L L LÖRDAG


Nemen tjena! här sitter jag med en mage full med good mat! men snart tar jag och Stella en lååång promenad in mot stan, då jag är i piper. Skönt men kallt! Hoppas ni får en suverän kväll hörrni, för det ska jag ha. kraaam

BREAKFAST



Hello people! eller godmorgon blir det för mig. Gick upp för en dryga timma sedan och har sen dess suttit och avnjutit en god frukost med en till pingla. Igår kom vi hem med en vinst, och det kändes mycket skönt! då vi både ledde och låg under, under en tid. Vad det blir av denna lördag är det ingen som vet, alltså sånt som märks!

DO YOU WANNA PLAY A GAME?





Heeej där! dessa höga byxor bleV nya i garderoben igår (har likadana svarta), gillar gulddragkedjan detaljen! just nu är jag lite stressad då jag om cirka en halvtimma drar iväg för match. Kommer hem sent ikväll sedan, och med en vinst hoppas jag!  nu ska vi näta brudar. kraaam

CAKE

Har haft en jätte bra och mysig dag! den har inneburit saker från tårta, fina gratulationer, presenter, sjungande och ja, det där :) kom nyligen hem då jag och mammy drog oss till stan efter min träning för mycket gott käk! så nu är både magen och jag glada hihi. Även fast jag inte vill, så måste jag nu gå och lägga mig, hugs!



tårtor som gjordes på hk idag i skolan, vilken dag kunde varit mer passande till detta än just denna? bra tajming!

MY B-DAY


AVANT GARDE


"When you lose something you can't replace
And when you love someone, but it goes to waste"

DUBBLE


ELIN KLING

Hon inspirerar nåt enormt! sjukt snygga outfits,  stylebykling.tv4.se






Hejhej! snart blir det semlor och lite presenter, från lite av släkten. Min dag är ju inte förens imorgon men får bli lite i förskott sådär! måste sedan ägna kvällen åt diverse plugg, då jag bara har 4 saker som ska vara klara imorgon, ha ha. KRAM

Ge Mig


HELLOOOOO

Heeeej jag heter elin och bara ääälskar min data, hörs imorgon!!


RING


Fick denna fina ring helt spontant av Ida igår, då den var för liten för henne. Thanks!

I WOULD LIKE TO WEAR THIS


SATURDAY

Vaknade hyffsat tidigt idag för att vara mig. Kollade ut genom fönstret och det var sooooligt! såg en stor GRÄSplätt på gården och trodde snön hade smält bort nästan... men det var bara under studsmattan som står där, jaja haha. Käkade en brak frukost och snart ska jag hoppa in i en dusch. Min lördag lär bli braaa, eran också hoppas jag!


foto taget av Felicia, 2011-01-09


BAG


köpte denna goding för några veckor sedan kanske, naffa åt mig den så fort jag såg den, gillar! kommer nog användas en hel del i sommar skulle jag tro, jappjapp! från H&M

TODAYS


RED IS HOT


Bad computer=no bilds=collage, hehe.

Hello! Hoppas ni har det good. Har haft en bra dag, slutade tidigare och sedan träffade jag en efterlängtad liten vän vid namn EllenPellen. Länge sedan vi sågs, innebar mycket att babbla om! Dagen imorgon börjar med en sovmorgon, tjaa, det sitter ganska braa! LATER


PAINTING



Nyduschad och hemkommen från träning sitter jag nu här. Letar runt efter en känd tavla då vi i bilden ska måla av en, rakt igenom. Smart som jag är tänker jag välja någon som jag tycker om eller som är snygg/fin, så kan man ju sätta upp den i rummet sedan om den blir något bra! Måla är någonting jag tycker är kul. Och jag gjorde det ganska mycket förut, men inte gjort det på ett tag nu! bara vara kreativ och låta penseln liksom glida. haha jaja, godnatt Fellas.

TIDEN GÅR BARA NÅGOT SNABBT?

Hello Folks! Inte varit så jäätte bra uppdatering här på några dagar och orsaken är att jag på denna data hos mamma inte kan lägga in bilder genom usb... och känner att inlägg utan bilder kan vara ganska trist? Tänkte bara titta in och säga hello! Precis varit och fått mig ett par nya inneskor, thanks dad! det var verkligen på tiden. Har även fått reda på en av mina presenter (sken upp var vad jag gjorde! haha), då jag går och blir 16 snart. Nu ska jag ha det lite chilligt innan jag drar för träning, KRAM

random bild från arkivet


A LITTLE BIT SUMMER


RED AND SILVER

Hoola. Sitter hos Stella där jag också vaknade upp för ett tag sedan. Gårdagen spenderades med ett helt gäng goa tjejor med diverse nyttigheter och stim. Men, jag borde nu ta mig en dusch och sedan göra nåt åt dagen!

FRIIIIIIDAY.

Hej Lovers! Fick sluta någon timma tidigare, gillas eftersom fredagen ibland kan kännas som en evighet. Himla skönt med helg också och fredagskvällen lär spenderats med fint sällskap. Snart kommer Hilda intrippandes och jag ska ta tag i lite annat först, solong people.


