21.26

Vet att min blogg är ur tråkig just nu, blir mobilinlägg efter mobilinlägg typ... MEN ska bättra mig och tar tag i det snart igen. För att fylla ut inlägget litegrann iallafall (mobilbild haha)-tänkte att jag skulle haffa ett par vanliga svarta pumps. Snyggt, Enkelt och ja, Snyggt.


16.08

Hanna och jag drar igång en film, känner lite julkänsla och en latte på det, pusshej


TE och STREPSILS

hemma från skolan idag, fick jätte ont i halsen på cirkus två timmar, vad är detta?


12:26


hjärtat väljer blint

Morgon-Latten kan ju vara bland de godaste. Nu ska jag dra på mig träningskläder och bege mig till gymet, have a nice day people


Fredaaaaaag

Fredagar kan ju vara det bästa! man har en hel helg framför sig, uuunderbart.


christmas feeling

Dricker glögg och har precis kommit hem från cirkus 2 timmars träning. I helgen är det första advent? Helt sjukt. Imorgon är det fredag? Helt sjukt!


18:00


foton felicia, redigering jag

Spenderade eftermiddagen med felicia. Gjorde det goda ovan och fick en lektion i photoshop, framsteg!

dagens


foton felicia

allt från hm!

dresses


dålig uppis jag vet... nyår får gärna vara imorgon för mig!

15.19


en lunch på gusto och dåliga bilder på dagens. Äntligen FREDAG!

HEEJ

Jag och bästa Carro tog en mys fika(blev tydligen ett undantag där hmm..) innan vi kollade lite innebandy, bra kväll! Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig då jag bara fick 4 timmars sömn igår! Pusshej


Plugg

Jag Hanna och Amanda sätter näsorna i plugg heeeela kvällen, solong!


inspiration


from weheartit.com

17.21

En del av dagens frulle i brist på bilder. Hade en kul kväll igår!! Ikväll väntas trerätters och film film film, puss


16.30

Tar en oboy med Wickan såhär i höstmörket, ikväll väntas middag hos f&f, städa my room där ett krig har brytit ut och träna!


FOUR THINGS


från MODEKUNGEN

Hold my hand, just in case


Old pic som fellan står för. vill ha mitt blonda hår på bilden, blont är det men med en fin liten utväxt. Blir nog frissan snart! klippte mig igår så nu är det iallafall Oslitet! håller på att skriva en uppsats i religionen, nääästan klar. har suttit här sedan jag kom hem så nu ska jag dra på en film och bara va, hejs!

WORKOUT

Har precis varit och tränat. Såååå skönt att komma igång med träningen igen! Nu jävlar. Nu ska jag hoppa in i en lång dusch och sedan sova. Puss


20:43


 DAGENS. byxor-H&m, skjorta-mams, stickad-åhlens.

HEY THERE


i fredags när jag kom hem umgicks jag med mina brudar, och har hunnit med att titta på alla twilight filmerna då jag inte sett dom innan. Igår spenderade jag kvällen hos systrarna stenborg då dom fyller 20! trevlig kväll! nu tänkte jag höra av mig till snyggamanda och nog spendera denna söndag med henne, puusss

det gillar vi

Inget viken utan Pysen-she's moving back!!


HOLA

Är hemma i viken om drygt 4 timmar, börjar kännas i rumpan att man suttit i bilen sedan sju imorse må ja säga haha. Ikväll ska jag träffa mina bästa brudar!


10.19

Skulle inte tacka nej till en sommarbränna som ovan inte, man börjar känna sig ganska blek.. Imorgon åker jag hem! Ska bli skönt att få komma hem, japp japp!!!


19.31

Hej mina vänner! Dååååligt här, men finns liksom inte någonting att blogga om härifrån? bor i ett hus väääldigt långt upp och chillar och tja, chillar! Men vi hörs!


RSS 2.0