22:03

Helllooo! hemkommen från träningen precis och har stoppat i mig lite flings and a macka. Glor på tv fast gläpper mest, finns ingenting att se på. Jag är glaaaaaad, okej det brukar jag ju vara men lite extra sådär! Varför kommer ni få reda på men inte just nu:) Tänkte innan att jag skulle bjuda på lite bilder från dagen, meeeen det gick inte ens att ta några bilds då batteriet var lika dött som kött, typiskt! Datan min är också knasig och typ kolappsar så fort man sätter på den? (har mammas nu). Så ifall det blir lite glest med uppdatering imorgon så är det därför...
Nu ska jag hoppa in i duschen och efter sooova, måste ju anstränga mig för att inte ögonen ska slockna godnatt i skolan? haha GODNATT!

haha, hittade en bild från konfan i augusti :)


RIGHT NOW

Hello folks! nyss hemkommen från skolan. Ingen bloggning igår blev det, då jag hade fullt upp hela dagen. Sköööönt med fredag imorgon? ja verkligen! Om en stund ska jag och cykeln trampa ner till stan för att träffa Hilda innan träningen, så jag spår en bra dag! LATER!




Pics ur Hot Autumn H&M


LEO


Hello again:) Mannen min hade gått och blivit sjuk:( så förut var jag bara hemma, lyssnade musik och bara tog det lungt. Traskade sedan neråt stan för att få skjuts hem och inhandlade en behövighet. Fick också med mig en gratis tidning och en nästan gratis leo-väska för endast 29:- billigt? jaaaaapp. Nu ska jag med en varm kopp te och ett äpple bänka mig i soffan lite, kanske glo i tidningen och hitta lite inspiration? SO.LONG!


SOLNEDGÅNG, 28/10-10




Tog mig en promenad ut i blåsten när jag fått skjuts hem till paps, skönt men kyligt! Tänkte att jag kunde hitta lite färger och knäppa lite kort. Men typ det enda färgstarka jag hitta på det viset, var en röd trasig stolpe på marken...hehe. MEN jag märkte snart att färger fanns det någon annanstans -på himlen!

T T TISDAG

Hello folks! Hemma efter en seg och total djungeldag i skolan, hahaha. Med det menar jag att man kan tro att våran klass är tja, på dagis nivå ibland? eeehm. Har precis stoppat mig lite i magen, och vad som händer mer av denna dag det återstår att se. Hoppas på att träffa hjärtat mitt och senare ikväll väntas plugg.HUGS



HEEEEEEEEEEEEEEY

Najsa stuff från H&M, undra hur länge jag väntat på att skjortan ska komma hem nu?


GOOD



Sitter med min andra varma kopp Chai-tea, love tea! Nu känner man verkligen höstkänslan sådär när man sitter nergosad i soffan med något varmt i koppen och utanför blååååser det kyligt. Ganska mysigt det där ändån. Jag tog som sagt tag i lite plugg, som bland annat innebär att jag ska läsa ut en hel bok och sedan skriva någon text om den. Och ja, min starka sida kan ju inte vara att sätta sig i lugn och ro och bara läsa kapitel efter kapitel, haha. För det kan ju vara bland det mest uttråkande som finns? men ett måste är ett måste så jag kura ihop mig i soffan och läste, tja halva boken? (kort bok hehehe) uuuuurtrist det där. Men nu ska jag fortsätta att slurpa, P&K!

MONDAY


ur kass kvalite på bilderna, dont know why..
Ganska skönt med måndagar då vi slutar halv två:) så nu har jag tid till lite av allt plugg då? urs säger jag bara. Bara våra lärare som ger alltning på samma gång och vecka pga av omdömen? Får se om jag hinner ner till stan en jätte snabbis också för att fixa en grej, för sedan väntas träning :) HEJDÅ

GOOOOOODNIGHT

Hello! Kvällen har spenderats i sängen med en film och spanskan som ska vara klar imorgon. Varför jag sitter här just nu vet jag inte för jag borde egentligen ligga i sängen nu och sleeeeeepa, men antar att det bara blev så, hehe. Imorgon är det ny vecka och jag SKA verkligen ta mig i kragen och plugga in körkorts grejerna nu och gå och göra faser och allt vad det är, det har ju inte blivit av då jag inte hunnit. Men nu väntar en skön säng på mig och vi hörs imorgon. HUGS!


