!


imorgon blir det stan o köpa dom sista klapparna (förhoppningvis), o sen får vi se vad som händer :)

jag kan inte fatta det.... igår var det sommarlov och om 3 dar julafton!? det stämmer inte! elr? haha det går så sjuuuukt fort o dagarna bara rullar förbi. men som man säger: tiden går fort när man har roligt:)

Hugs!/e

Frisk snart?

HannaÄlskling o jag på bild!

Sitter framför tv:n med en ond hals och en tröött kropp. Usch usch usch jävla förskyldning!
Aja det är väl bara att vila upp sig och se till allt bli frisk till jul. på tal om jul.. äntligen har man fått sig lite jul känsla! snön som faller ner, mörkt mycket fortare, alla dekorationer på stan, Guu vad mysigt!

Idag ska jag väl bara vara hemma och slappa, får se fall jag har ork till skolan imorgon:) ska även ta tag i svenska läxan när jag har lust (kommer aldrig få lust). nu ska jag ta mej en kopp te tror jag. Hugs!/e

Önskelista 2009

Lite av saker jag önskar mej!

* System Kamera
* Pengar
* SVEA väska
* Kläder
* Smycken
* Presentkort
* Minneskort till My Phone



Nu ska jag bege mig till sängen tror jag!

Goodnight Sleeptight Hugs!/e


blööööööö..



Nu börjar bloggen bli klarish!:)

Sitter här med ont i halsen o feber, inte inte bra :( har ialf tagit mej ett lååångt bad så nu känner jag mej lite fräschare och piggare:)

förövrigt var jag med hannis pannis igår på stan med en enooorm hvudvärk och ingen känsel i fötterna o händerna. Kaalllltt kaaalllt KALLT är det ute nu! jag gillar snö för det är rätt mysigt oså men måste det vara så jävla kaallt ? visst jag får väl skylla mej själv för jag har varken vaarm jacka elr vinterskor men.. (hmmm kan det vara därför jag är förskyld kanske ?) höhö -.-
Aja Hoppas ni är friska och krya:D


Hugs!/E

Hejsanhoppsan!

Designen är absolut inte klar och kommer väl inte börja blogga så värst mycket riktigt än :) måste jue fixa lite saker här o där, men snart så! Trodde aldrig jag skulle skaffa mej en blogg men titt på faen :D följ GÄRNA min blogg sen och får väl se om det är e Min grej lixom :)

Vi Hörs! LoveE


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0