BUENAS NOCHES

Hej mina vänner! kom precis hem efter en fartfylld och rolig dag, har firat hanna som fyllde igår! Grattis igen vännen min! En hel hög med överaskningar har hon fått och det blev lyckat ! :) men nu ska ja slänga på en film och sedan kojsa, vi hörs mer imorgon !

EN FÄRGDETALJ


16:52


Heejsan! läget? Har sedan jag vaknade kollat på film som tidsfördriv, ganska så uttråkande om ni frågar mig. Imorgon kommer jag vara frisk, eller det är iallafall vad jag har bestämt. Skulle helst vilja trippa runt i det fina vädret och annat skoj,men icke! jaja haha slut på klagandet. Nu ska jag ta mig en lång och välbehövlig dusch!

HEJSAN!


Har gått och blivit sjuker.. feber och halsont, inge kul dedär! Här är iallafall en bild från gårdagen. Den började såhär och avslutades med första grillningen på korpa! Tror att det kan vara det som bidrog till detta Oroliga. Men men back to soffan!

GOOD DAY


I'm so sorry... men har verkligen haft NOLL tid till detta. Jobbat hela dagarna tor-sön så tiden har inte riktigt funnits! men såhär har iallafall min måndag sett ut, riktigt skön dag må jag säga. Startade den med picknik och stek på korpa med diverse gott och fint folk, och avslutade den sedan ett antal timmar senare nere i hamnen! Var det någon som sa sommarfeelings?? 

HARD WORK WORK


Heej på er! långfredag idag, och ja, riiiktigt lång dag också om ni frågar mig :)  Jobbade några timmar igår och idag 8-19. Är heeelt mörbultad i hela kroppen haha, men det är det värt! vill man ha lite klirr i kassan så vill man. Började iallafall dagen med världens godaste frulle, nämligen jordgubbar och mjölk, sommargott! Nu efter lite ost&kex blir det sängen för mig! upp vid sjusnåret imorgon igen :) solong

ni får helt enkelt nöja er med ett sådant inlägg som detta idag ! :))

22:40

Gokväll! läget? mitt läge är mycket bra. För man kan säga att lovet är här nu, ska bli så otroligt skönt! Ikväll kan jag pricka av tre uppsatser vilket känns helt okej, och idag har jag nog inte gjort så mycket mer åt världen än att just checka av uppsats efter uppsats. Imorgon väntas en helskön dag som för mestadels består av idrott,fika och film i school, sleepwell!

FLOWERPOWER


Hello folks! morgonen började med träning innan skolan, så skönt att ha hela dagen sen? Lika underbart väder idag som igår, man bara njuuter! skön dag med tre lektioner sedan begav det sig ner till stan för att gå på lite uppvisning för att sedan sluta för dagen. Jag och en bunt tjejer tog oss en snabbis på stan innan vi begav oss hem där jag nu sitter. Lite plugg ska göras idag och det är det enda jag vet i nuet!

20:56



Tjenne! någon bild från helgen inne på weekday. Kan ju inte säga annat än att deras kläder är snyyyyga, med andra ord skulle jag inte tacka nej till hela den affären. För övrigt kom jag precis hem från en trevlig prommis med Lizen till stan och tillbaka på ett ungefär :) jätteskönt väder! men när solen gick i moln blev det kyyyligt. Nu är tanken att jag ska sätta mig med näsan ner i första plugget på jag vet inte hur många veckor, men bara plugga till ett bildprov så jag skulle inte säga att det är så jobbigt!

TODAY I'M WEARING THIS


älska vädret

Sådär mina vänner! då var det måndag igen. Bara 3 skoldagar kvar sedan är det lov, sitter inte helt fel om ni frågar mig! Min helg har varit sjukt bra med mycket trevligheter. Just nu har jag suttit i solen ett tag och va det blir av dagen får vi se!



random från helgen

INSPIRATION



LOOKBOOK.NU

PINK IS BEAUTIFUL



Just nu sitter jag säkert i en bil påväg neråt landet, ha en riktigt bra helg!

IF YOU NEVER CHASE YOUR DREAMS, YOU'LL NEVER CATCH THEM



Nu beger jag mig till skolan, soligt och lovely idag så brillorna åker på! hur skönt och bra är det inte med fredag igen?

THE DAY


Såhär har min dag sett ut :)  Mötte upp pinglan på bilden efter school, vi köpte lite gott och gick hem och drog på en fiiilm. Därefter lagade vi god mat, och då menar jag verkligen god. Min tanke just nu är att starta med lite packning för helgen, taagggaa. Sånt som jag för det mesta brukar göra sisådär precis innan jag ska åka. Förövrigt tror jag att bloggningen kan bli en aning dålig över helgen, men det är sånt som märks! solong


BEIGE


Ge mig allt det där!

TODAYS



Börjar dagen med träning och därefter ännu en idrottslektion, gillar nog torsdagen!

BLUE, BLUE, BLUE


Nagellack från H&M, stellas.

DAGENS

 

15:54


 Nu sätter jag mig på cykeln till Stella och sedan står träning på shemat, bye!

22:04


bild från Bulgarien

Nemen heej! hur mår ni? Här är det toppen förutom ett huvud som dunkar! dagen till ära har jag inte gjort allt för mycket, en träning var inplanerad men att träna med ett huvud som detta kände jag att, det är ingen hit. Just nu sitter jag mest och drömmer mig bort till värmen, brännan och allt det där som är så härligt. Men inte så långt kvar nu antar jag? och en liten tripp till Spanien är ju planerad och klar i juni! Jag och Stellabella tog en lång skön promenad nyss som satt fint, och nu skulle jag tippa på att det blir en kopp te. Laaater

YESTERDAYS


Just nu sitter jag nog i skolan, meeeeeen vi hörs sen!