GE MIG BRÄNNAN TILLBAKS!


Jaaa, brännan som satt där så snyggt ett tag skulle man ju inte tacka nej till precis, och heller inte att dra en fin solresa någonstans i nu läget. Då när man tittar ut genom fönstret och bara ser grått och regn, urs. Haha men det är väl bara att gilla läget och tänka att det kan väl vara mysigt ibland också!:) resten av dagen lär spenderas hemma med kanske någon film och jag måste ta fram spanska boken också japp. P&K 

PANNACOTTA


Goekväll! Dagen har sett ut så att imorse vaknade jag upp brevid hjärtat, mysigt! Han skulle in till stan och jag tog mig en skön dusch. Trampade sen också inåt och träffade några filurer. Stella och jag satt bla och kollade igenom en hel del old bilds, och ja, vad man kan skratta åt dom alltså haha. Nu sitter jag väldigt mätt och belåten då efterätten ikväll bestod av chokladpannacotta! Kan ju vara det gooooooodaste som finns. Så ni chokladälskare som mig därute, testa det och ni kommer dö haha. Nu blir det bara mys framför tvn. HUGS

IF YOU ARE CHILLY, HERE TAKE MY SWEATER.





JEWELRY


Nytt från Lindex!

FRIDAY I'M IN LOVE



Ännu en vecka har gått, och nu är det helg igen! Galet skönt. Slapp sista lektionen idag också så hem vid typ ett och drev då hem till Jolinadenfina. Lovely med lite sol ute sådär nu, så kanske tar kameran och ger mig ut lite! Ikväll blir det fredagsmys och Albin anländer. Så spår en bra kväll! P&K

IDROTTSDAG


 Hejsan! Hemma från en dag som spenderats på gymnasiets idrottsplan. Gick väl bra! nu ska jag hoppa in i en snabb dusch innan jag fixar ihop lite käk. Drar mot farmor och sen väntar ännu mera träning!:) SEE.YAH

BILDS

 BLACKANDWHITE or  COLOUR?


HEJ SNYGG OUTFIT!


Allt från Nelly.com förutom skorna-scorett.

CHEAPMONDAY

Hej people! en ganska lång dag i skolan är nu avklarad, fast man får ju tacka för sovmorgonen iallefall! Just nu dunkar musiken ut genom högtalarna och jag gör väl inte så speciellt mycket. Funderar på att ta fram svenskan, har prov på fredag om språkhistoria, urs! Skulle också behöva ta fram AM-boken och dra till körskolan någon dag nu och göra faser, jappjapp. Det skulle inte sitta helt fel med en utlandsresa till solen nu, fyfasen så härligt. P&K

Idag drog jag på min mina nya cheapmonday jeans från ogräs, linne från monki, skor-converse, armband från GinaT, klocka från anderssons och ring från H&M.

JEANS


Införskaffade mig dessa idag, någonting jag verkligen behövt är ju jeans! Sitter som smeck och sköna som bara den.

RESULTAT


Gooood pizza detta! La på kassler, kantareller, ost ,organo and tomato!

PizzaKit

Hejsan folks! Nyss hemma från en mini-tripp på stan med några ärenden. Hämtat ut min lagade klocka bla och lite annat, visar er senare! Nu blir det pizzabak. As bra grej den där PizzaKit, i kartongen ligger en klar deg som man bara rullar ut och tomatsås i en burk. Man lägger bara sedan på allt det man själv vill. Smart om man inte orkar göra allt själv och grymmis gott!

