today


Jag och Amanda har gått på stan i stort sätt hela dagen haha. Fikat, fixat naglarna och köpt saker som tights till imorgon. Såna man måste köpa nya varje gång då dom jämt går sönder...nu har jag precis ätit god mat, och känner att humöret är sådär galet bra! puss

14.46

Dåligt här, men njuter mest av att det är lov och önskar att jag också kunde sätta mig på ett plan mot en varmt land för att njuta lite till, som så många andra gör! Saknar min Wiberg som in i, tur att hon kommer hem brun redan på lördag! Gårdagen bjöds på middag ute och bio (som också va den sämsta film jag sett, haha) och idag står Jolla på schemat, great!

Fick tavlan i julklapp


14:52


nyss hemkommen från m&f där jag spenderade gårdagen med ännu lite mer julfirande, har helt klart haft en bra helg! nu är det nästa helg man längtar till som jag vet kommer bli awesome.

MERRY CHRISTMAS

Ha en bra julafton!


NEW DRESS


sammets klänning

Chocolate

Sitter och fikar i stan, det är så himla mysigt på frunchlådan. Snart blir det en sväng på stan och ikväll väntar en mysig kväll hemma. Pusshej!


20:01



 hela jullovet framför mig. ALLA arbeten likamed klara-finished-done. julafton om fyra dagar. nyår om elva.

LYCKA

älskar det

Idag och förmodligen imorgon tar svenskan, religionen och annat plugg över mitt liv, snart lov, lovely, hörs!


FRUNCHLÅDAN


Tog en fika med stella och mams förut, sen har jag också hälsat på Lizen på sjukhuset, kom heeeem snart<3 måndag imorgon igen, känns som att det är helg nästan hela tiden? fyra skoldagar kvar innan det välbehövda lovet finally is here, vilket inte kan vara annat än sköööönt!

LAUGH uncontrollably


tre-vill ha.


Today's Random

Har idag hunnit med en liten tripp på stan för slutspurt av klappar, idag blir det nog en såndär chillig lördag!


-



from weheartit

20:21


en supergod lunch/middag jag och hanna käkade häromdagen, eller igår rättare sagt. gott och enkelt! har blivit mat inlägg nu känner jag, haha.. jaja för övrigt är det ganska mycket i skolan som sagt MEN humöret är så himla bra. lyckorus och ja, jag vet inte riktigt varför! mina vänner är bäst.

FRUKOST


Black And White

Idag bär jag ett par vanliga svarta jeans, en t-shirt med guld vid kragen och en pälsväst på de. Ska strax åka och träna precis som imorse, vilket känns bra! sedan blir det middag på stat, stadt? Solong!


TOPSHOP


NOT FUN

Plugget dränker mig och det känns inte som vi har haft såhär mycket någon gång. Såååååå, denna vecka blir de glest här och plugg-vecka, kul? Nej inte alls. Men när jul-lovet tar sin start så kommer jag jubla!


JACKET


Imorse var jag verkligen hur trött som helst, och nu när jag kom hem somnade jag direkt. Har vänt lite på dygnet tror jag! på våran ganska så sköna håltimma vi har varje måndag, gick vi ner till stan en sväng och jag hittade denna jacka. Kul för jag ville ha någon "finare" jacka, än den feta vinterjackan!

weheartit


bilder från we♥heartit.com


RSS 2.0