BREAKFAST

Godmorgon! Har precis ätit världens godaste frulle, hotellfrukost<3 är bara nååågot mätt... Nu ska vi packa ner alla things, och sedan ta en sväng på stan innan vi sätter oss i bilen påväg hem!

                                 

VÄXSJÖ

Hello dear friends! fyndade som in i förut, dessa tröjor under. Har hittat mig en skinjacka som är superfin och en kavaj som jag är kär i, men dom inhandlar jag kanske imorgon! har haft en jättetrevlig dag här, vi hörs imorgon för snart beger vi oss ut för god mat. Hugs!


I JUST CAME TO SAY HELLO

Heeej lovers! sitter och lyssnar lite bra musik, tar det lugnt helt enkelt. Men det gör jag alldeles rätt i! för imorgon går jag upp vid sisådär halvsju tiden, inte min grej de där! Ska till Växsjö en natt. Får se hur uppdatering här blir, det beror på om jag får med mig datan eller inte! men nu borde jag inte sitta här och babbla, utan ta tag i lite packning osv. Hoppas ni njuter av dom sista lediga dagarna nu, Kraam!



DAGENS


halvtaskiga bilder på hur ja ser ut idag!

QUESTION



Fått fråga om vart läppstiften från detta inlägg är köpt. Det är alltså läppstiftet ovan, isadora och är köpt på Lindex för omkring hundralappen! :)

BAKET


FRULLE


Vaknade kl 9 (trodde jag) av att syrran spelade musik. Blev såå arg tills jag insåg att klockan var 1 ? inte okej att sova så länge ibland! Dagen rullar ju bara förbi då. Jag och syrran styrde iallafall nyss upp med lite  chokladmuffinsbak som nu står i ugnen. Gott gott.

WHITE


Tog mig ett välbehövligt varmt bad när jag kom hem, kände att jag behövde de! Denna blus blev en ny till garderoben förut när jag och Ellen trippade runt lite snabbt, Like och snyggt i sommar kan jag tänka mig med bruuuun hy! Nu ska jag bara chillera och ta det lungt! puusss

LUNCH PÅ STAN MED ELLEN



Heeeejsan! kom precis hem. Mötte Ellen i stan förut för en väääldigt smarrig lunch, och mycket prat på det! Gårdagen bjöd på mycket skratt och trevligt. Nu ska jag hoppa i träningskläderna och bege mig till träningen! solong

DAGENS

Heeej lovers! satt precis foten innanför dörren. Kände att jag ville ut till den underbara solen, så jag tog en promenix med Hanny och hennes lilla hund, jätteskönt! Nu är tanken att jag ska göra mig någonting att äta, och sen göra något av dagen :) hoppas ni njuter av lovet därute! kraaam


BLUE SUMMER

Godkväll folks! Sitter nyduschad efter träning. Har varit hemma HELA dagen. Då vi flyttar till helgen, så har börjat packa ner alla things och blablabla :) äääääntligen !  nu ska jag käka lite osv. PUSS

Iphone Pics

Godmorgon lovers! Igår hade jag en trevlig kväll med sköna folk! sitter nu nyduschad och funderar över hur dagen till ära ska bli, så hiiiimla skönt med lov. Lägger upp lite iphone bilds i brist på bilder! hörs sen kyss



1. Jag o jolinadensuperfina
2. Nattkladdkakehäng med emilia, notera KLADDkaka
3. Jag Lisa och Emma störtdiggar röda converse!
4. SnyggLisa

FRIDAAAY

Godmorgon! godmiddag kanske? :) tog tiden att sova ut imorse, och gud va det va välbehövt! avnjöt sedan en good frukost och sitter nu och väntar på att pappi ska skjutsa in mig till stan en sväng, där jag möter upp en fin vän! vi hörs senare, hejhej!

varför kan man inte gå runt som på bilden för? vill ha sommar, sol, värme och brun hy! NU.

TJENARE STOLPEN!

;)


TUMMEN UPP

Äntligen är det nu lov, härligt! Hade nästan ingen lektion alls idag heller, lite träning på morgonen, ishall med klassen och sen rapkonsert i skolan. Och de gick väl bra! eller? haha. Nu ska jag bara ta det lungan tills jag trippar iväg på syntest, solong!
idag har jag på mig Kavaj, svarta höga byxor, diverse smycken och en gräddvit oversize tisha.

MORNING

Godmorgon! sitter med en smoothie i handen och Emma anlände precis. Om en stund trippar vi ner till atlet för träning. Hoppas ni får en bra dag! kram


LALALA

Heejsan! kom hem från träning för en stund sedan, har tagit mig lite att äta och ska nog snart hoppa in i en duuuuusch. Halva dagen imorgon i skolan blir konsert, sen ledig på fredag! så det känns såhäääääääär skönt! lovet kom precis när det skulle om ni frågar mig. En bra lättnad känns att två prov denna veckan nu är avklarade, och att man får vila till sig i en vecka och ha lite ledigt. Men detta sagt säger jag nu godnatt !


random bild från oktober! Stellabella o jag

red lips


ring ja fick igår som en sen födelsedagspresent av m&m

Hello folks! hoppas ni hade en mysig och bra alla hjärtansdag! har haft en heel skön dag som slutade vid halv 1 snåret någonting. Kulturvecka i skolan, så har hela dagen fått träffa en rapare som lärde oss mycket om det, och fick sedan göra en egen låt. Avslutade sen med ett kemiprov, som kunde ha gått bättre känner jag men men :) vad det blir av dagen återstår att se, de e jag vet är träning ikväll. Hejs!