FLOWERPOWER

Gick upp tidigt för att hjälpa syster lite, så hade lite tid över! Nu väntar en seg skoldag. Hörs sen! P&KK

GOOD.EVENING



Nu sitter jag proppmätt då det är syrrans födelsedag idag och eftersom jag inte hann innan träningen så väntade smörgåstårta och bakelse på mig! mumma haha. Måste hoppa in i duschen för inte ens en fluga vill vara i närheten av mig just nu känner jag, hehehehehehehe. Måndag igen och man hoppas väl på att veckan kommer gå lika snabbt som det gjort dom tre sista veckorna, sjuuuukt. Om två weeks blir det prao i två veckor, g g galet skönt! men med detta säger jag nu godnatt för jag, jag behöver sömn! P&K


ROCKSTAR?

Sorry guys! Har inte haft någon vidare tid. Efter skolan trampa jag mig till hjärtat ett tag- pusspåhan! innan det väntades syntest. Allt rätt, så jag ser bra, bra! haha. Om en stund blir de lite firande för lilsis och sedan står det träning på schemat. Så SOLONG PEOPLE.

Förjävla snygg bild det där! - men coola brills jue! haha

MATCH

Godmorgon! Har peppat upp med gröt och macka. Snart bär det av mot Kalmar, då det idag är match som gäller! Spelar vid fyra så kommer hem mot kvällen. Wish me luck!

LOVE IS WHEN YOU LAY DOWN YOUR LIFE FOR ANOTHER


WEEKEND

Hello people! Det är sjuuuukt hur fort veckorna går just nu. För två veckor sedan sa vi: shit det är redan helg!, och det känns som typ två dagar sedan, det är läskigt haha! Men grymt skönt för det är helg så mycket ju:D idag är det lördag och än sålänge har jag inte gjort speciellt mycket åt världen. Sitter och väntar på att käket ska bli klart då jag är vrålhungrig. Får se vad dagen bjuder på, men planer för kvällen finns det:) Hoppas ni får en grym dag!


// tisha-JC // lacktights-karlsson eller nåt?//
Har fastnat för lacktights och någon oversiza tisha, jälla snyggt det där.


RUBRIK VAR DET JA

Nyss hemkommen, då det blev innebandy tittande med grabbarna kex och sen lite promenad hit och dit. Följde tidigare idag med Stella till stan då hon skulle fixa till frillan, och sen träffa vi på några roliga filurer. Sorry för ingen alls vidare uppdatering. HUGS!

haha lägger upp några av bilderna som knäpptes förut, känner att jag kan ligga något risigt till, ha ha


OUTFIT vs OUTFIT

1.



2.

      Vilken gillar du mest? 1or2

DUBBLE


Chill skoldag med bara en vanlig lektion enligt mig, då en blev inställd pga att vi röstade idag och dom andra innebar idrott för min del. Snart ska jag till stan en snabbis för att lämna in klockan min på lagning. Vid fem väntas den sista teorin och sen blir det träning. Hoppas ni har det fint!

GIVE ME! FROM H&M


LACKTIGHTS


Hello! Kom nyss hem och har precis stoppat i mig lite käk. Ska vidare mot teorin snart och efter den blir det att glo some innebandymatch, like. Men innan jag far måste jag ta tag i lite plugg som väntar. HUGS!

SMOOTHIE

Börjar dagen med något riktigt, smarrigt! Idag väntas en hel del saker, känns som jag kommer behöva stressa ihjäl mig. Och nu måste jag sätta mig på cykeln, kram!

CHEAP MONDAY

Tjalala! Slutar vid halv två på måndagar, så det är skönt! när jag kom hem somnade jag direkt i soffan så jag fick mig en liten powernap där, behövdes! Ska vidare till körskolan för teori om dryga en timme och sen direkt efter skyndar jag mig till träningen. Så fullt upp är det idag, vi hörs senare, 
          
                                                                    HUGS!