RANDOM PIC


Tjeenare Fellas. Det skulle ju inte sitta helt fel med att kunna gå runt såhär? ohno. Hemma från träning är jag för en stund sedan och ska snart in i duschen tänkte jag, skulle även behöva sätta hjärnan i jobb för lite religion. Jaa, riktigt skön dag, även fast jag missade att jag hade sovmorgon. Gick hem och sov, hade idrott, såg film och sedan besökte vi ännu en gång gymnasiet för lite mera info. Imorgon kan man börja välja lite, och tjaa, jag är ju inte riktigt helt hundra än! eller?

COUNT ON ME LIKE ONE TWO THREE


Haaaaallå! Nyduschad efter en skön träning sitter jag i soffan med goood musik i öronen. Ska inte bege mig mot sängen alldeles för sent idag, då jag är sååå trött om dagarna nu när skolan dragit igång igen. Men på ett sätt känns det bra, eftersom sommaren och och allt det där härliga kommer närmare! Många säger att sista terminen i nian går sjukt fort, och det får vi hoppas på! och att alla np:s rullar förbi. solong!

NECKLACE


Hoolaa! Nytt halsband och ring, älskar den turkosa färgen på smycken! lång och seg dag i skolan. Har precis stoppat mig lite i magen och på schemat står träning. Vi hörs nog senare!

FOTON från 2011-01-09


foton tagna av: Felicia

PUDER ROSA


Hej lovers! Helt okej dag dom där tisdagarna, går hyffsat fort. Men kan ju säga att det var riktigt segt att stiga upp vid sisådär 7 imorse...mjoo. Kändes också riktigt bra att efter 2 minuter få en uppgift som ska vara klar på fredag, eller? haha. Dagen har till stor del spenderats gående, då jag besökt stan två gånger. Första gången en skolgrej och sedan gled jag runt lite med Hannisen. Letade efter inneskor, men dock utan resultat. Något jag behöver NU. Tanken ikväll är att bara sätta på en film och ha det allmänt chilligtvanilligt. BYE


slow down, remember how it used to be.


foton tagna av: Felicia
Heeej där. Sitter med ett dunkande huvud, inte så jätte ovanligt just nu faktiskt. Ingen aning varför, men nu ibland får jag ont i huvet några dagar och sedan försvinner den, jobbigt. Så sängen lockar en aning just nu. Tanken imorgon blir att ta en skön sovmorgon,(kanske inte så jätte smart med tanke på att man dagen efter ska gå upp sisådär ett antal timmar tidigare, men skitsamma haha), sedan ha det allmänt chilligtvanilligt ett tag, innan jag träffar en fin vän och sedan väntar träning. So Long Folks!


EARRINGS



"sometimes you want it so bad, but you just waren't enough"

BREAKFAST


Godmorgon! eller låter goddag bättre? haha. Sitter och kekar lite frulle, en riktigt god en också. Ser inte så gott ut, ser ut som geggamojja, men, det smakar inte geggamojja. Synd at solen inte vill titta fram idag som den gjort dom senaste dagarna, för jag som tänkte knäppa lite men men. Dagen till ära ska jag nu börja med en dusch- Laaaater

BILDBOMB

Heeej där. Drog och kollade lite innebandy med lite härliga brudar, sedan hem. Och nu sitter jag med en Paradis ask, choklad kan ju vara det bäste? men, nästa vecka när alla vardagliga rutiner kommer igen, är det slut på allt julgodis ätande! haha, back on track om man säger så. Tänkte slänga upp lite bilds som ligger på kameran från här och där, så det är precis vad jag har gjort!



1. Me and my pingla i sthlm
2. Så kan det se ut ibland
3. En fin blomma
4. Ett av mina nya inköp
5. New years eve
6. Jag och min andra pingla på nyår


HI THERE!

Sitter med en C och borde nog snart dra på mig lite kläder osv, ta vara på dom sista dagarna? Jag har iallafall haft tre grymt sköna och bra dagar i sthlm med en fin vän! Skönt att bara komma bort någon annanstans än just här. Jag har: kommit hem något fattigare, men saker rikare, kommit på att det är stockholm jag om några år ska flytta till, ätit jordgubbar med socker, stressat för att hinna med tåg osv=kutat i klackskor, ingen bra kombo kände jag och därmed alldeles för ont i fötterna i dagens slut, gått på bio, haft riktigt skoj, njutit av att bara vara, och ja, sånt där:) men nu: göra nåt av dagen!

MOT HUVUDSTADEN

Hello där. Hur skönt var det inte att komma igång med träningen igen? grymt skönt. Känns att det behövs efter denna jultid med en hel del onyttigheter och massvis med mat. Så svettig sitter jag här och luktar gott, så ska strax hoppa in i en skön dusch, och för att sedan ens komma upp ur sängen imorgonbitti cirkus sex när man är van vid att stiga upp vid tolv nu för tiden, så måste jag nog göra sängen sällskap. Sitter ju på tåget vid 8 tiden imorgon med en pingla iväg mot huvudstaden, ska bli väääldigt skönt. Och för att inte göra inlägget allt för tråkigt, lägger jag upp lite najsa stuff. Hoppas ni har de bra och njuter av lovet, hejs.


RSS 2.0