<3

Hello där! har glömt min lilla data hos pappa och där med den jäätte roliga och bra uppdateringen! tänkte att jag iallafall slänger in en morsning och lovar bättre om någon dag kraam! föresten, ha en härlig alla hjärtans dag!

TIRED

Kom hem för dryga en timma sedan, nu måste jag nog knoppa eftersom jag imorgon ska upp vid, tjaa, 8 snåret? inte den tiden man brukar gå upp en vanlig lördag precis, haha.. men ser det från den ljusa sidan att jag får ledigt nästa fredag? :) efter schoolan imorgon taggar vi till match! tror inte jag kommer hinna titta in något vidare här imorgon, så om inte alls, så hörs vi på söndag! Ha en suverän helg nu, kraaam

sluta snöööa, börja töööa?



Ser ungerfär ut såhär idag, fast med höga byxor och en kavaj istället, med linnet istoppat! Kom nästan precis hem och har tagit mig en bit mat. Men ska snart ut i SNÖSTORMEN :( igen, och traska mig bort till nya lägenheten för lite målning och sånt dära :) Blir en lugn fredag med tanke på att lilla jag går i skolan imorgon också, öppenskola typ, wiihuu. Så mot kvällen blir det nog mat med familjen någonstans och sedan drar jag och kollar lite innabandy, hörs senare fellas heejs!

SHOES

Köpte dessa skor för några veckor sedan skulle jag tro. Tänkte att dom skulle stå i rummet, gillar dom. Men såklart köpte jag ju i min strl också, snyggt i sommar!


HAALLÅ



Hel skön dag. (Dock började den med ett nationella, skriva uppsats på 2,40) Men de kändes bra! Hade sedan endast en lektion, och sen på sista lektionen var polisen på besök och berättade om diverse saker. Nu lyssnar jag på lite good musik och tar det lungan! freeeedag imorgon, sååå skönt, trevligt, bra. Som sagt, skoldagarna bara rullar förbi och det känns som helg hela tiden, äääälska!

What would you ask, if you had just one question?



Hallåå :) kom precis hem för en stund sedan, hade ju tyvärr inte studiedag som alla andra verkar ha...haha. Precis gjort mig en latte och tagit mig lite kiwi, och njuter av solen i ögonen. Sååå looovely med sol! snart ska jag nog fixa till lite arbeten och senare träna, blir en lugn dag men det kan ju vara skönt ibland! skulle tro att jag någonstans trycker in en promenix också, Kram


ROSETT



Hej Hopp! kom precis hem från schoolan. Ett np är avklarat och det kändes väl bra! Just nu väntar jag in mams och vi åker och hämtar lite stuff som kommit från hm, sedan skulle jag tro att det blir en snabb runda på stan innan vi sätter oss i en biosalong och ser Svinalängorna, någon som sett den och vad tyckte ni?

MONDAY

Heello där! Har precis stoppat i mig lite käk, kom hem vid sisådär halv 2, ja måndagarna är sköna dagar! Var fruktansvärt trött så tänkte att jag skulle ta mig en liten powernap, och det var precis vad jag gjorde också och en rejäl sådan, haha. Tröttheten måste nog bero på att helgen innehållit ett antal mer vakna timmar än sovandes! Annars då? jo dagarna rullar på och jag tycker det är helg ganska ofta? inget emot mig precis! första nationella provet glider in imorgon och man hoppas väl på de beste! måste säga att 2010 gick ruskigt fort. Om en stund springer jag iväg till träningen, Pussen

SPRING


HELLO PEOPLE


Tänkte bara titta in och säga tjenare en snabbis! Helgen kom lika snabbt som den gjort ett tag, galet bra! och något mer som är bra är att jag nu har en laptop jag kan ha hos mams, så bättre med uppdatering lär de bli! Gårdagen sammanfattar vi med: Stolpe, postbil och snödriva hahahaha sjukt. Snart ska jag bege mig vidare till en hel hög med trevligt folk och vet att kvällen kommer bli brabra, Pusshejs!

TORSDAG



Helloo. Kommit hem från ett möte nyss, om spanska resan som äger rum i maj. Att åka till Spanien i maj när det är sisådär 25 grader iallafall, känns heeeelt okej! med andra ord riktigt bra :) Dagen har spenderats med näsan i ekonomiboken, då det imorgon är prov och ja, ska nu fortsätta med det tänkte jag! Hejs! E

BROWNIE

Heeeeey! lääääängtar till sommaren som in i nu. Inte så långt kvar heller? Visst, några månader men herregud det kommer gå snabbt! Skulle inte tacka nej till en fin bränna som under nu inte. Så hejdå snööö, och gilla tööö. Det återstår heller inte långt kvar, innan man lämnar högstadiet för gott. Just det ja, måste skicka in mina val och det! Har varit ganska säker ett tag, men nu när man måste välja, så tänker man efter alldeles för mycket!
Nu: Plugga sen träna!



från arkivet i brist på bilder.

i Dina ögon, va det lättare att va
i Dina ögon
jag trivdes bättre i Dina ögon



BUSTIER

Heeello där! hoppas ni mår good. Blir ju lite taskig uppdatering här när ja e hos mams, och där med collage, hehe. Slutade lite tidagare idag, sköönt. Två prov denna vecka, så jag ska alldeles strax sätta näsan i boken för plugg! Nationella kommer så småningom trippa in, ingen glad min där inte. Men antar att de bara är att köra på och hoppas på de beste!





Hur jag skulle matcha en bustier, såååå fint med bustier!

RSS 2.0