//halsduk-mams// byxor-veromoda //linne-Cheap Monday (ogräs)// klocka-anderssons//ring-H&M// halsband-tror karlssons?//


ANSWERS

favvoplagg?
Hmm, riktigt svår fråga det där! Men ett av alla mina favvoplagg just nu kan nog vara kavajen. Snyggt till nästan allt och det är ett plagg man skulle kunna bära nästan vart man en skulle.

vad gör du helst med dina små flickor?
Haha spelar ingen roll vad man gör med dom, med dom blir allt kul!

vem e bäst? Jolina eller jolina?
tror.... jolina!

godaste godisarna?
ääääälskar choklad, men om du menar "lösgodis" så måste det nog vara jordgubbarna med socker på, sura godisar är mumma och vattenmelongodisar! haha

vad skulle du inte klara dig utan?
Kärlek, vänskap! Sen finns det ju grejer som choklad och sådana knasiga saker haha.

framtidsplaner?
Jaa några framtidsplaner finns det nog inte än riktigt, haha. Men jag önskar att jag i framtiden kommer kunna resa en massvis och ha ett jobb som jag verkligen gillar och trivs med.

godaste maten?
Jag är nog inte ensam om det, tacos!

Favvoplatsen?
Jadu, min favoritplats måste nog vara en varm och solig strand, hihi.

hur många syskon?
Jag har tre systrar!:)

några skönhetsknep?
Några skönhetsknep är att sova så mycket man ska, varken mer eller mindre. Det här kanske inte är ett skönhetsknep men, ät hälsosamt och få motion, kroppen mår jätte bra av det och det syns även. Använda remover, ansiktstvätt och lotion. Helst av samma märke, då det "jobbar bättre" med varandra. Och ansiktet måste få vara "fritt" ibland, så skippa sminket någon gång, tvätta bort det innan du ska sova och släng på en ansiktsmask dådå. Haha det e väl såna vanliga.  

vad gillar du inom mode, nämn ett favoritplagg?
Om du menar vad jag tycker är hot inom modet just nu, så säger jag bla skinn som skinnjackor och tights/byxor med skin/läderdetaljer. Spets och transparenta plagg och plagg med delvis transparent, riiktigt snyggt enligt mig! Kilklackarna ligger också högt upp på listan och vad kan locka mer än att sätta på sig en stor snygg stickad mysig tröja i vinter? sedan till favoritplagget inom detta, det måste nog bli skinnjackan!

nämn en av de roligaste händelserna i ditt liv?
En av dom roligaste händelserna i mitt liv är resan till Bulgarien med mams. Att få åka dit igen skulle vara underbart! 

och till sist, nämn tre saker du värdesätter mest här i livet?
Tre saker jag värdesätter mest här i livet är familj/nära och kära, folk som står en så nära och stöttar en till tusen. Att ha "tillgång" till att kunna utbilda sig/satsa på det man älskar och göra det man verkligen vill hålla på med i framtiden. Och det sista, att jag är frisk.

tre saker du skulle ta med till en öde ö?:)
Till en öde ö skulle jag ta med mig mängder av mat, sällskap och en helikopter så jag skulle kunna komma hem också:D

Vilka 5 bloggar är dina favoriter?
Länkar till 5 bloggar jag följer --> Frida Emma  Emma Victoria Angelica

Vad har du tänkt på att gå på gymnasiet?
Det är faktiskt så att jag inte har en endaste aning, tyvärr. För några/något år sedan ville jag jätte gärna satsa på att gå innebandy-gymnasium. Men att behöva flytta i nuläget är ingenting jag vill göra, och jag har tänkt, vad kan man bli av det sen lixom?  

Hur kom det sig att just du började blogga?
Haha. I början tänkte jag- men gud, varför börjar alla blogga för? det tänker inte jag göra bara för att alla andra gör det. MEN efter ett tag blev jag sugen och startade en blogg. Och det visade sig att det kanske var lite av min grej?:) är glad att jag gjorde det, skitkul!   

