godnatt


ny skjorta från bikbok, jeans som man inte ser topshop, halsaband spanien
Heeej! vet.. tråkiga mobilbilder men har inte hunnit annat! en bild på en bit hur ja såg ut idag är detta. Kom för en stund sedan hem från säsongens första inomhusträning, känns förtillfället ganska bra! nu ska ja sova för satan va jag är trött om dagarna, heeejs!

17:49


Precis hemma från en mysig helg i Jönköping, ikväll spår jag en ganska så lugn kväll med lite räkor osånt, gotte!

09:15

Godmorgon! uppe tidigt idag för om några minuter sätter jag mig i bilen påväg till Jönköping, där jag ska spendera resten av helgen! har så bråttom så hinner inte skriva mer haha, ha de bra!

såhär såg jag ut någon dag i veckan, fick en fråga om jag kunde börja skriva vartifrån kläderna kommer, såklart. har typ glömt att göra det på ett tag!

/skinjacka-topshop//skor-converse//väska-lindex//shorts-hm//stickad tröja-ralph lauren//

18:14


Tjena! har hängt hos fellan ett tag och har även nu hunnit införskaffa mig kalender och block som jag nu inte kommer klara mig utan. Somnade till i hennes soffa för att jag är heeelt slut, och har varit det hela dagen! så nu ska jag försätta att ta de lugnt bara, en film blir de kanske.

Heeejsan! Jolina o jag kände att det skull...

img_1258 (MMS)

Heeejsan! Jolina o jag kände att det skulle vara skönt med ett pass, så vi körde på det. himmlans skönt efteråt! Nu jäklar kör jag igång igen! Just ni sitter vi och väntar på att det ska börja dofta grillat, gott


Heeejsan! Jolina o jag kände att det skull...

img_1510 (MMS)

Heeejsan! Jolina o jag kände att det skulle vara skönt med ett pass, så vi körde på det. himmlans skönt efteråt! Nu jäklar kör jag igång igen!


Tog en smarrig lunch med en hög vänner, sn...

img_5279 (MMS)

Tog en smarrig lunch med en hög vänner, snacka om att man är trött då klockan inte ställts tidigt på tja, två månader!


halllllllåååååå där

har inte tittat in här på ett tag! meeeen nu är jag här igen! Hade det suuuperduper i sthlm med mina två brudar och sommarlovet har avslutats himla bra. Avslutats va det ja, idag är det sista dagen på sommarlovet 2011. Men denna gång känner jag inte någon större sorg för att hösten är på väg (eller redan här), okej visst jag skulle jubla om det var lite längre kvar av sommaren! men ingen ångest som man liksom brukar ha. Har egentligen ingen aning om varför, men kanske för att det nu kommer bli något nytt. Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting och lägger upp en bildbomb! 

 

Nu har jag landat på hemmaplan, så vi hörs...

Nu har jag landat på hemmaplan, så vi hörs inom snar framtid!


Packar för fullt eftersom jag imorgon sätt...

img_6329 (MMS)

Packar för fullt eftersom jag imorgon sätter mig på bussen med två brudar till Stockholm och stannar där i 5 days, är så jävla taggad!


Dagens Look


NEW SHOES


follow me

Följ min blogg med Bloglovin

11.35


Hej där! idag står fellan på schemat och även lite jobb ikväll faktiskt. Gårdagen spenderade jag i norrköping ett tag, har lite nytt att visa er, och sen blev det film och stoj med Jolla o Lizen!


FILL ME WITH YOUR POISON

'
Tjenee! läget? hela helgen har bjudit på massa innebandy och har spenderat mycket tid med joollaaadenfina och allt knas vi hittar på. i nuläget är det sova som gällersågodnatt!

en famn för mig


mobilbilder från dom senaste dagarna! idag gick ja upp med tuppen! eller tja 07.00 stod klockan på. Drog på mig löparskorna och gick en lång runda, nu är tanken att jag ska hoppa in i en dusch, och sedan bege mig ner mot hamnen för INNEBANDY!

de e la gött


gårdagens


I nuläget leker livet och dom senaste dagarna har det varit apfint väder och apfina dagar ute med sol och bad och apfina vänner, med andra ord lovely. Just nu ska jag hoppa in i en dusch, kanske ta mig en liten tupplur också innan jag beger mig mot Maria för en "hejdå" fika:)

Nu är det bedtime, upp 08.00 imorgon!!

img_2579 (MMS)

Nu är det bedtime, upp 08.00 imorgon!!


en sommardag

Gick upp tidigt för att åka ut på sjön, så har spenderat min dag på ett berg med jolinafina! så underbart med fint väder, kände att brännan flög iväg där under jobbveckorna. nu är det njuta som gäller!

YELLOW


LYCKA



bilds från dagar innan

hej där! min första lediga dag kunde bara inte ha blivit bättre, har varit ute med ett par brudar för sol och bad i det uuuunderbara vädret hela dagen. nu sitter jag nyduschad och kvällens plan är grillning!

RSS 2.0