13.49


heeeeeeej! har varit utan min lilla dator i några dagar så det har varit ganska glest! humöret är på topp må ja säga, och igår när solen tittade fram sådär mycket njöt vi verkligen av det, jag och hannaa. mina kvällar/nätter består i nuläget av jobb, men på söndag blir jag L L Ledig. längtar till lacapitaltrippen och lite sånt, puss

NEW JACKET


15.24


Tog en promenix med jolina och kom hem för en stund sedan, har stoppat i mig lite lunch och ska alldeles strax sätta mig på cykeln för jobb. hoppas ni har det sådär superbra

BEIGE


SMULTRONSTÄLLET


tog oss en tripp till söderköping för lite glass, eller mycket egentligen! ikväll är jag ledig, oj hörde jag ledig!? sköööönt. så om några minuter möter jag upp två mycket fina tjejor och hörde att vädret skulle bli blä så vi styr upp en mysig kväll!

AM I CRAZY JUST WASTING TIME


sitter och funderar lite för resten av sommaren, då lite småresor ska planeras in! jag jobbar denna veckan och nästa, sen åker jag förhoppningsvis iväg på lite äventyr med mina vänner! resten av dagen är planerna att sätta mig på cykeln om en stund för lite middag och sedan träffa bellis!
på tal om ingenting så är en ny header på g, den jag har är ju bara fööör gammal!

DAGENS KLÄDSEL



HALLOJ

Har dom senaste dagarna sovit långt in på dagen, men det har verkligen behövts då jag kommit hem runt 5 tiden efter jobb, visdagarna. Och har därför inte haft tid till att titta in här! :) Today vaknade jag upp med halsont och feber, inge kul! men nu laddar vi upp med vitaminer och lite film, för sjuk är inte min grej!


TJEENE


Hallå! är ganska så nyvaken, men att sova ut idag kändes helt rätt. Första bilden är på gott käk jag tidigare i veckan åt och den andra är på hur jag såg ut yesterday. Livet är bra bra nu och det enda som saknas är väl egentligen den konstanta solen vi hade för ett par veckor sedan!

CINEMA

hittade några fiiiina bilder på hannas data, g g gamla! enjoy
Heeej ! har inte hunnit tittat in nåt, har jobbat! slutade 01 igår och började kl 11 imorse :) hanna och jag har turen på våran sida idag då vi ville gå och se harry del 2 ikväll men fanns inga platser kvar, sedan går vi in och kollar för säkerhetens skull och då fanns det tre platser! wohooo, så, ikväll blir det bio igen!

17.11


gårdagens
 
Nu ska jag hoppa in i en dusch, efter det blir det grillning och sedan vidare för bio!

take me away to my favourite place



Nu bär det av mot gränsö för lite bad och sol! laaaaater


TODAY


bilderna får tala för sig själva, men bilden ovan är på Lizas muffinsar som hon så gulligt kom ner med förut, suuupergoda!

OUTFIT


bag from vivistyle


VISBY



Heeeej! inte bloggat på några dagar men tiden har bara inte funnits till. Hade det iallafall jättetrevligt på gotland och visby är verkligen uuuuurmysigt! kom hem i torsdags och har sedan dess haft brabra dagar ute i solen med mina underbara vänner och jobbat en del. hoppas ni har det braaaaaa 

Sitter och tar det lugnt här vid hamnen, s...

img_1265 (MMS)

Sitter och tar det lugnt här vid hamnen, snart färjan hem!


GOTLAND

 

random
godmorgon lovers! hinner inte skriva så mycket då ja har b b bråttom. Ska möta mams på stan om 15 och efter det bär det av mot gotland! hejdååååå ha de!

FLOWERS


23.44


Halvkass bild men här har ni gårdagens klädsel när vi firade Hilda och Tess, grattisgrattisgrattis. Kom hem för en stund sedan och har under dagen hunnit med att fira systern min lite smått då hon går och blir 17 imorgon, och sedan va de jobb som gällde! nu ska jag däremot göra sängen sällskap, en trött tjej här! solong

wanna jump inside your love


nu ska jag dra på mig lite kläder och sen ta cykeln för att möta upp ett stycke tjejor en stund, later

I guess I'm thinking of you.


heeeeey! idag har jag städat som in i! men nu är det gjort vilket är mycket skönt! efter det träffade jag hannapanna och vi har bara, jaa, chillerat! den kvinnan är skön hon. Har inte så mycket mer på hjärtat just nu, så hejhej!

RSS 2.0