YEES PLEASE


NYA BRILLS


HELLO HEJ HALLÅ


Har haft en lugn dag, och tror att kvällen kommer luta åt precis samma håll den med! Har mestadels firat min lilla syster som fyller 9 år dagen till ära, tårtkäk och sånt där, plus njutit av det fina vädret vi har här i viken sååklart. Yeees just nu sítter jag mest och ser fram emot nästa helg, då en tripp till Malmö kommer sitta gaaaaanska bra! Kommer bli superb. solong

HAPPINESS



Tjeeeene! har spenderat största delen av förmiddagen på balkongen i solen, otroligt skönt! men nu har jag tagit mig en dusch och ska vilken sekund som helst styra kosan mot paps för firande av lillasyster, vilket troligtvis kommer innebära tårta och sånt gott. Låter bra i mina öron! Laaaaater

FREDAG


Hejhejhej! Jag är stressad så hinner bara säga några ord! kvällen kommer iallafall bjuda på mycket trevligheter med middag, bankett och så vidare. Måste kila!

LITE AV EN DAGENS


Nu beger jag mig till skolan! ääääääntligen fredag igen, skönt.

ASOS



Hello! Dagen började med innebandy och sen idrott, lite lektioner på det och sedan satt en promenad ganska bra iallafall, fast det var stooorm ute! Kom hem och slocknade direkt i soffan men sedan stryde jag mot möte ang spanienresa som ska bli huuuur bra som helst. Resten av kvällen spenderade jag med bästa Hanna och nu är tanken att jag ska bege mig mot sängen!

21:16


Tjaaaaa! är påväg att hoppa in i en skön och välbehövlig dusch! Onsdagen har varit relativt skön även om det är en av dom segare dagarna. Tog en glass med Emilia efter skolan sen en tur hem till mig innan jag drog iväg för träning, bra dag! detta blev visst ett ganska tråkigt inlägg, men men Godnatt!

TIIISDAGEN

Hello folks! Haft en braa dag. En inställd lektion förut var vääldigt skönt och dagen har bara rullat på. Efter skolan träffade jag EllenPellen och vi tog en liten tur hem innan vi begav oss mot stan där vi satt med varsin latte på mc i ett antal timmar, haha. Men tiden går fort när man har trevligt! eftersom det började regna fanns det ingen ork till att gå hem till piper, så väntade helt enkelt till jag kunde få skjuts! nu ska jag ta det lungt innan jag går och gör sängen sällskap, solong!

MOOOOONDAY


gammal bild, men dagens look på ett ungefär!

Heeeeeey. Måndag och lika skön som den brukar. Har nu suttit i solen en stund men sedan ville den bakom ett träd som måste stå precis just där tydligen så det blev kallt! varmt och skönt ute idag annars, gillagillagilla. Om en stund sätter jag mig på cykeln för att dra och träna med Stellabella och sedan vidare ut till pappa. Spår en ganska lugn kväll!


15:38




Hello lovers! har precis stoppat i mig maten ovan, riktigt gott. Träningen gick bra och känslan efteråt är braaa skön. Sitter och lyssnar på Lasse strömmandes ut ur högtalarna, snacka fina sommarminnen som kommer upp! härligt värre. Nu: Tjäna lite extra pengar!

SUMMEROUTFIT


11:32



Godmorgon! ställde klockan idag för ville inte att hela dagen skulle springa iväg plus att jag tänkte bege mig och träna snart. Så har nu laddat upp med frukost som bestod av lite havregrynsgröt! Söööndag igen vilken innebär skola imorgon, men får väl se det från den ljusa sidan att fler och fler veckor blir avklarade? och vi kommer närmre och närmare sommaren! later

SATURDAY



Hejsan mina vänner! Haft en ganska lugn dag, men det kanske behövs ibland? vid sextiden satt jag mig på cykeln för att se lite modevisning, sedan bestämde jag mig lite spontant sådär för att hänga med ett gäng brudar på bio osv, I am number four. Bra och sevärd skulle jag säga! japp japp men det var väl de jag hade o säga! GODNATT

ALL BLACK


svart+lite transparent body monki / höga byxor vero moda/ och en kavaj på det från H&m/ klocka anderssons/ halsband Bikbok/

NECKLACE




Älskar korta halsband som står ut lite, det kan piffa upp vilken outfit som helst! Vaknade väl för dryga två timmar sedan och har sen dess bara käkat lite frulle, degat omkring och lagat just detta halsband som varit sönder ett bra tag. Har faktiskt inga stora planer för dagen än, men det lär det bli och den ska bli liite mera fartfylld än gårdagen!

FRIDAY FRIDAY FRIDAY



Tjene! choklad kan ju vara det bästa, så det sitter jag nu och avnjuter med tv:n på och inte några jättespeciella planer för just ikväll. Dagen till ära har jag väl bara varit i skolan och sedan tog jag mig till Actic för träning där jag nu äntligen fixat ett kort! skööööönt med helg igen också! Jo jag tänke fråga er om lite hjälp, texten här går ju så långt ut men jag vill att det ska vara lika brett ut som mina bilder, någon som vet vart man ändrar? letat som en galning! tacksam för svar :) later

RSS 2.0