ÄNTLIGEN

ÅH va skönt det ska bli !!! det har gått så himla fort och idag åker vi. Bil till arlanda snart och vid 6 går flyget. Kommer nog inte bli någon vidare uppdatering här på bloggen på en vecka, om jag inte hittar något cafe eller liknande. Men jag kommer ha kameran med mig typ överallt så när jag kommer hem blir det bildbomb! Vi ska ha det UNDERBART, ha det!! 
 

today

 
1. dagens 2. jag idag 3. dinner 4. min söta syster

packing


SANDALS, new in


frulle

godmorgon! gick upp lite tidgare idag för jag ska hinna med allt jag måste göra! packa, fixa med pengar och allt. För sedan ikväll vankas det middag och lite sånt hemma hos Hannisen som går och blir 17 på måndag! har precis käkat en frukost bestående av flingor och blåbär, vi renoverar hemma därav plast-tallriken!, haha.
 
 

WORK

Hej! igår jobbade jag 5 till halv 1 så ingen vidare uppis! har precis legat på balkongen en pyttestund nu innan jag drar och jobbar igen. Ska hämta ut ett paket innan också från hm, skorna jag beställde för några dagar sedan. Bra att dom hann komma innan vi drar så jag kan ta med dom! 
 
Jag och adam lunchade på den nya restaurangen i stan härom dagen, rekomenderar! 

chicy

 
ge mig! från chicy.se

13.04

Har kommit på att min header börjar bli lite...tråkig och gammal? så måste fixa en ny! Igår satt jag i en bil halva dagen eftersom vi inte hittade mitt pass och på lördag bär det ju av till Turkiet! så vi fick åka och fixa ett provisoriskt pass.. Men men nu kommer jag iallafall iväg! can't wait. 
 

Skor-Sandaler

Klickade hem dessa på rean idag. Tyckte dom silvriga va coola, och sedan är svart alltid snyggt! 

MIDSOMMAR

Hade en jättebra kväll igår, Älskar midsommar! 
 

tonight's

tråkigt med outfit bild från mobilen men jag hittade inte mitt minneskort till kameran :(

18.02

några bilder från några dagar. Har liksom inte hunnit! men lägger upp några mobilbilder iallafall. Som ni ser så besökte vi stallet i förrgår haha, det gick väl bra! Ikväll ska vi grilla och mysa hemma hos hannisen, hejs!

skirts!

kjolar med kortare där fram:)
de flesta från topshop!

topshop

vill införskaffa mig en kjol med paljetter eller liknande, snyggt!

21.26

Nu är det sommarlov, vilket känns helt underbart! Och om två veckor exakt bär det av till Turkiet!


onsdag

en matbild från dagen i brist på andra bilder. Ska verkligen börja ta mer bättre bilder, nu när allt i skolan är klart, alla arbeten är inlämnade och skolan är slut så kommer det finnas mer tid för detta och jag ska hitta tid!

Idag har jag haft fullt upp. Först skola, tömma skåpet och allt sånt. Sedan har jag gått från möte till möte typ. Jag och mina två tjejer var bla på banken för att fixa med vårt sommarföretag som vi hoppas sätter igång så snart som möjligt! Dock har det på ett sätt varit en jobbig dag då jag har varit helt slut, ont i halsen och huvudet och bara känt mig trött, hoppas jag mår bättre imorgon! ÄNTLIGEN skolavslutning!


22.23

Snart ett år sedan det var midsommar, helt sjukt! insåg precis att jag inte har en enda lektion kvar som etta heller, imorgon är det bara tömning av skåp som gäller och lite annat fix. Tur det då morgondagen är fullspäckad! nu ska jag försöka sova och förhoppningsvis vakna upp imorgon utan halsont! godnatt
bild från midsommar 2011

Today

Jag och Adam har spenderat heeela dagen hemma hos han, no School för vi hade sjukstuga! Dagens gottigheter som hans mamma så snällt köpte åt oss :)


yesterday

bilder från igår. sista dagen på denna vecka, och det är HELT SJUKT att veckan som kommer är den allra sista!?!? 1 år har gått vääääldigt snabbt, kanske för att det har varit så kul!! nu ska jag resten av kvällen sitta med lite diverse plugg, hörs!

new shoes


fyra "vill ha"

rosa shorts-zara klackar-zara solglasögon-nastygal brun/rosa shorts-h&m

yesterdays


right now

kom precis hem från school. Sätter mig direkt med plugget då jag har bestämt mig för att jag måste bocka av 2
arbeten idag! svenska+matte, kötta!

my new baby!

TACK pappa!

inspo

från weheartit.com
nu sticker jag iväg på personalmöte, sedan ska jag umgås med Adam och bara ta vara på söndagen!

STUDS

såååå snyggt! stylebytyra.se

FINA DU

5 månader idag, ingen gör mig gladare än du!

outfit

/skinjacka-topshop/jeans-Gina/tröja-lindex(trorjag)/skor-vila/
en outfit från veckan!

RSS 2.0