Vad har du för kamera utrustning?
Min lilla kamerautrustning består än sålänge bara av ett stativ, "fjärrkontrollen", 18-55mm objektiv och får låna pappas 75-300mm objektiv.

Favorit...

artist:
Jag har nog ingen artist som jag gillar mer så, utan jag lyssnar på några låtar från massvis. Lyssnar på det som spelas på radion/toppen och Lars!
låt: samma här, lyssnar/gillar dom som ligger på toppen!
film: En av alla bra filmer kan nog vara Blood Diamond.
mat: Tacos med ett stort T!
färg: ALLA förutom orange och mintgrön, hehe.
bok: Haha, jag rent ut sagt HATAR att läsa, uttråkande...

Hoppas ni blev nöjda med svaren:) kram!


BRACELETS


Cuz I love you more than I could ever promise.





LEE

Hejsan! Idag sländes mina Lee-jeans från Carlings på, och ja, det var et braaaa tag sedan kan ja säga. vet inte varför jag inte använt dom. Hur sköna som helst! Än sålänge idag har jag inte gjort så mycket åt världen, men ändringar får det bli. Visst är söndagarna sega? det händer ingenting och plus att helgen tar slut, buhu.  

TACOTIME


Hola fellas! Sitter nu med mängder av tacos i magen, mumsfilibaba. När jag mötte upp Albin igårkväll drog vi en promenad mot affären för att köpa lite goda stuff. Sedan blev det godiset+idol och Pirates Of The Caribbean, mys! - Du är så fin. Vad som händer denna kväll är ännu inte riktigt klart, så vi får la se. Tänkte ta tag i att svara på era frågor också, så om ni har någon mer är det bara att slänga in den! LATER!

ÖNSKEOUTFIT

Sko från scorett, resten från Nelly.
Denna outfit skulle jag mer än gärna vilja bära, like!

Hello folks! Sitter och diggar lite musik, medans jag funderar på att ta tag i klädhögen som ligger där så fint och rymmer halv rummet, hmm ja det måste jag väl. Dagen har hittils typ bara inneburit skola än sålänge. Men skulle tro att jag väldigt snart drar mig bort mot hjärtat för en kväll och natt där:) Som sagt så ska jag ta tag i det roliga och med det säger jag, ha en grym kväll!

LEOPARD


Hejsan! Ganska chill skoldag idag iallefall. Idrott på e-valet i cirkus 2 tims, sedan efter det vanlig idrottslektion! Där snackar vi bra, men hade såklart två vanliga lektioner på det också. Mera idrott blir det sen då det väntas träning, giillart. Nu ska jag fixa mig någonting att käka skulle jag tro, för magen skriker efter food. Glöm INTE att ställa ett gäng med frågor här ! jätte kul om ni gör det :) LATER.PEOPLE

QUESTIONS!


Jag kör på en frågestund, precis som denna tjej jolina gör. FRÅGA PÅ NU BARA :) jätte roligt med en massa frågor! svarar väl om några dagar, OM det finns frågar att svara på det vill säga ;) GO

STICKAT IS SKÖNT


stickad tröja-JC, skor-converse, halsduk-GinaT.

HEMKUNSKAP


Heeellloo fellas! Kom precis hem ifrån körskolan, där jag idag har varit och skrivit in mig, så nu gäller det! ha-ha. Förövrigt så lagades det mycket god mat idag på HK , vi är ett great team helt enkelt. Senare väntas träning och innan dess är det sånt som märks. LATER!


BAKSMÄLLAN

HELLO! Sitter just nu och glor idol, som jag av slumpen gläppte förbi på tv:n, medans jag njuter av en stor kopp te. Kände för film och soffmys ikväll, så jag drog förut på en film. "Baksmällan", haha sjuk film det där. Nej nu ska jag fortsätta glo och med det säger jag godnatt!


OUTFIT


CONVERSE



New. Mamma var så snäll och köpte dessa goingar i sthlm, tack!

WORKOUT

Hejsan! Kom hem från skolan för en stund sen. Som bland annat har inneburit skolfoto. Hoppas på ett lyckat resultat där! då det inte brukar bli så jätte super duper ibland haha. Sista lektionen va det idrott som gällde, körde på att springa alla mina tio motionsvarv idag, skönt som faen:) så nu ska jag in i duschen för att fräscha till mig, sedan slänger jag nog in outfit och lite. SO.LONG

HEY YOU


Hello fellas! Cupen gick bra! lite synd bara att bollarna inte ville in I målet utan PÅ ibland, men spelet det hade vi! Vi fick nöja oss med en jättebra 2:a plats, härligt brudar! Igårkväll när jag kom hem var jag så himla trött, så i sängen min hamnade jag direkt. Skola först idag, sen anlände hjärtat ett tag med sina varma pussar. Men vi hörs nog ikväll skulle jag tro. LATER

GODMORGON!

Gårdagen spenderades med en hel hög med kottar i ett bastuhus, trevlans! Just nu sitter jag vid frukostbordet, klockan är typ halv sju, och jag är trööööttt! Men peppa peppa för om någon dryga timma sitter jag och en massa tjejer påväg till Linköping, för cup! Kommer hem imorgon någon gång. Sooo wish me luck och ha en fin lördag! VI.HÖRS!♥


TRANSPARENT




TOAST


Hello! sitter nyduschad och har tagit mig some toast, gutt. Träningen gick ganska bra, spelade inte riktigt hela men bättre att vara fri från skadan på cupen helgen, right?:) Känns alltid lika bra efter, och det är så jävla roligt! Nu ska jag ta tag i lite mindre roliga grejer haha, sedan väntar en säng på mig är tröööött. Alltså det är sjukt hur fort tiden går ibland! det är FREDAG imorgon igen och det innebär HELG. Looooove it! och någonting som jag verkligen blir glad av är att ni har börjat kommentera mera, jättekul keep going! SWEET.DREAMS.PEOPLE

FROM H&M


Pappa hämtade så snällt ut paketet som kommit från H&M och lämnade det till mig, som nog kommit för ett par dagar sedan:) så äntligen fick jag det. Som ni ser ett svart/vit randigt linne, tog stor strl för jag vill kunna bära det med tights osv. En khakigrön transparent skojrta och tre rings, nöjd! För övrigt så mår foten bättre men vi får se hur det blir med träningen, har spring i benen som tusan ju! Snart möter jag upp stella för en mini-tripp till stan. Hon ska få tid hos frissan, kanske jag också för den delen! plus att jag ska lämna in min vita klocka då sekundvisaren har lossnat, fast den fungerar iallefall haha:) nej nu ska jag skynda mig till soffan för att glo lite One Tree Hill innan, så jävla bra!  SO.LONG!

VADÅ OTUR?

Godmorgon på er! Japp just nu sitter jag hemma och inte i skolan, utan jag börjar vid 12 snåret. Då jag har först idrott på e-valet och sedan efter det idrott igen, och kan inte vara med för igår på träningen trampade jag nåågot snett och antingen vrickade foten eller något, ont gjorde de i varje fall men det känns mycket bättre än igår:) Så himla typiskt alltså, först var jag förskyld så jag inte kunde träna pga av det. Sen får jag någon jävla infektion och nu foten, skiiitkul.. Hoppas det känns bättre senare också, för jag VILL träna!:(  

Dagens: Linne, örhängen från H&M. Armband Gina. Jacka veromoda. halsduk/scarf från Ögräs. KLocka från Anderssons.

1 SEPTEMBER

Hola fellas! Låång dag i skolan, men eftersom det är hemkunskapen som tar upp sista och större delen av tiden, så är det väl helt okej! Ikväll väntas det träning, och innan det är det sånt som märks, har inga planer för dagen men hinner nog inte med så mycket heller. LATER!♥


BLACKnWHITE




RSS 2.0